2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bondigonun piyanolu yurume yardimcisi seklinde var onu mu alacaktin bende onu almayi dusunuyorum tabi ne kadar ise yarar bilmiyorum sen hangisini aldin iade etsen olmaz mi
masa seklınde canım. o tekerleklılerde hiç rahat degıl cocuk
adı '' ilk adım arabası'' ama amacı yürümeyı öğrendıkten sonra bence iade almazlar sanırım. neyse yaa zaten şunun şurasında 2 ay ilgisini çekecek
g.te giren şemsiye açılmazmıs

Son düzenleme:
Ülen kümbilir neyin masasını aldın
Ben seçenekleri sundum oğlan fisher priece atıldı elledi bastı ardıldı
Babasıda aldı
Al desem pahalı bi derdi..
Ama böylece aradan cıktım..baba oğul anlaştılar

yürümeyi öğrendikten sonra ne yapsınlar onu çok kullanışlı değil o zaman zaten ne alınsa kısa süreli eğlendiriyor onları bizim kız yatağının içinde oynuyor genelde yani ben oraya bırakıyorum o da oyuncakları sürekli aşağıya atıyor oynadığı yok yani ne anlıyorsa sürekli atmaktan

aktivite masası
neyın masası olacak.
bondıgonun daha cok tusu var . benım baktıgım yerde sadece bu vardı

evet, kesınlıkle bı halta yaramıyor
biri vermıstı bize kullanmıyoruz bile.

sağ ol canım. benım aklım bondıgodaydı aslında
bunu almamda kı amac, ayakta dikilsin cocuk . oyun bahcesınde dıkılıyor ama hep yaslanıyor oraya. sen aldın mı?
Yok canim ben almadim.. Ama bul tak şekiller var ya onlardan aldim ve yapmaya icine atmaya çalisiyor..şekiller eşleşmeyince acayip sinirleniyor bacaksiz

Yok canim ben almadim.. Ama bul tak şekiller var ya onlardan aldim ve yapmaya icine atmaya çalisiyor..şekiller eşleşmeyince acayip sinirleniyor bacaksiz
onlardan da alıcam 1 ay daha gecsın de eğitici oyuncak dısında bişi almayı düşünmüyorum aslında. öff şimdiden her yer oyuncak doldu
neyı nereye koyacagımı sasırdım. bu arada bu oyuncakların coğu eşimin halasından biz almadık yani.
ben almam o kadar oyuncagı.
çok cingöz bunlar

Bende eğitici seyler aldim .. Peluslar da esimin halasindan
Bide lego tarzi bloklardan aldim üst üste koyuyor

Benimkine top aldim toplarla oynuyor erkek degilmi. Yada halkalarin sopasiyla abuk subuk seylerle. Peluslarla hic oynamiyor. Sadece pandasi var o bebeklikten beri yaninda arada onunla duruyor. Ama bu ara gozdesi sopa. Toplar kanepenin altina gidince egilip bakmasina bayılıyorum . Sonra agliyor tabii

Bugun bacagima tirmaniyo parkeye burnu dudagi vurdu.tv unitenin onune baska odadaki haliyi serdim. Kaymaz en azindan. Sicak olur . Ust dudak slikonlu duruyor. Biraz kanadi disler yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…