- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #105.741
ben feci tez canlıyımdır. bundan ötürü hep bazı aldıgım seylere pişman olurumacele işe
Zilloşun beğenmedi mi?
Fisher price e da bakaydın
Seni sör seni seni sör seni
masa seklınde canım. o tekerleklılerde hiç rahat degıl cocukBondigonun piyanolu yurume yardimcisi seklinde var onu mu alacaktin bende onu almayi dusunuyorum tabi ne kadar ise yarar bilmiyorum sen hangisini aldin iade etsen olmaz mi
Ülen kümbilir neyin masasını aldınmasa seklınde canım. o tekerleklılerde hiç rahat degıl cocuk
adı '' ilk adım arabası'' ama amacı yürümeyı öğrendıkten sonra benceiade almazlar sanırım. neyse yaa zaten şunun şurasında 2 ay ilgisini çekecek
g.te giren şemsiye açılmazmıs
Aynen canim vermeyince agzimin icinden almak istiyorBenimki cereze de iyice alisti. Hergun ceviz,antep fistigi,cani isterse badem ve cekirdek ici de yiyorbi de agzim kipirdamasin yeter ki... muhakkak tadimi yapar
Hayaller viyana hayatlar muş diyorumbugün saban indim şehre..viyanada muhteşem bir balayı yaptık beğimle
Ne diyosun bana
yürümeyi öğrendikten sonra ne yapsınlar onu çok kullanışlı değil o zaman zaten ne alınsa kısa süreli eğlendiriyor onları bizim kız yatağının içinde oynuyor genelde yani ben oraya bırakıyorum o da oyuncakları sürekli aşağıya atıyor oynadığı yok yani ne anlıyorsa sürekli atmaktanmasa seklınde canım. o tekerleklılerde hiç rahat degıl cocuk
adı '' ilk adım arabası'' ama amacı yürümeyı öğrendıkten sonra benceiade almazlar sanırım. neyse yaa zaten şunun şurasında 2 ay ilgisini çekecek
g.te giren şemsiye açılmazmıs
aktivite masasıÜlen kümbilir neyin masasını aldın
Ben seçenekleri sundum oğlan fisher priece atıldı elledi bastı ardıldı
Babasıda aldı
Al desem pahalı bi derdi..
Ama böylece aradan cıktım..baba oğul anlaştılar
evet, kesınlıkle bı halta yaramıyoryürümeyi öğrendikten sonra ne yapsınlar onu çok kullanışlı değil o zaman zaten ne alınsa kısa süreli eğlendiriyor onları bizim kız yatağının içinde oynuyor genelde yani ben oraya bırakıyorum o da oyuncakları sürekli aşağıya atıyor oynadığı yok yani ne anlıyorsa sürekli atmaktan
hayirli olsun söraktivite masası
neyın masası olacak.bondıgonun daha cok tusu var . benım baktıgım yerde sadece bu vardı
sağ ol canım. benım aklım bondıgodaydı aslındahayirli olsun sör
Yok canim ben almadim.. Ama bul tak şekiller var ya onlardan aldim ve yapmaya icine atmaya çalisiyor..şekiller eşleşmeyince acayip sinirleniyor bacaksizsağ ol canım. benım aklım bondıgodaydı aslında
bunu almamda kı amac, ayakta dikilsin cocuk . oyun bahcesınde dıkılıyor ama hep yaslanıyor oraya. sen aldın mı?
onlardan da alıcam 1 ay daha gecsın deYok canim ben almadim.. Ama bul tak şekiller var ya onlardan aldim ve yapmaya icine atmaya çalisiyor..şekiller eşleşmeyince acayip sinirleniyor bacaksiz
Bende eğitici seyler aldim .. Peluslar da esimin halasindanonlardan da alıcam 1 ay daha gecsın deeğitici oyuncak dısında bişi almayı düşünmüyorum aslında. öff şimdiden her yer oyuncak doldu
neyı nereye koyacagımı sasırdım. bu arada bu oyuncakların coğu eşimin halasından biz almadık yani.
ben almam o kadar oyuncagı.
çok cingöz bunlar
bende üst üste konulan bişi aldım. benımkı öyle bişi yapmıyorBende eğitici seyler aldim .. Peluslar da esimin halasindan
Bide lego tarzi bloklardan aldim üst üste koyuyor
Benimkide öyle yapmisti ilknönce sonra koymaya basladibende üst üste konulan bişi aldım. benımkı öyle bişi yapmıyor
agzına sokuyor onları
Canli aşi oldugu icin olabiliyor malesefBu arada Eymen in 4 gün boyunca gece gündüz ateşlenmesinin sebebi kizamik aşisiymiş.. Yaptirmayaydim iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?