2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ah mis ben de eşime demiştim dr işini hallettim diye binbir zorlukla aldığı iznini iptal etti. Şimdi ben nasıl tekrar izin alayım dalga mı geçiyosun derler diyo. Tartışıyoruz şuvanda

Ah mis ben de eşime demiştim dr işini hallettim diye binbir zorlukla aldığı iznini iptal etti. Şimdi ben nasıl tekrar izin alayım dalga mı geçiyosun derler diyo. Tartışıyoruz şuvanda

Konu bebegin sagligi cnm bise demezler eger gercekten anlayisli insanlarsa. Hem sanki sen biliyor muydun boyle olacagini,uzmeyin birbirinizi

Konu bebegin sagligi cnm bise demezler eger gercekten anlayisli insanlarsa. Hem sanki sen biliyor muydun boyle olacagini,uzmeyin birbirinizi

Biraz öküzler canım. Şimdi benimkine vırvır ederler sen dedin gitmicem diye de biz işleri ona göre ayarladıkta dır dır dır..
İzin vermeyedebilirler..
Ben de olsun sen ısrar et bastır yoksa basarım ofisi o pisliğin gırtlağını sıkarım dedim

Dermatolog mantıklı gibi sanki

3 saattir uyuyo yawrum hiç bu kadar uzun kesintisiz uyumamıştı. Bakalım gece kaç kere uyanacak. Takipteyi
M MazeGuase06 geçmiş olsun bu arada
Duruyla uğraşıyodum uzun yaxamadım

Sağol lollaaa. Olsun hepimizin başında bu yaramaz lokumlar. Allah iyi günlerini göstersin

Ay ben onu 3 -4 aylık olsna kadar yaptım
Vicdan axabı çekiyodum uysndırmazsam
Sonra bıraktım zaten bi süre sonra kendi uyabmaya başlafı
Bırak da uyusun bence maze

Ya atarax içirdim ya ondan dedim. Hiç bu kadar uzun uyumazdı emmeye kalkardı hep bak üç buçuk saat oldu tık yok deriiinnn derin uyuyo. İyi mi oldu kötü mü bilemedim.

Uyandirma bence yenidogan degil uysndircan. Zaten ek gida almiyor mu. Ne zaman uyanirsa . Hali olmaz uysnmaya donmeye ihhh ses cikarmaya baslar o zaman emzir.

Bugün pek doğru düzgün bişi yemedi yatmadan önce de bikaç kaşıkçık çorba içti. Bir taraftan seviniyorum yawrum güzelce uyuyup dinleniyo diye bir taraftan da ilaç yüzünden uyanamıyo yawrum ya açsa diyorum. Uyusa bi deertt uyumasa bi dert benimkisi de..

.

Dinlensin kuzucuk. Ama ilaca devam işini bir bilen dr.a daha sormakta fayda var canim.
Eşimi sıkıştırıyorum izin için. Özel dermatoloji polikliniği var oraya götürmek istiyorum. Uzak tek başıma gidemem. Bakalım inşallah götürmek için uğraşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…