- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #105.801
Atarax ne alaka . İlac yonlendirmesi yapmam ama. Daha ne oldugunu anlamadiki ilac veriyor. Bence dermatologa yada iyinir cocuk dr na gotur yarin. Hazir dokuntuker mevcutken. Atarax i kullanma simdilik. Dermatolagada kortizonlu krem kullanmak istemedigini soyle.
Ah mis ben de eşime demiştim dr işini hallettim diye binbir zorlukla aldığı iznini iptal etti. Şimdi ben nasıl tekrar izin alayım dalga mı geçiyosun derler diyo. Tartışıyoruz şuvanda
Konu bebegin sagligi cnm bise demezler eger gercekten anlayisli insanlarsa. Hem sanki sen biliyor muydun boyle olacagini,uzmeyin birbirinizi
Dermatolog mantıklı gibi sankiVücudundaki döküntüler için atarax şurup verdi çocuk dr..
Amma ve lakiiinn anksiyete bozukluğu ruhsal sıkıntı ve huzursuzluk için de kullanılıyormuş bu ilaç.. Bir nevi antidepresan yani....
Ve uyku yapıyomuş veee bir ton yan etkisi var.
Şimdi ben ne yapıcam ? Dr verebileceğim en hafif ilaç bu daha etkilisi var ama önce bunu kullan geçirmezse onu vereyim ben kendi kızıma da bunu kullanıyorum dedi kremler kortizonlu çok zararlı dedi...
Verdim az önce yatırmadan. Çok düşünceleyim devam etmeli miyim vermesem mi bilemedim yoksa bir dermatoloğa mı götürsem ayy delircem
Benim regl durumları da bu ay çok karıştı lolla bilemiyorum ki..Ben 3 hafta sonra yeniden regl oldum normaldir di mi
Ay ben onu 3 -4 aylık olsna kadar yaptımUyanmazsa ben uyandırıp emzirsem mi acaba
Ay ben onu 3 -4 aylık olsna kadar yaptım
Vicdan axabı çekiyodum uysndırmazsam
Sonra bıraktım zaten bi süre sonra kendi uyabmaya başlafı
Bırak da uyusun bence maze
Normal canim tam duzene girmiyor hemenBen 3 hafta sonra yeniden regl oldum normaldir di mi
Uyandirma bence yenidogan degil uysndircan. Zaten ek gida almiyor mu. Ne zaman uyanirsa . Hali olmaz uysnmaya donmeye ihhh ses cikarmaya baslar o zaman emzir.Uyanmazsa ben uyandırıp emzirsem mi acaba
Uyandirma bence yenidogan degil uysndircan. Zaten ek gida almiyor mu. Ne zaman uyanirsa . Hali olmaz uysnmaya donmeye ihhh ses cikarmaya baslar o zaman emzir.
Dinlensin kuzucuk. Ama ilaca devam işini bir bilen dr.a daha sormakta fayda var canim.Ya atarax içirdim ya ondan dedim. Hiç bu kadar uzun uyumazdı emmeye kalkardı hep bak üç buçuk saat oldu tık yok deriiinnn derin uyuyo. İyi mi oldu kötü mü bilemedim.
Eşimi sıkıştırıyorum izin için. Özel dermatoloji polikliniği var oraya götürmek istiyorum. Uzak tek başıma gidemem. Bakalım inşallah götürmek için uğraşıyorum..
Dinlensin kuzucuk. Ama ilaca devam işini bir bilen dr.a daha sormakta fayda var canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?