- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #105.781
Yok canim vermiyorum. Yemiyo zatenyuhh daha neler.muhallebı vermıyor musun?
Yemedigi zaman oyle veriyomus, yani oyle yaziyodu :)Bir yasindan sonra veririm belki devam sutu arada. Normal sutte pakette olacak. Devam sutlerinde vitamin daha fazla . Ama 6 yas ne ya. Hic mi bir sey yemiyo.
Gece beslenmeyi kabul etmediginden oda imkansiz bizde... biskuvi bi kere aldim onuda sevmedi, unun hicbir cesidini kullanmadim henuz. Sabah uyaninca ve gece yatmadan 2 kere devam sutu icirmeye calisiyorum iste zorlaSagolin kizlar. Devam sutune cici bebe attarak bi deneyin. Gerci benimki oyle icmiyo. Princ unu devam sutu cicibeylr yapiyordum cok leziz oluyordu . Princ unu hic vermiyorum. Kasik mamasi. Gecede devam sutuveriyorum.
süt, devam sütü, muhallebı ıstemıyor. ne yıyor peki?Yok canim vermiyorum. Yemiyo zaten
cocuktan dolayı beli agrıyan var mı?
korkudan böbrek sandımBendun esim belimi kutletti eliyle,resmen 6kez de ucer dorder kez citladi. Masaj mi yapiyor ki
korkudan böbrek sandım2 kez kum döktüm zamanında
tırsıyorum
ben 150 cc devam sütüne 8 adet bebe bisküvisi atıyorum sabah akşam içiriyorum..pirinç unu da veriyorum..kaşık maması da...ama kaşık mamasını artık bırakacağım yemeklere ağırlık verdim uzun süredir..ama o devam sütlü bebe bisküvili biberon mamasına alıştırana kadar anam ağladı ,sürekli öğğğkk üüiiyk kuuuoooöööğğğk yapıyorduSagolin kizlar. Devam sutune cici bebe attarak bi deneyin. Gerci benimki oyle icmiyo. Princ unu devam sutu cicibeylr yapiyordum cok leziz oluyordu . Princ unu hic vermiyorum. Kasik mamasi. Gecede devam sutuveriyorum.
Bende arada kasik mamasi gece devam sutu veriyorum. Onun disinda ev yemekleri veriyorum brndeben 150 cc devam sütüne 8 adet bebe bisküvisi atıyorum sabah akşam içiriyorum..pirinç unu da veriyorum..kaşık maması da...ama kaşık mamasını artık bırakacağım yemeklere ağırlık verdim uzun süredir..ama o devam sütlü bebe bisküvili biberon mamasına alıştırana kadar anam ağladı ,sürekli öğğğkk üüiiyk kuuuoooöööğğğk yapıyordu
Dokyntulere ne dediVücudundaki döküntüler için atarax şurup verdi çocuk dr..
Amma ve lakiiinn anksiyete bozukluğu ruhsal sıkıntı ve huzursuzluk için de kullanılıyormuş bu ilaç.. Bir nevi antidepresan yani....
Ve uyku yapıyomuş veee bir ton yan etkisi var.
Şimdi ben ne yapıcam ? Dr verebileceğim en hafif ilaç bu daha etkilisi var ama önce bunu kullan geçirmezse onu vereyim ben kendi kızıma da bunu kullanıyorum dedi kremler kortizonlu çok zararlı dedi...
Verdim az önce yatırmadan. Çok düşünceleyim devam etmeli miyim vermesem mi bilemedim yoksa bir dermatoloğa mı götürsem ayy delircem
Tani olarak ne dediVücudundaki döküntüler için atarax şurup verdi çocuk dr..
Amma ve lakiiinn anksiyete bozukluğu ruhsal sıkıntı ve huzursuzluk için de kullanılıyormuş bu ilaç.. Bir nevi antidepresan yani....
Şimdi ben ne yapıcam ? Dr verebileceğim en hafif ilaç bu daha etkilisi var ama önce bunu kullan geçirmezse onu vereyim ben kendi kızıma da bunu kullanıyorum dedi kremler kortizonlu çok zararlı dedi...
Verdim az önce yatırmadan. Çok düşünceleyim devam etmeli miyim vermesem mi bilemedim yoksa bir dermatoloğa mı götürsem ayy delircem
Vücudundaki döküntüler için atarax şurup verdi çocuk dr..
Dokyntulere ne dedi
Sağol cisrik..Tatlimbenim ikiz yegenlerimden erkek olani cok huysuz bir bebekti. Atarixi cok kullandik,biz yan etksiini gormedik. (Ha etki de etmedi o ayri :) ) bebegi sakinlestirmek icin de veriliyor yani. Tekrar gecmis olsun canim bebise
Atarax ne alaka . İlac yonlendirmesi yapmam ama. Daha ne oldugunu anlamadiki ilac veriyor. Bence dermatologa yada iyinir cocuk dr na gotur yarin. Hazir dokuntuker mevcutken. Atarax i kullanma simdilik. Dermatolagada kortizonlu krem kullanmak istemedigini soyle.Egzama ya da dermatit değil alerjik döküntülere benzemiyo besin alerjisi olduğunu sanmıyorum genelde enfeksiyon durumlarında bu tarz döküntüler olur ama enfeksiyon da yok dedi muayene ettikten sonra.. Kısacası ne olduğunu bilemedi sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?