2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sagolin kizlar. Devam sutune cici bebe attarak bi deneyin. Gerci benimki oyle icmiyo. Princ unu devam sutu cicibeylr yapiyordum cok leziz oluyordu . Princ unu hic vermiyorum. Kasik mamasi. Gecede devam sutuveriyorum.
Gece beslenmeyi kabul etmediginden oda imkansiz bizde... biskuvi bi kere aldim onuda sevmedi, unun hicbir cesidini kullanmadim henuz. Sabah uyaninca ve gece yatmadan 2 kere devam sutu icirmeye calisiyorum iste zorla

korkudan böbrek sandım 2 kez kum döktüm zamanında
tırsıyorum

Aman aman baska bise olmasin ,sen kendine dikkat et yine de. Ya benimki bi de bizle yatiyr,cok donuyor deli dana gibi,yanlara donmeyi gecti asagi yukari kayip duruyor bi de. Ben zavalli gibiyim kipirdayamiyrm bile,o yuzden boyle agriyor belim. Bi de bebekliginden beri oyle onu uyutup da yatan biri olamadim...

Tatli krizinde sampanyali cikolata yesem bizim kucuk sarhos olur mu saka saka,kac gundur evde de elimi suremedim yoksaaaaa cikolatanin basina gelecekleri tahmin edin

Sagolin kizlar. Devam sutune cici bebe attarak bi deneyin. Gerci benimki oyle icmiyo. Princ unu devam sutu cicibeylr yapiyordum cok leziz oluyordu . Princ unu hic vermiyorum. Kasik mamasi. Gecede devam sutuveriyorum.
ben 150 cc devam sütüne 8 adet bebe bisküvisi atıyorum sabah akşam içiriyorum..pirinç unu da veriyorum..kaşık maması da...ama kaşık mamasını artık bırakacağım yemeklere ağırlık verdim uzun süredir..ama o devam sütlü bebe bisküvili biberon mamasına alıştırana kadar anam ağladı ,sürekli öğğğkk üüiiyk kuuuoooöööğğğk yapıyordu

Bende arada kasik mamasi gece devam sutu veriyorum. Onun disinda ev yemekleri veriyorum brnde

Vücudundaki döküntüler için atarax şurup verdi çocuk dr..
Amma ve lakiiinn anksiyete bozukluğu ruhsal sıkıntı ve huzursuzluk için de kullanılıyormuş bu ilaç.. Bir nevi antidepresan yani....
Ve uyku yapıyomuş veee bir ton yan etkisi var.
Şimdi ben ne yapıcam ? Dr verebileceğim en hafif ilaç bu daha etkilisi var ama önce bunu kullan geçirmezse onu vereyim ben kendi kızıma da bunu kullanıyorum dedi kremler kortizonlu çok zararlı dedi...
Verdim az önce yatırmadan. Çok düşünceleyim devam etmeli miyim vermesem mi bilemedim yoksa bir dermatoloğa mı götürsem ayy delircem

Önceki sefer başka bi dr hipokort vermişti kortizonlu mecbur kullandık geçti de.. O da kortizonlu diye deliriyodum. Bu dr da dedi ki ay niye kortizonlu krem verdi ki o son çare bu ilaç hafif kullan. Aaaa ben napıciimm...

Dokyntulere ne dedi

Tani olarak ne dedi

Tatlimbenim ikiz yegenlerimden erkek olani cok huysuz bir bebekti. Atarixi cok kullandik,biz yan etksiini gormedik. (Ha etki de etmedi o ayri :) ) bebegi sakinlestirmek icin de veriliyor yani. Tekrar gecmis olsun canim bebise

Atarax ne alaka . İlac yonlendirmesi yapmam ama. Daha ne oldugunu anlamadiki ilac veriyor. Bence dermatologa yada iyinir cocuk dr na gotur yarin. Hazir dokuntuker mevcutken. Atarax i kullanma simdilik. Dermatolagada kortizonlu krem kullanmak istemedigini soyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…