- 11 Temmuz 2015
- 1.000
- 1.455
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #106.081
geçmiş olsun canımSlm arkadaşlar...
Biz hastalıkla ugrasıyoruz. Minikte alerji cıktı. öksürüğü geçmiyor. Süreyya pasaya gçtürcez. arastırılacak. 25 inde gitcek buhar öakinası alın dedi dr.Büyügünde kulak zarı delilmiş ilaç verdi. Bir ay sonra tekrar gidecegiz. Gitgidw lapanır dedi kulagındaki delik takipte olacağız. Yani fırsat yok canlar bebişleri vr sizleri öptüm
Populer konu olmus bileben söylüyorum o zaman.. değerli @Kazen ,2016 ocak anneleri konumuz bu güne kadar an itibariyle 10608 oldu..beraber bazen güldük bazen ağladık,çoğu zaman birbirimizin derdine derman olmaya çalıştık,yararlı paylaşımlarda bulunduk,biz ocak anneleri popüler konu olmak istiyoruz lütfen..saygılarımla
Gecmis olsun canimSlm arkadaşlar...
Biz hastalıkla ugrasıyoruz. Minikte alerji cıktı. öksürüğü geçmiyor. Süreyya pasaya gçtürcez. arastırılacak. 25 inde gitcek buhar öakinası alın dedi dr.Büyügünde kulak zarı delilmiş ilaç verdi. Bir ay sonra tekrar gidecegiz. Gitgidw lapanır dedi kulagındaki delik takipte olacağız. Yani fırsat yok canlar bebişleri vr sizleri öptüm
Slm arkadaşlar...
geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım allah şifa versin. Kolaylıklar diliyorum
Sagolun kızlar tesekkür ederimGecmis olsun canim
Geçmiş olsun nesli tatlı miniklerineSlm arkadaşlar...
Bildirimleri açınca kırnızı kırnızı popüler yazısı göz dolduruyoPopüler olunca noldu
Slm arkadaşlar...
Bildirimleri açınca kırnızı kırnızı popüler yazısı göz dolduruyo
hiç duymadım canimKızlar bakın hele kuzenimin eşi wellcare diye bi d vitamini bulmuş bebişi bizden kırk ün küçük eczanelerde satılıyomuş kullanan gören duyan bilen var mı ?
Biraz bakındım şöyle de bir yazı buldum :
Yüzde 100 saf içeriğe sahip, sağlık otoritelerinden onaylı Wellcare Vitamin D3 eczanelerdeki yerini aldı. Wellcare Vitamin D3, çocuklarda ve yetişkinlerde D vitamini eksikliğini gidermek amacıyla kullanılabiliyor. Türkiye’de ilk defa 400IU – 600 IU – 1000 IU olarak farklı doz seçeneklerine sahip Vitamin D3 takviyesidir. Her üç formun içeriğinde etken madde olarak %100 saf D vitamini ve çözücü olarak zeytinyağı bulunmaktadır. Wellcare Vitamin D3 Türkiye’de bir ilk olan sprey formu sayesinde ağız içine bir ya da iki kez püskürtülerek kullanılır ve bu özelliğiyle kullanım kolaylığı sağlar. Çocuklarda güvenle kullanılabilen Wellcare Vitamin D3; alkol, şeker, yapay tatlandırıcı ve yapay koku ile koruyucu içermiyor ve sadece eczanelerde satılıyor.
M MazeGuase06 resmen gececi Nejet oldum dün sabaha kadar kivrsndi okudum ama cevap yaşamadım.
Uykusuzluga o kadar alıştım ki şimdi de uykum gelmiyo
geçmiş olsun. neye alerjisi varmıs?Slm arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?