- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #106.061
Aynen canım uyku da yok gece sabaha kadar ayaktayiz benim pasa da gecen hafta asi vardı 8.5 kiloydu az gibi geldi bana ya ama dedgin gibi sağlıklı.olsunlar da bir de ben mama pirinç unu falan vermiyirum yemekler ve enme o da koli aldırmıyor
Kizlar burda bi kac.kez soylemistim arkadaşımın bebegi ne guzel uyuyo sabaha kadar gunduzde iyi uyuyo diye cocukta hic vitamin yokmus halsizlikten uyuyomus cocuk doktor kizmis sende mi et yogurt yemiyosun eve hic mi almıyorsunuz emdigi halde bu kadar vitaminsiz kalmis cocuk diye bende baktircam kan degerlerine kesin karar verdim
Yani hemsire kilosu boyu iyi demişti arkadasimin bebegide boyu iyiymiş kilo almiyoms arda aliyo ama az yani normal heralde yinede baktrmakta fayda varAyy yazık çocuğa. Seninki o kadar değil heralde çok endişelenme yine de baktırmakta fayda var tabi.
Memeye bagimli olduklari icin uyaniyolar iste canim belki emmeseler bu kadar sık uyanmazlar zaten bi yerde bi yazi okumustum emen bebekler gece uyanirmis hep sabaha kadar uyumazmis ben kafaya koydum yaa gece uyandığında su icircem emzrmicem
Merhaba boncuklu gelin,bizim topik on binlerde ,ağustos anneleri beş binlerde ama popüler konu olmuşlar ..niyeMune ,biz de isteriz
Benmki cok iciyo ben biraktrmasam iciyoda iciyo agliyo bide elinden alincaDene bakalim suya nasil tepki verecek. Benimki suyu zatn uc bes kasik anca iciyor tum gun boyunca zorlarsam o da
Benmki cok iciyo ben biraktrmasam iciyoda iciyo agliyo bide elinden alinca
Aynen artik kendileri tutabiliyolar herseyi hayirdanda anliyolar:) eskiden biz icirirdik simdi kendileri tutup iciyor. Ben al hadi azcik da su ic diyorum aliyor ben de guluyorum :)
öff her sey ne kadar sıkıcı yaaa
Aynen artik kendileri tutabiliyolar herseyi hayirdanda anliyolar
HahaAnliyorlar daa yine de devam hahahahah
Bingoooo
ben söylüyorum o zaman.. değerli
Hayırlı olsunben söylüyorum o zaman.. değerliKazen ,2016 ocak anneleri konumuz bu güne kadar an itibariyle 10608 oldu..beraber bazen güldük bazen ağladık,çoğu zaman birbirimizin derdine derman olmaya çalıştık,yararlı paylaşımlarda bulunduk,biz ocak anneleri popüler konu olmak istiyoruz lütfen..saygılarımla
populer olsan ne olacak :=) şurada giren kaç kişi var sankı.bizim topik on binlerde ,ağustos anneleri beş binlerde ama popüler konu olmuşlar ..niyeMune ,biz de isteriz
neyce konusuyon anlamıyomTv ünites
20 günde 1 gelen mesajın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?