2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de devam sütü mama muhallebi vs hiçbir şekilde tüketmiyo. Aynen emme ve yemek artı yoğurt biraz meyve.

Kizlar burda bi kac.kez soylemistim arkadaşımın bebegi ne guzel uyuyo sabaha kadar gunduzde iyi uyuyo diye cocukta hic vitamin yokmus halsizlikten uyuyomus cocuk doktor kizmis sende mi et yogurt yemiyosun eve hic mi almıyorsunuz emdigi halde bu kadar vitaminsiz kalmis cocuk diye bende baktircam kan degerlerine kesin karar verdim

Ayy yazık çocuğa. Seninki o kadar değil heralde çok endişelenme yine de baktırmakta fayda var tabi.

Dene bakalim suya nasil tepki verecek. Benimki suyu zatn uc bes kasik anca iciyor tum gun boyunca zorlarsam o da

Kazen e mi söylesek o zaman
ben söylüyorum o zaman.. değerli Kazen ,2016 ocak anneleri konumuz bu güne kadar an itibariyle 10608 oldu..beraber bazen güldük bazen ağladık,çoğu zaman birbirimizin derdine derman olmaya çalıştık,yararlı paylaşımlarda bulunduk,biz ocak anneleri popüler konu olmak istiyoruz lütfen..saygılarımla

Hayırlı olsun

Slm arkadaşlar...
Biz hastalıkla ugrasıyoruz. Minikte alerji cıktı. öksürüğü geçmiyor. Süreyya pasaya gçtürcez. arastırılacak. 25 inde gitcek buhar öakinası alın dedi dr.Büyügünde kulak zarı delilmiş ilaç verdi. Bir ay sonra tekrar gidecegiz. Gitgidw lapanır dedi kulagındaki delik takipte olacağız. Yani fırsat yok canlar bebişleri vr sizleri öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…