- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 37
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #106.041
benimkide cok fena oldu zaten boyle olacagi belliydi... bi cocugun yemek icmekde hic mi gozu olmaz? Biraksam resmen 3 gun ac yasar oyle... bi yemek fasli en az 45 dk. Artik kafayi siyircam az kaldi... cis sayisi 1 haftadir 3Sabah patatesli kaşarlı omlet yenmedi
Dün Akşam yarım dolma yedi
Bugün dw aynısı vardı .çiğneyip çiğneyip tükürdü
Anne sütü dışında yarım muz ve yarım kase yoğurtla duruyo
Napiciiim ben bu minikle?
annen geldi egitime baslican tabi dimiselam ..
1.5 ay sonra bir yılı deviricez..
Şaka gibi ya..
Geriye dönüp bakınca şaşırıp kalıyorum..elle tutulur bişi yok..hergün söyleniyoruz ..vıdı vıdı..
Bitip gitmiş..
Büyümüş..
Sanırım gerçek bir anne dediği zaman gözümün içine baka baka..
O an ağlayacağım..
Artık eğitim aşamaları yavaştan kapımızı çalmaya başlıyor..
Vay be zaman ne göreceli bişisin
Bizimki de bazen ikide üçte kalkıyo sabah beş altıya kadar oturuyoruz sonra 8 de tekrar kalkıyo11 de yattı 12 de kalktı. uyumuyor
abooo dikkat et. allah korusunBizimki de bazen ikide üçte kalkıyo sabah beş altıya kadar oturuyoruz sonra 8 de tekrar kalkıyo
Gece kalkıp oturmadığı zamanlar saat başı emiyo beyefendi sabah altıda ennn geç çok nadir yedide kalkıyo. Bende gündüzleri mala bağlıyorum uykusuzluktan.
Birkaç gecedir hiç uyumuyo zaten malum diş sıkıntıları ikinci dişi patladı bugün.
Yat kalk yat kalk mafoluyorum çoğu zaman bizimle uyuyo oda napim uyuyakalıyorum.
Geçen sabah otururken uyuyakalmışım bi sıçradım oğlan yok piyasada arıyorum her yeri sesleniyorum çıt yok. Sonra yatakodasının kapısının arkasında buldum oturmuş orda biberon kapağıyla oynuyo.
Yine böyle bir uyuklamamda yawrunun ağlamasına uyandım yine gitmiş bu yatak odasına kapıyı itip girmiş içeri sonra çıkmak istedi demek kendine doğru çekip açamadı kapıyı zırıldanıyo
Artık akıllandım ben de uyuklarımda bu hangi deliğe girer acaba diye salonun kapısını kapalı tutuyorum kaçamıyo biyere
abooo dikkat et. allah korusun
Ayy canım maşallah senin brbise benimki de ayni ya bir saniye oturmuyor yeni yeni sıralamaya başladı o popo ne çekiyor kalkıyor oturuyor kalkınca bir de gülüyor mutlu oluyor başardım diyor sanırımAy sör evde ne var ne yok kaldırdım güvenlik önlemleri aldım kendimce ama allah korusun nerden ne bulup ne yapacakları belli olmaz. Arkamı döndüğüm an bi muzurluk yapıyo. Akşama kadar ayakta yaa tv ünitesine kanepelere duvarlara tutunup fır fır geziyo çekmeceleri dolapları boşaltıyo başka odalara gideceği zaman emekliyo. Arkamdan gelip pijamamı indiriyo
Hiç yorulmuyo ben de böyleymişim
O maşallah canımYaa benimki iciyo cok sukur bi bardaktan fazla iciyodur gunde surekli su istyo
Ayy canım maşallah senin brbise benimki de ayni ya bir saniye oturmuyor yeni yeni sıralamaya başladı o popo ne çekiyor kalkıyor oturuyor kalkınca bir de gülüyor mutlu oluyor başardım diyor sanırımbu aralar iyice zayıfladı yemek de doğru dürüst yrmiyor küçücük kaldı ya canım çok sıkılıyor geçen kaynanqm da sütun yetmiyirdur diyor dedim sut mu kalır ya 10 aylık olduk fazla yrmiyor çok hareketli saglikli olsun yeter dedim sustu ya çok sinirlendim
Aynen canım uyku da yok gece sabaha kadar ayaktayiz benim pasa da gecen hafta asi vardı 8.5 kiloydu az gibi geldi bana ya ama dedgin gibi sağlıklı.olsunlar da bir de ben mama pirinç unu falan vermiyirum yemekler ve enme o da koli aldırmıyorBenimki 8 buçuk kiloydu 20 gün önce kilolu değil ama zayıfta değil boyu da uzun maşallah dr gelişimi gayet iyi illa kilolu bebek sağlıklıdır diye bişi yok dedi. Bence de öyle. Yemesi de iyiydi bikaç gün öncesine kadar. E hiçte yerlerinde durmuyorlar tabi.
Kimsenin dediğini kafana takma gelişimi gayet iyi sağlıklı çok şükür de geç boşver. Lüzumsuz kadın.
Canım benim ki de aynı gece sürekli uyanıyor bir haftadır da gece 5 te uyuyor artık çok yoruldum. Yorgunluktan grip oldum çok zorlanıyorum. Gündüz de uyumuyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. 2 gün adetim geçti onun stresi oldu birde niye gecikti diyeBen anlamiyorum artik gece niye uyumuyo bu cocuk surekli uyaniyo yoruldum bittim her yerim agriyo ya karni ac ondan diyodum bi kac gundur oglen yiyo aksama dogru yiyo aksam yiyo yatmadan once kasik mamasindan yiyo bi kahvalti yapmiyo onuda kendi istemiyo zorlsmiyorum niye uyaniyo hala ya saatlerce emiyo memeden ayrılmıyo yatagina ytrnca 5 dk snra uyaniyo gece emmeden kescem yeter artk bagimli oldu
Gece uyumadigi için gunduz uyuyo oda uyanarak tabi yine memeyle uykuya daliyo geri gunduz uyuyuncada evin isini biraktm diyelim oglene corbasini yap yemegini pisir yine vakit kaybediyorum uykusuzluktan coktum gecen hafta bende hastaydim dinlenemiyosun ki anneysen hasta olman yatman imkansizCanım benim ki de aynı gece sürekli uyanıyor bir haftadır da gece 5 te uyuyor artık çok yoruldum. Yorgunluktan grip oldum çok zorlanıyorum. Gündüz de uyumuyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. 2 gün adetim geçti onun stresi oldu birde niye gecikti diye
çocuğun kabahatı yok.tek suç senin eşofmanda ,yenisini al ,çocukta rahat etsinSelam annisler
Hizlica okudum. @hiuf cok geçmiş olsun. Umarım minnos daha iyidir artık.
Sizede geçmiş olsun M MazeGuase06 fıtık olayını okuyunca cok korktum. Neyseki ciddi boyutta değilmiş. Atopik dermatit kızımda da var. Malesef bir yerinde geçip diğer yerinde çıkıyor. Bizede dermatolog yapma ilaç vermişti. Inşallah sizin bi daha hic çıkmaz.
Benim zilliden firsat bulup giremiyorum fazla. Siralamaya başladı. Bi an kafami baska yere cevirsem düşüyor. Ellerini bırakıyor ayaktayken bu ne cesaret anlamadım
Biri daha demis bi aglama cikardi. Istedigini yapmazsam kuru bir aglama. Nasil inatlasiyor tam bi oglak. Bi tanecik disimiz cikti nihayet. Cikarken de anamiz ağladı ikimizinde. Onun ki tam agladi hatta
Tek disi kalmis canavar gibi guluyor.. enne enne diye pacalarimi cekiyor zayifliktan bol gelen esofmanlarimi belimden indiriyor
Allah saglik versin de her zorluga katlaniliyor. Operim bebislerinizi
Ben anlamiyorum artik gece niye uyumuyo bu cocuk surekli uyaniyo yoruldum bittim her yerim agriyo ya karni ac ondan diyodum bi kac gundur oglen yiyo aksama dogru yiyo aksam yiyo yatmadan once kasik mamasindan yiyo bi kahvalti yapmiyo onuda kendi istemiyo zorlsmiyorum niye uyaniyo hala ya saatlerce emiyo memeden ayrılmıyo yatagina ytrnca 5 dk snra uyaniyo gece emmeden kescem yeter artk bagimli oldu
Memeye bagimli olduklari icin uyaniyolar iste canim belki emmeseler bu kadar sık uyanmazlar zaten bi yerde bi yazi okumustum emen bebekler gece uyanirmis hep sabaha kadar uyumazmis ben kafaya koydum yaa gece uyandığında su icircem emzrmicemIlknurcum bence acliktan degil gercekten de,bizimki aksam guzel yediginde de ayni yemediginde de ayni. Bu gece her iki saatte bir kalkti agladi,hic aglamaz normalde,uyanir icer uyur. Zaten iki aya yakindir surekli donuyor yatakta bi ileri bi geri..anne baba diyerek agliyor,8.dis yolda diyodum tam patladi ona yoruyorum cunku cok yipranmisti digerinde de. Gece emmesi benim de skntim oluyo bazen,bez degisiyorum sabaha kdr iki uc kez. Hepsi dolu dolu oluyor actigimda pipisinin ora islak oluyor dusunyani. Ama emerek daliyor bizmkiler,nasil uyutacaz kesersek? Bence o da zor olur,gece gece ben cok huysuz oluyorm gece agladiginda :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?