- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #106.101
Dr a sormadan kullanmam. Hele kendi karar verdigim carlson dan sonra. Surda bir yila az kaldi bir yildan sonra devam ederse sorarsin. Kis hala devam ettirirler belki. Bizom dr bayan ve cocuklarida var ilac konusunda iyi bence. İceriklerini iyi biliyor. O nederse onu kullanirim.Kızlar bakın hele kuzenimin eşi wellcare diye bi d vitamini bulmuş bebişi bizden kırk ün küçük eczanelerde satılıyomuş kullanan gören duyan bilen var mı ?
Biraz bakındım şöyle de bir yazı buldum :
Yüzde 100 saf içeriğe sahip, sağlık otoritelerinden onaylı Wellcare Vitamin D3 eczanelerdeki yerini aldı. Wellcare Vitamin D3, çocuklarda ve yetişkinlerde D vitamini eksikliğini gidermek amacıyla kullanılabiliyor. Türkiye’de ilk defa 400IU – 600 IU – 1000 IU olarak farklı doz seçeneklerine sahip Vitamin D3 takviyesidir. Her üç formun içeriğinde etken madde olarak %100 saf D vitamini ve çözücü olarak zeytinyağı bulunmaktadır. Wellcare Vitamin D3 Türkiye’de bir ilk olan sprey formu sayesinde ağız içine bir ya da iki kez püskürtülerek kullanılır ve bu özelliğiyle kullanım kolaylığı sağlar. Çocuklarda güvenle kullanılabilen Wellcare Vitamin D3; alkol, şeker, yapay tatlandırıcı ve yapay koku ile koruyucu içermiyor ve sadece eczanelerde satılıyor.
kızlar, öyle populer yazınca olmaz. populer olmak ıcın nabıyonuz?ulen şuraya yazmasak kimse bişi yazmıyor
kalkmıs bır de popü olmak ıstıyonuz
Ben kullanmiyorum bilehiçbişi demıyorum
artık umurumda degıl
hiçbişi demıyorum
artık umurumda degıl
Ay ne biliyim mis neden o zaman sıfır bir yaş arasını neden damla yapmamış geriler. Amaann bu d vit derdi beni benden aldı artıkMAze ilac sprey formunda . Bence agizlarini acip sıkılmaz bu yaslarda
olalım canım yaa,neyimiz eskikbu aradaboncuklu gelin kazen sesini duymuş popüler olmusuz
kırma hevesimizikızlar, öyle populer yazınca olmaz. populer olmak ıcın nabıyonuz?ulen şuraya yazmasak kimse bişi yazmıyor
kalkmıs bır de popü olmak ıstıyonuz
Sen niye galktın kıaaaz.Yat asagıhey maşallah,miraç hala uyuyor..dün az uyudu,gece de 11 de yattı,bebe zerhoş oldu resmen..annem dün bebeğe un maması yap sütte ver artık dedi '' DE GET '' dedim..
biraz uyursam diye yattım ,yok olmuyo .hatta şu anda canım bile sıkılıyoSen niye galktın kıaaaz.Yat asagı
Ayy bizde bir tuafız .cocuk uyurken uyku gelmiyo.kalk kahvaltını yap bari fırsat bu fırsatbiraz uyursam diye yattım ,yok olmuyo .hatta şu anda canım bile sıkılıyo
Senin pasa ilac vercem agzini ac deyince aciyorsa al
Ay ne biliyim mis neden o zaman sıfır bir yaş arasını neden damla yapmamış geriler. Amaann bu d vit derdi beni benden aldı artık
Unun hic bir vitamini yok bosver. Sutude sorcam bir yasinda . Dunya saglik orgutune gore 1.5 yas 2 yasinda verilmesi uygun. Okuyunca zararlarini dra sorarak vercem .hey maşallah,miraç hala uyuyor..dün az uyudu,gece de 11 de yattı,bebe zerhoş oldu resmen..annem dün bebeğe un maması yap sütte ver artık dedi '' DE GET '' dedim..
Benimki seviyo ilacı.Bide içince dudaklarını yalıyoSenin pasa ilac vercem agzini ac deyince aciyorsa al.
kalktı aay ,hunharca ağlıyoAyy bizde bir tuafız .cocuk uyurken uyku gelmiyo.kalk kahvaltını yap bari fırsat bu fırsat
Bu kadar saat uyumus daha ne istiyorsunkalktı aay ,hunharca ağlıyomutluluklar neden bu kadar kısa süreli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?