- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #106.121
Ayazda öyle uyanınca bir aglaması var sanki cimdiriyorlar totosunu annelere kwyif yasakkalktı aay ,hunharca ağlıyomutluluklar neden bu kadar kısa süreli
haklısın canım buna da şükür,tarhana yaptım yesin bari,
Bu kadar saat uyumus daha ne istiyorsun
Senin pasa ilac vercem agzini ac deyince aciyorsa al.
geçmiş olsun canım..15 gün önce doktordaydık ,,doktor calpol ve dolveni 6 saat ara ile dönüşümlü ver demişti.dolven yarım ölçek olacak ama..bundan mı bahsediyorsun?..ha bi de diş o kadar ateş yapmazmış..selam kızlar, dün gece ateşi vardı şurup verdım. bugunde ateşi var. dönüşümlü vermedim. dönüşümlü mü vermem lazımdı?
diş 38,5 ateş yapar mı ki?
nette diş ateşine 37 falan diyor. iyi de 37.5 falansa normal sayılıyor zatengeçmiş olsun canım..15 gün önce doktordaydık ,,doktor calpol ve dolveni 6 saat ara ile dönüşümlü ver demişti.dolven yarım ölçek olacak ama..bundan mı bahsediyorsun?..ha bi de diş o kadar ateş yapmazmış..
ateş geçerse vermiyoruz da 38,5 ateş iki gün boyunca düşürememiştim.her 6 saatte bir tekrarlıyordu..dişi de göründü o arada diş zannettim ama meğerse boğaz ve kulak enfeksiyonuymuş..antibiyotik kullandık canım..nette diş ateşine 37 falan diyor. iyi de 37.5 falansa normal sayılıyor zaten
o yuzden pek anlam veremedım. tek ilaç kullanıyorum
evet saat tutmalı mıyım, yoksa ateş gecerse vermemelı mıyım
Bizimki de gecen hafta 38,5 ates oldu ardindan burun tikanikligi oksuruk ve dis geldi dis cikarticaklari zaman bagisikliklari dusuyor bence ust orta disler cok zorlu geldi ayrica ben ilac vermedim ates 39 olmadan kiyafetlerini azaltip serinlettimSurrender .!.:selam kızlar, dün gece ateşi vardı şurup verdım. bugunde ateşi var. dönüşümlü vermedim. dönüşümlü mü vermem lazımdı?
Canım dış 38.5 ateş yapmazmış.selam kızlar, dün gece ateşi vardı şurup verdım. bugunde ateşi var. dönüşümlü vermedim. dönüşümlü mü vermem lazımdı?
selam kızlar, dün gece ateşi vardı şurup verdım. bugunde ateşi var. dönüşümlü vermedim. dönüşümlü mü vermem lazımdı?
ateş geçerse vermiyoruz da 38,5 ateş iki gün boyunca düşürememiştim.her 6 saatte bir tekrarlıyordu..dişi de göründü o arada diş zannettim ama meğerse boğaz ve kulak enfeksiyonuymuş..antibiyotik kullandık canım..
Bizimki de gecen hafta 38,5 ates oldu ardindan burun tikanikligi oksuruk ve dis geldi dis cikarticaklari zaman bagisikliklari dusuyor bence ust orta disler cok zorlu geldi ayrica ben ilac vermedim ates 39 olmadan kiyafetlerini azaltip serinlettim
Canım dış 38.5 ateş yapmazmış.
Bizde o kadar yükselmedi ateşi sör en fazla 38 oldu ama ben ağrısı için calpol vermiştim. Ateşi geçerse verme bence.
Bence dis geliyor Allah kolaylik versin rahat bir sekilde cikarsin insallah2-3 gündür bişi yedirdiğim zaman elını agzına götürüyor. dişe cok benzıyor bilemedim.
biraz düşmüş ateş. evet, üst dişler baya zor
kaç gündür gece zor uyutuyorum bin kere kalkıyor.
Ben de aynı durumdayım biricik. Ama sende iki yawru var allah kolaylık versin.
E bak popüler olduk sor sonuctakızlar, öyle populer yazınca olmaz. populer olmak ıcın nabıyonuz?ulen şuraya yazmasak kimse bişi yazmıyor
kalkmıs bır de popü olmak ıstıyonuz
Geçmiş olsun sorselam kızlar, dün gece ateşi vardı şurup verdım. bugunde ateşi var. dönüşümlü vermedim. dönüşümlü mü vermem lazımdı
Dr .jel 5-6 kereye kadar kullan..eğer hala huzursuz ve rahatsız olursa 1 çay kaşığı calpol ver dedi..geçen uyumadan verdim..2-3 gündür bişi yedirdiğim zaman elını agzına götürüyor. dişe cok benzıyor bilemedim.
biraz düşmüş ateş. evet, üst dişler baya zor
kaç gündür gece zor uyutuyorum bin kere kalkıyor.
Geçmiş olsun canım.selam kızlar, dün gece ateşi vardı şurup verdım. bugunde ateşi var. dönüşümlü vermedim. dönüşümlü mü vermem lazımdı?
Cnm dis 38 in ustu ates yapmaz duser hemen gecmis olsun. Donusumlu ver dusmezse gotur bence dr unaselam kızlar, dün gece ateşi vardı şurup verdım. bugunde ateşi var. dönüşümlü vermedim. dönüşümlü mü vermem lazımdı?
Dis cikarken bogaz kulak enf . Da yapabiliyorateş geçerse vermiyoruz da 38,5 ateş iki gün boyunca düşürememiştim.her 6 saatte bir tekrarlıyordu..dişi de göründü o arada diş zannettim ama meğerse boğaz ve kulak enfeksiyonuymuş..antibiyotik kullandık canım..
1 saat önce de baya sulu sekılde kaka yaptı. önce katı sonra sıvı yaptıBence dis geliyor Allah kolaylik versin rahat bir sekilde cikarsin insallah
1 saat sonra yine verıcemCnm dis 38 in ustu ates yapmaz duser hemen gecmis olsun. Donusumlu ver dusmezse gotur bence dr una
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?