2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar, dün gece ateşi vardı şurup verdım. bugunde ateşi var. dönüşümlü vermedim. dönüşümlü mü vermem lazımdı?
diş 38,5 ateş yapar mı ki?
geçmiş olsun canım..15 gün önce doktordaydık ,,doktor calpol ve dolveni 6 saat ara ile dönüşümlü ver demişti.dolven yarım ölçek olacak ama..bundan mı bahsediyorsun?..ha bi de diş o kadar ateş yapmazmış..

nette diş ateşine 37 falan diyor. iyi de 37.5 falansa normal sayılıyor zaten
o yuzden pek anlam veremedım. tek ilaç kullanıyorum
evet saat tutmalı mıyım, yoksa ateş gecerse vermemelı mıyım

nette diş ateşine 37 falan diyor. iyi de 37.5 falansa normal sayılıyor zaten
o yuzden pek anlam veremedım. tek ilaç kullanıyorum
evet saat tutmalı mıyım, yoksa ateş gecerse vermemelı mıyım
ateş geçerse vermiyoruz da 38,5 ateş iki gün boyunca düşürememiştim.her 6 saatte bir tekrarlıyordu..dişi de göründü o arada diş zannettim ama meğerse boğaz ve kulak enfeksiyonuymuş..antibiyotik kullandık canım..

Surrender .!.:
selam kızlar, dün gece ateşi vardı şurup verdım. bugunde ateşi var. dönüşümlü vermedim. dönüşümlü mü vermem lazımdı?
Bizimki de gecen hafta 38,5 ates oldu ardindan burun tikanikligi oksuruk ve dis geldi dis cikarticaklari zaman bagisikliklari dusuyor bence ust orta disler cok zorlu geldi ayrica ben ilac vermedim ates 39 olmadan kiyafetlerini azaltip serinlettim

Bizde o kadar yükselmedi ateşi sör en fazla 38 oldu ama ben ağrısı için calpol vermiştim. Ateşi geçerse verme bence.

Bizimki de gecen hafta 38,5 ates oldu ardindan burun tikanikligi oksuruk ve dis geldi dis cikarticaklari zaman bagisikliklari dusuyor bence ust orta disler cok zorlu geldi ayrica ben ilac vermedim ates 39 olmadan kiyafetlerini azaltip serinlettim

Canım dış 38.5 ateş yapmazmış.

Bizde o kadar yükselmedi ateşi sör en fazla 38 oldu ama ben ağrısı için calpol vermiştim. Ateşi geçerse verme bence.

2-3 gündür bişi yedirdiğim zaman elını agzına götürüyor. dişe cok benzıyor bilemedim.
biraz düşmüş ateş. evet, üst dişler baya zor
kaç gündür gece zor uyutuyorum bin kere kalkıyor.

Ben de aynı durumdayım biricik. Ama sende iki yawru var allah kolaylık versin.

kızlar, öyle populer yazınca olmaz. populer olmak ıcın nabıyonuz? ulen şuraya yazmasak kimse bişi yazmıyor
kalkmıs bır de popü olmak ıstıyonuz
E bak popüler olduk sor sonucta

selam kızlar, dün gece ateşi vardı şurup verdım. bugunde ateşi var. dönüşümlü vermedim. dönüşümlü mü vermem lazımdı

Geçmiş olsun sor
Dış genellikle üst solunum yolu rahatsızlığı belirtileri oluşturabiliyor. Ondan dir. Ahh bu dişler. Pedifen ve dolveni dönüşümlü vermek gerekiyor galiba.
Allah şifa versin kuzucuga

2-3 gündür bişi yedirdiğim zaman elını agzına götürüyor. dişe cok benzıyor bilemedim.
biraz düşmüş ateş. evet, üst dişler baya zor
kaç gündür gece zor uyutuyorum bin kere kalkıyor.
Dr .jel 5-6 kereye kadar kullan..eğer hala huzursuz ve rahatsız olursa 1 çay kaşığı calpol ver dedi..geçen uyumadan verdim..
Öyle saaatli verme be

Geçmiş olsun canım.
Evet yapar. Ama 38.5i geçmez. Biz 40i da gördük canlı aşıdan sonra.
38.5 olunca ates düşürücuyu veriyorsun, 8 saat ateşin peak yapma aralığı ise aynı ates düşürücü olabilir. Ama baktin ateş düşmüyor ya da 6 saat sonra 39u buldu, o zaman diğer ateş düşürücuyu veriyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…