- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #108.241
Aynen canım sürekli meme dr ve artık kapattırmıyor bileneBu zamanlarda memye daha asiri duskun olan bebek var mi acaba?? Azi disleri sis diye dusunuyorum ama bilmiyorum tabi ki. Ilk dogdugu zamanlara dondu resmen bikac haftadir boyle,20dkya emiyor
Arda hep duskun oldugu icin bilemedim ama yataknodasinda uzun emiyo sadexe baska bi yerdr emzirirken. 2 dk surmuyo bile bazende o kadar az emiyo ki bu gunde 3 kere felan şaşırıyorumBu zamanlarda memye daha asiri duskun olan bebek var mi acaba?? Azi disleri sis diye dusunuyorum ama bilmiyorum tabi ki. Ilk dogdugu zamanlara dondu resmen bikac haftadir boyle,20dkya emiyor
ayy benimki de 16 ocakta bir yaş oluyor aynı günde doğmuşlarOcak 16da bir olacak
Tabiki biz tıkabasa da yese ardından meme için ağlıyor . Geceleri söylemiyorum bile ağzı memede uyur sabaha kadar.Bu zamanlarda memye daha asiri duskun olan bebek var mi acaba?? Azi disleri sis diye dusunuyorum ama bilmiyorum tabi ki. Ilk dogdugu zamanlara dondu resmen bikac haftadir boyle,20dkya emiyor
Bir tane vsr bende çısrıkBu zamanlarda memye daha asiri duskun olan bebek var mi acaba?? Azi disleri sis diye dusunuyorum ama bilmiyorum tabi ki. Ilk dogdugu zamanlara dondu resmen bikac haftadir boyle,20dkya emiyor
Aynen kizimda meme açıkta olsun istiyor kucağıma yatıyor yakami çekiyorBu zamanlarda memye daha asiri duskun olan bebek var mi acaba?? Azi disleri sis diye dusunuyorum ama bilmiyorum tabi ki. Ilk dogdugu zamanlara dondu resmen bikac haftadir boyle,20dkya emiyor
Tabiki biz tıkabasa da yese ardından meme için ağlıyor . Geceleri söylemiyorum bile ağzı memede uyur sabaha kadar.
Bi de annemlere geldim rahat etcem dedim benden başka kimseye gitmiyor sürekli kucağına al diyo evde bile böyle değildi bırakıp bir yere gitmeye ya da bir iş yapmaya izin vermiyor . Nefesi kesilene kadar ağlıyor arkamdan agliyo
Yaş gunu kutlu olsun. Allah saglikli sihhatli nice yaşlar nasip etsinMerhaba kızlar
Yarın kızıma doğum günü yapıyorum normalde hafta içine geliyor 19 ocak
Yarın kutlayacagiz okadar yoruldum ki anlatamam
Bir okadar heyecan verici
Yürüyor tam anlamıyla odaları kendi başına gezip geliyor çok seviniyor
Çok şükür bu günlere
Gece ağlayarak uyanmalar çok yarım saatte bir uyanıyor
Gelişimi boyu kilosu yasitlarinin bir tık üzerinde maşallah kızıma
Canım ilacın İsmi ne bütün ilaçlarda öyle yazıyorKizlar arda oksuruyo diye dun acile gotrdk 2 tane surup verdi birinde 2 yas altina kullanmayın yaziyo o zaman niye verdi anlamadm kullanip kullanmamakta kararsz kaldm
Kızlar oğlum oyun oynadığını da ismini söylediğimde bakmıyor Sizinkilerde öyle mi
Iburamin zero ben ilk defa kullaniyorm ardaya ilac o yuzden hic gormedm olabilirCanım ilacın İsmi ne bütün ilaçlarda öyle yazıyor
Bix kullsndık o ilacı boğaz ağrısı için. Oğluma alerji yaptı bu ilaçIburamin zero ben ilk defa kullaniyorm ardaya ilac o yuzden hic gormedm olabilir
Nasl bi alerji yapti canim ardada smdi bi kaka yapms bez komple dolms ustu basi batmis ishal gbiBix kullsndık o ilacı boğaz ağrısı için. Oğluma alerji yaptı bu ilaç
Bu ilaç ishal yapıyor. Genelde bütün ilaçlat yapıyor ishal bizde çok ağır pişik oldu poposu çok kötü olmuştu bizde de ishal yapmıştı poposu ilacı verdikten 3 gün sonra olmuştu ilacı bırakınca geçtş geçmiş olsun canım bebeklwein hastalığı zorNasl bi alerji yapti canim ardada smdi bi kaka yapms bez komple dolms ustu basi batmis ishal gbi
Evet ya cok zor oluyo devam ederse vermem ilaci acildede dogru duzgn bakmiyolar ki bi sirtini dinledi bogazina bakti hc bsy demedi sinir oldumBu ilaç ishal yapıyor. Genelde bütün ilaçlat yapıyor ishal bizde çok ağır pişik oldu poposu çok kötü olmuştu bizde de ishal yapmıştı poposu ilacı verdikten 3 gün sonra olmuştu ilacı bırakınca geçtş geçmiş olsun canım bebeklwein hastalığı zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?