2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebekleriniz konuşmaya başkası mı
Dede baba anne gel gel bide eline bezi aliyo ben sil sil diyorm oda diyo:KK70: mee diyo kuzu resmi var odasinda bide kartal heykeli var salonda onu gorunce gaak gaak diyo girtlaktan ses cikararak anlamsz bi kac sey soyluyo onuda anlamiyorm:KK70: ha bidr caydanlik gorsun cay gorsun cıss diyo

teşekkür ederiz sizinde doğum gününüz kutlu olsun sağlıklı mutlu bir ömürleri olsun inşallah
Amin inşallah her daim iyi insanlarla karşılaştırsın Allah onları.
Çok değişik geldi bana bu "1 yaş ":KK36:
Dışarda ne kadarlık diye soranlara şu kadar aylık bu kadar aylık derdik hep. Şimdi 1 yaşında diyorum soranlara garibime gidiyor.
Bir de yaş diyince sanki büyük çocuk gibi geliyor kulağa ama bakarsan hala mini mini bebeler. Ne çabuk geçiyor zaman.. bi bakmışız okula başlamışlar..:KK51:

:oops:Ocak 2016 annesi olmama rağmen ve bir ara aranızda konuşmalara dahil olup sonra sizin hızınıza yetişemeyip yazmayı bıraktığım doğrudur :KK52: en hareketli anne grubusunuz sanırım :rapci: ay ne ara fırsat buluyorsunuz bu minik afacanlardan valla ben yetişemiyorum isyanlardayımm:skandal:

:oops:Ocak 2016 annesi olmama rağmen ve bir ara aranızda konuşmalara dahil olup sonra sizin hızınıza yetişemeyip yazmayı bıraktığım doğrudur :KK52: en hareketli anne grubusunuz sanırım :rapci: ay ne ara fırsat buluyorsunuz bu minik afacanlardan valla ben yetişemiyorum isyanlardayımm:skandal:
Ayakta sallarken bakiyorum diger turlu zor. Hala ayakta sallaniyor . Annem yardimci oluyor. Yoksa inkani yok

Amin inşallah her daim iyi insanlarla karşılaştırsın Allah onları.
Çok değişik geldi bana bu "1 yaş ":KK36:
Dışarda ne kadarlık diye soranlara şu kadar aylık bu kadar aylık derdik hep. Şimdi 1 yaşında diyorum soranlara garibime gidiyor.
Bir de yaş diyince sanki büyük çocuk gibi geliyor kulağa ama bakarsan hala mini mini bebeler. Ne çabuk geçiyor zaman.. bi bakmışız okula başlamışlar..:KK51:
aynen öyle canım bu bir yaşla biranda büyümüş gibi oldular sanki artık bebeklikten çocukluğa adım atıyorlar bizim tatlı bıdıklar

Back
X