- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #109.101
Cok haklisin canim . Benim kv de ayni eltimin kucuk kizini kucagindan indirmiyo. Benim oglumu dogdugundan beri kucagina almis degil. Evime bayagidir gelmiyo. Eksikligini hissetmiyorum bile bosver. Annen gelirse bakar. Gelmezse yavas yavas halledersin. Allah kolaylik versin. Hayirli olsun evinaynen zor. kayınvalıde sevgılı kızının cocuguna bakıyor. kızının kv ve esı bakabılır
ama kv kızına bısı dıyemıyor. sinir olmadım desem yalan olur. pazartesı tasıncaz. kv pazartesı kalacak salı gıdecek.
ben de annemı cagırdım ama salı gunu ıcın gel dedım. kımseye de soylemedım.
hayırlısı olsun. ama eşimde suc. sonucta onunda annesı
2-3 gün kalmak zorundasın dıyebılır. lafa gelınce '' kzıımdan ayırmadım'' derler. bi iki laf soktum işte. aklıma geldıkce laf sokuyorum kv . hak edıyor cunku .
o onun cocuguna bakıyor, yaşlandıgında da annesıne baksın dedim. sinirlendim artık. ailem uzakta
kv bıle o tarz bişi dedim. haksız bulmuyorum kendımı
Iyi demissin canim. Erkektede ayrimcilik oluyo merak etme bosver ben baktim demesinCanım gule Güle otur evinde
KV hepsi boyleler demekki sanki erkek çocukları evlatlık
Kızlarının herseyine koşarak giderler iş erkek çocuklarına gelince hastayım derler
Bizimkide geçenlerde ikinciyide yap dedi
Kizida Yanındaydı dedim sağolun kizimda çok ilgilendiniz çok aç kaldım bu evin içinde dedim
Ikinci de benimle daha fazla ilgilenirsiniz eminim dedim kem Kum etti bişey diyemedi
Sur aynen katılıyorum sana kiminle ilgileniyorlarsa ilerdede onlar baksın onlara
Canım gule Güle otur evinde
KV hepsi boyleler demekki sanki erkek çocukları evlatlık
Kızlarının herseyine koşarak giderler iş erkek çocuklarına gelince hastayım derler
Bizimkide geçenlerde ikinciyide yap dedi
Kizida Yanındaydı dedim sağolun kizimda çok ilgilendiniz çok aç kaldım bu evin içinde dedim
Ikinci de benimle daha fazla ilgilenirsiniz eminim dedim kem Kum etti bişey diyemedi
Sur aynen katılıyorum sana kiminle ilgileniyorlarsa ilerdede onlar baksın onlara
Slm atom. Az once benimkide beni delirtti yeni uyudu. Evin icinde fink atiyordu uyumamak icin direndi resmen. En sonunda attim yataga kendi kendine uyumus. Annem yanindaydiIyiyim iyiyiz, cocuklu hayat bomba gibi diyen varmi ? Merak icersindeyim.. yoksa beklentilere gore mi degisiyo hersey ? Bir asi ruh var atomu parcalayan
Slm atommm,belki beklentilere gore belki decocuktan cocuga degisiyor sanirim he?Iyiyim iyiyiz, cocuklu hayat bomba gibi diyen varmi ? Merak icersindeyim.. yoksa beklentilere gore mi degisiyo hersey ? Bir asi ruh var atomu parcalayan
Bende psikolojik olarak iyi geldiğine inanıyorum sadece. Aynen. Diş aglamalarini tek durduran sey emmek. 10gun rahatsak 10gun gece ağlıyor diş yüzünden. O yüzden mecbur devam..selam canım, ben de emzırıyorum hala. bence yaramıyor ama psıkolojık olarak ıyı geldıgı açık minnoşa
aman başkalarını salla gıtsın. ben sırf gece için bıraktırmıyorum. şu diş aşamalarını baya atlatsın da.
16 ocak 3kilo. 5kilo aldı bu yaşına. .kaç dogumluydu senınkı, ne kadar dogdu?
Aynen canım ilk dört ay günlük geldi özellikle kızımın ve benim uyudugum saatlerdeNe guzel demissin:) evet bi de boyl ikinciyi yap bilmemnebaskilari da oluyor,sanki digerine baka baka olduler pehh
Aman bosver canim. Ilerde ben baktim demez. Hakkim var uzerinde diyemezler. Cicuk simdi anlamiyo ama ilerde anlayacak ina gore davranacak hepsine.Aynen canım ilk dört ay günlük geldi özellikle kızımın ve benim uyudugum saatlerde
Ama artık çağırmayınca gelmiyor çünkü kızımla basedemiyor
Ona bırakıp pazara markete giderim diye korkuyor galiba benim kız tam cadı biliyor ; )
Yok valla hic demiyorm benIyiyim iyiyiz, cocuklu hayat bomba gibi diyen varmi ? Merak icersindeyim.. yoksa beklentilere gore mi degisiyo hersey ? Bir asi ruh var atomu parcalayan
Ayni seyleri yasiyoruz. Ben bide hamileyim. Zorlaniyorum artik. Beni dusunerek biraz rahatla. Birde iki tane olacaklar. Bence bana gore gayet rahatsiniz . Karnim buyudu. Belim sirtim agriyor.Iyiyim iyiyiz, cocuklu hayat bomba gibi diyen varmi ? Merak icersindeyim.. yoksa beklentilere gore mi degisiyo hersey ? Bir asi ruh var atomu parcalayan
Ayni seyleri yasiyoruz. Ben bide hamileyim. Zorlaniyorum artik. Beni dusunerek biraz rahatla. Birde iki tane olacaklar. Bence bana gore gayet rahatsiniz . Karnim buyudu. Belim sirtim agriyor.
Yaşıyo musunuz millet
Geçmiş olsun canım.Cok sukur lolla.. pasam uc gundur atesli,cilve naz... onunla ayrica mesgulum yani uc gundur.. sen nasilsin? Duru hanim afiyette mi :)))
Duru iyi .keyfi yerinde .işe başladım bu dönem.kaynanalar bendeydi 2 aydır.hafta sonu annemler geliyo.çok zır ama aynı evde.kendi evinde sürgün gibi oluyosun...Cok sukur lolla.. pasam uc gundur atesli,cilve naz... onunla ayrica mesgulum yani uc gundur.. sen nasilsin? Duru hanim afiyette mi :)))
Geçmiş olsun .azılar çok zor çıkıyo maalesefGeçmiş olsun canım.
Geçtiğimiz hafta da benim bebeğim ateşlendi. İki azi disi patlamış.
Sağol canim. Evet zor çıkardı 3 gun 39 civarı ateş yapti.Geçmiş olsun .azılar çok zor çıkıyo maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?