- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #109.141
eh idare ederım. sen napıosun?
Insallah kendi kendine de yatmaya baslar en kisa zamanda.. bebek dogana kadar aliskanlik kazansa keske,sana daha zor olmasin ;( gecmis olsun cnm bu arada. Hastalik hepOglum hasta burun akintisi tikaniklik var. Uyku tahat uyuyamiyor. Bahar havasi allerjikte olabilir. Bebisler Allaha emanet. Ben yorgunum. Uyku zaten zor uyuyor . İyice zor oldu simdi. Aglamasi zaten vardi simdi iyice agliyor. Ayakta sallayip yanimda yatiriyorum . En azindan sallamaktan kurtuldum. Yaraginda yatmiyor yine
Bugun daha iyi cok sukur. Dogmadan odayi ayirmam lazim ama yazinda yazlikta olcam yine benimke yatacak. Yine bozulacak duzen . Dogduktan sonrada olmaz. Bebek geldikten sonra sakincaliymis. Bebek geldi diye dislandigini dusunurmus. Sonraya kalir ayiramazsam. Sagda solda bebek yatagiyla yatariz artikInsallah kendi kendine de yatmaya baslar en kisa zamanda.. bebek dogana kadar aliskanlik kazansa keske,sana daha zor olmasin ;( gecmis olsun cnm bu arada. Hastalik hepsen de simdi yorgunsun kiyamamm
Bugun daha iyi cok sukur. Dogmadan odayi ayirmam lazim ama yazinda yazlikta olcam yine benimke yatacak. Yine bozulacak duzen . Dogduktan sonrada olmaz. Bebek geldikten sonra sakincaliymis. Bebek geldi diye dislandigini dusunurmus. Sonraya kalir ayiramazsam. Sagda solda bebek yatagiyla yatariz artik
Aksam park yataginda yatiyor cok kotu yatiyor zaten . Aksamda benimle yatarsa yanmistim. Ginduzde yatak odasinda is yaparken koyuyorum. Gunduz salonda duruyor kendi tek. Arada kontrol ediyorum. Salonun kapisi camli . Benide goruyor duruyor oyle huzursuzlugu yoksaCok sukur iyilessin hemen,) oda ayirma konusu zor ya of.. ama senin tabi daha karisik,ben de duzene sokaym diyorm biz de tr ye gidecez yine yerde yanimda yatacak..kolay gelsin sana ,tatil sonrasi artik. Hem daha da buyumus olur kolaylasir insallah. Amaann biz aylardir kullanmiyoruz salondaki besigi,hala duruyor. Yatmiyo zaten de isim uzun surerse icine katiyorum baska odadayken,bi ona yariyo:) iki besigi de kullanmadik valla pehh
Canim cok gecms olsn allah yardmcin olsun bende yanima almicam almicam diyorm sabaha karsi artk pees edyrm o kadar cok uyaniyoki aliyorm emzrrken uyuyorm uyandkca memeyi bulup emiyo heralde sesi cikmiyoAksam park yataginda yatiyor cok kotu yatiyor zaten . Aksamda benimle yatarsa yanmistim. Ginduzde yatak odasinda is yaparken koyuyorum. Gunduz salonda duruyor kendi tek. Arada kontrol ediyorum. Salonun kapisi camli . Benide goruyor duruyor oyle huzursuzlugu yoksa
Ben devam sutu kullaniyorum canim iki yasina yakin gecerim sute.Kizlar bebeginize inek sutu veriyo msnz yani surekli olarak yada arada ben pek icirmiyorum zaten beni emiyo diye gecen pinarin kucuk cocuk sutlerinden aldim hepsini bitrdi pipetle ictigi için mi heveslendi blmyrm ama o gun daha guzel uyudu her gun versem kansizlik yapar mi acaba zaten kanszlk cikmsti
Tahin pekmez ver kansizligina. Tahini cok pekmezi biraz az olsun. Kiloda yapar. Bulamac kahvaltisina katiyorum . Sadede yerler ayri ayri kahvalti veriyorsan tadi guzel .Kizlar bebeginize inek sutu veriyo msnz yani surekli olarak yada arada ben pek icirmiyorum zaten beni emiyo diye gecen pinarin kucuk cocuk sutlerinden aldim hepsini bitrdi pipetle ictigi için mi heveslendi blmyrm ama o gun daha guzel uyudu her gun versem kansizlik yapar mi acaba zaten kanszlk cikmsti
Anladm canim bende arada iciriyorm sutte beni emiyo diye pekte vermek istemyrm tahinle pekmezide deneyim hunnapin keciboynuzu ozunu almstm onu veryrm her sabah cokta severek iciyo onu cokta vermyrm ici yanar diyeTahin pekmez ver kansizligina. Tahini cok pekmezi biraz az olsun. Kiloda yapar. Bulamac kahvaltisina katiyorum . Sadede yerler ayri ayri kahvalti veriyorsan tadi guzel .
Olsun canim su verirsin bol bol su icer. Devam sutu kahvaltisina birde bir iki kere gece sut veriyorum. İstahi olmayinca yemek yemiyor devam sutu veriyorum iciyor. Sut bu yonden iyi. İnek sutu vereceksen bal yiyorsa balli sut ver. İlik sute bal karistir. Hem kansizligi hem kabizligi onluyor. Bal bagisiklik sistemini de kuvvetlendirir. Sute keciboynuzu ozu tada prkmez katilir mi faydasi var mi bilmiyorum. Boyle yapabilirsin. Bardaga koyup pipetle ucer yine yada biberonla nasil veriyorsan Bir iki yemek kasigi Tahin prkmeze rondoda cekilmis ceviz badem yada findik katiyorum. Tatli niyetine yiyor. Cikolata biskuvi yerine guzel bir ara ogun . Cok da lezzetli oluyor bende keciboynuzu ozune katarak yiyorum.Anladm canim bende arada iciriyorm sutte beni emiyo diye pekte vermek istemyrm tahinle pekmezide deneyim hunnapin keciboynuzu ozunu almstm onu veryrm her sabah cokta severek iciyo onu cokta vermyrm ici yanar diye
Cok verme zaten hergun iciyorsa yetiskinde bir yemek kasigi yetiyor . Cocukta gecmesin bir yemek kasigini yada tatli kasigini sulandir .Anladm canim bende arada iciriyorm sutte beni emiyo diye pekte vermek istemyrm tahinle pekmezide deneyim hunnapin keciboynuzu ozunu almstm onu veryrm her sabah cokta severek iciyo onu cokta vermyrm ici yanar diye
Biberon icmiyo canim malesef pipetle iciririm pinarin cocuk devam sutleri var ya onlardab alyrm bugn yanslkla ballisini almsm bali kendim katarim diye dusunuyodm tahin pekmezide denicem keciboynuzu ozunu 2 cay kasigi veriyorumOlsun canim su verirsin bol bol su icer. Devam sutu kahvaltisina birde bir iki kere gece sut veriyorum. İstahi olmayinca yemek yemiyor devam sutu veriyorum iciyor. Sut bu yonden iyi. İnek sutu vereceksen bal yiyorsa balli sut ver. İlik sute bal karistir. Hem kansizligi hem kabizligi onluyor. Bal bagisiklik sistemini de kuvvetlendirir. Sute keciboynuzu ozu tada prkmez katilir mi faydasi var mi bilmiyorum. Boyle yapabilirsin. Bardaga koyup pipetle ucer yine yada biberonla nasil veriyorsan Bir iki yemek kasigi Tahin prkmeze rondoda cekilmis ceviz badem yada findik katiyorum. Tatli niyetine yiyor. Cikolata biskuvi yerine guzel bir ara ogun . Cok da lezzetli oluyor bende keciboynuzu ozune katarak yiyorum.
Kizlar bebeginize inek sutu veriyo msnz yani surekli olarak yada arada ben pek icirmiyorum zaten beni emiyo diye gecen pinarin kucuk cocuk sutlerinden aldim hepsini bitrdi pipetle ictigi için mi heveslendi blmyrm ama o gun daha guzel uyudu her gun versem kansizlik yapar mi acaba zaten kanszlk cikmsti
Cok iyi olur canim sorarsan aslinda bende ardayi kontrole gotrcem kanina baktrcam tekrardan ama bi nasip olmadi arda sevdi yada pipetle ictiginden mi heveslenip bitiriyo bilemicem ama bi kutu sutu bitiryo kucuk sutler var yaBenimki sevmedi sutu... 11aylik kontrolunde vermeye basla demislerdi hatta ama benimki sevmedi. Devam sutu hic vermedim senin gbi,hala emiyor zaten.2ana ogun bir ara ogun ve anne sutune devam :) hergun verince kansizlik yapar mi ki? Bana ver demisti yani oyle bise bahsetmediler. Cars gunu kontrol ve asi var,bakalm sorar tavsiye verir herhalde yine. Verirse paylasirim burada
Ben bi kere denedim gaz yapti inek sutu. Benimki gece gunduzde bir kere icmeye biberon . Fazla olunca devam sutune gectim . Drda devam sutu dedi. Ben kabizlik yonunden denedim . Cok ictigi icin inek sutu kabizlikta yapti. Uc ana ogun bir biberon sut. Arada az az meyve atistirmalik az az birseyler veriyorum. Gece bir yada iki kez biberonCok iyi olur canim sorarsan aslinda bende ardayi kontrole gotrcem kanina baktrcam tekrardan ama bi nasip olmadi arda sevdi yada pipetle ictiginden mi heveslenip bitiriyo bilemicem ama bi kutu sutu bitiryo kucuk sutler var ya
herkes kendı derdıne düştüDaha iyi olun ins :) ben de daha iyiym,bebisko hastaydi atlatti sayilir,hep onunla ugrasiyorum zaten... bakiyorum burda da kimse yok,bi ses vereyim dedimm
Dun kuzene gittik,benimki uykularina memede daliyro,kucagimda uyumayi seviyor. Yatiriyorm bazen devam ediyor bazenhemenuyaniyor. Uyusa da bi sure sonra uyanjp tekrar emip tekrar devM ediyor uykuya.gece de zaten yatagimizda yatiyor. Eyse kisacasi yine bilmis tavirlarla karsilastim. Iyiligime diyorlar ama kolay bise degil. Nefret ediyrm alistirmissin lafindan. Napim boyle istedi boyle oldu.. ben de yatagini ayirmayi dusunuyorum tam yaza. Emmeye gelince...ben daha biraktirmayi dusunmuyorum ya tr ye giderken isime yarar herhaldeben süt vermıyorum hala kızlar. peynir yogurt yıyor. onlardan da alabılır sonucta alacagını.
bayramda memeden ayırmayı dusunuyorum. aslında suan ıstıyorum ama geceyı dusunuyorum nasıl olacak diye
aman bosver. herkes kendı cocugundan sorumlu. ben de memenunum aynı yatakta yatmaktan. bu cocuklar hep yanımızda yatacak degıl yaDun kuzene gittik,benimki uykularina memede daliyro,kucagimda uyumayi seviyor. Yatiriyorm bazen devam ediyor bazenhemenuyaniyor. Uyusa da bi sure sonra uyanjp tekrar emip tekrar devM ediyor uykuya.gece de zaten yatagimizda yatiyor. Eyse kisacasi yine bilmis tavirlarla karsilastim. Iyiligime diyorlar ama kolay bise degil. Nefret ediyrm alistirmissin lafindan. Napim boyle istedi boyle oldu.. ben de yatagini ayirmayi dusunuyorum tam yaza. Emmeye gelince...ben daha biraktirmayi dusunmuyorum ya tr ye giderken isime yarar herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?