2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ay ne tatli oluyo o halleri benm oglanda once benm yada esimin ayakkabisini getryo atiyo onumuze sonra kendi ayakkabsini getryo bu azi disler ne zaman cikiyo bizimki daha cikmadi

Geçmiş olsun canım.
Geçtiğimiz hafta da benim bebeğim ateşlendi. İki azi disi patlamış.

Cok sagol canim..sizin patlamis ya rahatlamistir insallah. Bizimkinin inanki dort aya yakindir tum azilari sis,bi tanesi patladi. Sol ustteki cok fena ve asiri mor,o cok yakiyor canini. Atesi disten de degil bugun daha iyi sukurler olsun..

Akilli Duru hanim masallah.. calismak ve bebek ayni anda gercekten zor,idare etmek gerekiyor baskalarini da... kolay gelsin bu konuda da :) evet dedigin gibi artik gitgitde bambaska bir iliski yasiyoruz bebeklerle gercekten

selam kızlar nasılsınız? biz tasındık şükür. kv ye mutfagı verdım
topladı ve yerlestırdı annemde geldı. cumartesı donecek. valla yanında yardımcıları olan cok sanslı yaa
Hayili olsun canim.
Annem gelince bende oyle dusunuyorum. Birlik olunca isler daha cabuk bitiyor. Bende mayis gibi evime gecicem insallah. Tasinmak gozumde buyuyor. Ama annem yengemler falan gelirse bir cirpida bitiverir. Gule gule otur ailenle.

selam kızlar nasılsınız? biz tasındık şükür. kv ye mutfagı verdım
topladı ve yerlestırdı annemde geldı. cumartesı donecek. valla yanında yardımcıları olan cok sanslı yaa
Hayirli olsun canim
Aynen oyle valla bazen annem geliyo oturuyum onla diyorm ama olmuyo hazr ardaya bakan varken isimi hallediyim diyorm bi bakiyorm aksam olms hic otrmadan

Slm kizlar,iyisiniz insallah.
Oglum hasta demistim,yuskek atesi 3.5gun falan surdu. Disleri de asiri derecede kotu ve sis,cok aci cekiyor. Neler yapiyo o agriyi dindirmek icin dilinin ucu yara olmustu,ayni sivilce gibi. Dun disa da vurdu dudagin altinda cikti,dilindeki de uc parca olmus dagilmis. 5-6gundur sadece emiyo ve su icebiliyo. Ha bi de bes alti tane antep fistigi.. hastalik canskntisi,Allah yardim etsin ve sifa versin tum hastalara
Ve bu dilde cikan yara ates ve agridandir degil mi? Arastirdim boyle de yaziyordu,ablam da hemfikir.. sizde yasayan oldu mu?

Gecmis olsun canim ben. Yasamadm arda 1 ay once 4 gun inmeyen bi ates yasamsti 39 40lardaydi atesi hep hic bi nedenide yoktu atesin idrar alindi kaka tahlili yapildi bogazda kulaktada bisey yoktu ama atesi inmiyodu gecti cok sukur dedigin gbi bisey olmadi insallah cabuk iyilesir gotrdn mu hastaneye

Sagol cnm amin,size de gecmis olsun gecmis gitmis sukur. Goturmedik cunku bikac ay once hastalanmisti o zaman konustuklarimizi hatirliyorum. Ztn app de var orda bakiyoruz yazan seylere gore degerlendirme yapiyorlar . Kotu hicbir sey yok sukur,ates bitmese gel derlerdi muhakkak da...ama dis yuzunden oldu,zorsundu bogazina da vurdu,agzi dili yara oldu. Hep boyle olcaksa bu azilar,yandik vallahi

Canım çok gecmis olsun. Muhtemelen viral birşey atlatıyor kuzucuk. Ağzını temiz tutmaya calis. Eğer yapabilirsen temiz sargı bezini ıslatıp, karbonata batırarak ağzındaki sivilceyi sil. Kendi ellerini temiz soğuk su ile yikayip, parmak ucunda hafif baskı uygulayarak şişen azilara masaj yap. Eğer ateş 4 tam günü geçerse mutlaka doktora gotur.
Acil şifa bulsun minigin...
Sevgiler...

Anladm canim bi an once atlatr insallah bizim azilar gozukmuyo smdilik baya sis yerleride 8 diste kaldi cikmadi bi daha

Allah razi olsun canim elimle masaj yapiyorum dislerine de hemen isiriyo minnos bu sabah gittim ev doktoruna,dis eti iltihabi olmus. Ben gostermesem boyle sanirim demesem gormuyordu saka gibi. Dis etleri bikac milim bembeyaz oldu dipten ayriliyor.. sanki curumus gibi antibiyotik yazdi,ilk olcuyu az once verdim... cok surmeden ins atlatir agzi cok fena,gunlerdir bir sey yiyemiyor.. emmese ne yapacakti acaba

Anladm canim bi an once atlatr insallah bizim azilar gozukmuyo smdilik baya sis yerleride 8 diste kaldi cikmadi bi daha

Azilar digerleri gibi degil deniyordu tamam ama gercekten degilmis yani. Azi disi patladi,yuksek ates,dilinde ve dudaginin altinda yara cikti,dis etleri iltihapladi. Oyle boyle degiliz yani. Ilaca basladik,en yakin zamanda eski haline doner ins oglum. Bi gulusu bi nesesi var ya nelere yetiyor,pitir pitir kosup eee yapinca deli gibi ciglik atip gulen oglumu ozledim yaa

Yaa kuzum kiyamam arda hasta olduğunda surekli uyuyodu nasl zor geliyodu bana uyanıkken nesesi yerindeydi ama insallah cabuk atlatr alpte hastaligi

Hayili olsun canim.
Annem gelince bende oyle dusunuyorum. Birlik olunca isler daha cabuk bitiyor. Bende mayis gibi evime gecicem insallah. Tasinmak gozumde buyuyor. Ama annem yengemler falan gelirse bir cirpida bitiverir. Gule gule otur ailenle.
saol canım. allah sana da yardımcı olsun. benım 1 tasınma daha olacak 1-2 yıl sonra maalesef :=) ama kendı evıme inş. kalabalık olursa cok cabuk bıter

Oglum hasta burun akintisi tikaniklik var. Uyku tahat uyuyamiyor. Bahar havasi allerjikte olabilir. Bebisler Allaha emanet. Ben yorgunum. Uyku zaten zor uyuyor . İyice zor oldu simdi. Aglamasi zaten vardi simdi iyice agliyor. Ayakta sallayip yanimda yatiriyorum . En azindan sallamaktan kurtuldum. Yaraginda yatmiyor yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…