2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benmki sutu ictigi gun daha guzel uyuyo farkettimde gece surekli memede yoksa

Benmki sutu ictigi gun daha guzel uyuyo farkettimde gece surekli memede yoksa
Uyuyorsa ver tabii inek sutu devam sutu hangisini istiyorsan. Dr gece beslenmesini kes demisti ama agliyor gece illa icecek icince uyuyor. Birde sabah iciyor. Bazen gece vermemeye calisiyorum gaz yapmasin diye. Gunduz bile istiyor sut . Gece icmese iyi iste deliksiz uyumuyor o yuzden. Kimisi sutu seviyor kimisi sevmiyor. Peynir yogurt sabah kahvaltisi devam sutuyle kasik mamasi aksam . Fazlasiyla kalsiyum aliyor istedigi icin veriyorum mecbur

Normal sut aldm gecen onu icmedi su pinarin cocuk sutu var ya onlari iciyo 12. aydan itibaren yaziyo ustunde cinko b12 felan var 14 vitamin 14 mineral yaziyo devam sutunu icer mi acaba alsam ilk ay ememedigi için veriyodm hep kusuyodu oylece cope attm bi dahada hic almadm kendi sutumu sagdim verdm sonra alıştı emmeye

Cnm nasıl birşey foto koyarmısın bende almak istiyorum

Bilmiyorumki canim hangisini iciyorsa verirsin. Bana kesinlikle verme dedi dr. Gerek yok kalsiyum icin yogurt peynir kahvaltida devam sutu yeterli demisti. İcince veriyorum bende . Devam sutude yapay sonucta onu verirken de icime sinmiyor. Ama inek sutune gore daha az zararsiz. Pinarinki sut mu devam sutu gibi mi bilmiyorum. Tv de drdanda izledim sut proteini buyuk . Bagirsaklara cok zarari var. Sindiremiyorlar. O yuzden bir kac kez verdim sonra icime sinmedi devam sutune dondum. Sen bilirsin canim hangisini istiyorsan sen karar ver

Anladm canim fotosunu koydum yukarda 12 ay ve ustu cocuklar icin yaziyo iste icinde bi suru sey varms ayni devam sutundeki gbi

Ay ins kolayca olur istedigin gibi. Hepimiz icin hatta .. ya valla cocugu olmayan kisi bunlar bi de. Bilmeden yasamaadan yorum yapmak cidden cok kolay. Sanki yorgun bi anne istemez mi duzeni olsun... millet iste :/

nebileyim canim tetanoz asisini yaptircak misin. Kadin dogum dru saglik ocagina sor bebegi korumak icin dedi. S. Ocagindaki hemsire gerek yok dedi guvendmiyorum ordakilere. baska saglik ocaginada sorcam . Sanada sorayim

nebileyim canim tetanoz asisini yaptircak misin. Kadin dogum dru saglik ocagina sor bebegi korumak icin dedi. S. Ocagindaki hemsire gerek yok dedi guvendmiyorum ordakilere. baska saglik ocaginada sorcam . Sanada sorayim
Bunu sana birakiyolar canim ardaya hamilyken bizim saglik ocağıda istersen yaptirmayablrsn sen bilrsn dedi ama bisey kaybetmezsn yaptr bence

Selam annişler.. Okudum da çoğu bebiş azilarla boğuşuyormuş. Gözüm korktu valla. Biz 7 diste kaldık şimdilik. Ara ara bi kaç gece huysuzluk yapıyor sonra yine duruluyor anlamadım.
Süt konuşulmuş. Ben hiç vermedim zaten hala anne sütü alıyor. 2yastan önce de düşünmüyorum. Ama artık yiyeceklerine katıyorum tabi. Patates püresi. . Muhallebi gibi..
Hala zayıflıkla mücadele ediyorum ama yok kilo falan aldığı yok. Iki aydir dra gitmedik ama giysilerinden anlıyorum. Birde utanmadan hala ağzında yemek tutuyor zilli.
Bi yandan da gitgide daha tatlı oluyor Bi sevinç dansı tutturdu bu ara. Bi şeye sevinince parmak uçlarına kalkıp dans ediyor. Atta gidelim mi? diyorum çabuk çabuk iki dans edip montunu almaya koşuyor.

Bizimkide agzinda bekletiyo ya sinir olyrm bi saatte yediriyorm bekle bkle yarim saat oluyo en sonunda pes edyrm o parmak ucu dans. Bizdede var bazen oyle yürüyo bilerek erkek çocuğu bu kadar oynak olur mu ya herseye oynuyo bizimde azilar yok acaba bi sorun mu var ki arkadaşımın bebeginde vitamin eksikligi oldugu icin disi cikmiyoms bizmkindede mi var acaba diyorm 8 diste kaldi hic cikmadi bi daha

Kizlar merhaba ne var ne yok bakalim =) uzak kalsamda sizsiz yapamiyorum..30 haftalik olduk kizimla ve 2.5 hafta bi gerilik cikti oglum hep 3 hafta ondeydi bu beni cok korkuttu.Dun oglumu memeden kestim bisuru vitamin vs kullanmaya basladim off hayat cok zorr =(

Merhaba canım.
İkinci gebelikte dr yaptir demisti. Ama ben yaptırmadım. Steril olmayan bir hastanede doğum yapmayacagimi düşünerek... Bunun garantisi yok tabi... ...Allah korusun kaza, yaralanma durumunda da tetanoz riski var.
Nedense ben korkuyorum bu asidan ya... Hergün kan sulandirici iğne oluyorum. Aşıyı hiç istemiyorum. Tetanoz aşısını yine yaptirmam sanırım.
Dr.uma da sağlık ocagindaki dr istediği icon sormuştum. O da yaptirirsan yaptir der gibi, çok önemli oldugunu dusunduren bir ifade kullanmamıştı. Belki de onun rahatlığı vardı...

Sagol canim . Tetanoz asisinin yan etkisi yok. Sadece dogum degil. Yaralanmalarda var ondan tedirginim. Bir uc yil arasi koruyuculugu var. 3 yil gecmemis oluyor. Sorcam yine . Kimi bastan savma yapiyor s. Ocagindakiler bizim oyle . Emin bir sekilde soylemedi . Doktorumda sor atlanmasin istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…