- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #109.201
Aynı bizimkisi demekki çık emmekle alakalı3 kesin yapiyo canim arada bi 2 yapar
Olablr canim cok bsy yediği de yok çünküAynı bizimkisi demekki çık emmekle alakalı
Bizimde 3 veya 4 kez kaka yapıyorOlablr canim cok bsy yediği de yok çünkü
Cok yapyolar yaa bide degstrmesi o kadar zorlastiki gecen gun elini soktu kakanin icine napcagimi sasrdm elimi yıkayım poposunu mu siliyimBizimde 3 veya 4 kez kaka yapıyor
Evet canım ya. Ben eline tarak veriyorum artık o saçını tarıyor bende bağlıyorum altını yoksa yaptırmıyor. Sünnet yaptırdın mı senCok yapyolar yaa bide degstrmesi o kadar zorlastiki gecen gun elini soktu kakanin icine napcagimi sasrdm elimi yıkayım poposunu mu siliyim
Yok canim yaptrmadm daha senEvet canım ya. Ben eline tarak veriyorum artık o saçını tarıyor bende bağlıyorum altını yoksa yaptırmıyor. Sünnet yaptırdın mı sen
Bende canım yaptırmadım yaptırmayı düşünüyorum bu yazYok canim yaptrmadm daha sen
Yerinde durmuyo ki nasl olacak bilmiyormBende canım yaptırmadım yaptırmayı düşünüyorum bu yaz
Popodan iğne yapıp sersemletiyorlarmışBende canım yaptırmadım yaptırmayı düşünüyorum bu yaz
Agir grip oldu,uc gundur de sesi gitmisti bugun biraz geldi. Uc gun yuksek atesi de vardi. Neyse ki iyilesiyor ama hala tikali burunla cok zor her seyAmin canim. Sadece burnumu tikali . Bizimde bir on gun akti burnu . Nezle gibi hafiften atlattik
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin kuzuyaAgir grip oldu,uc gundur de sesi gitmisti bugun biraz geldi. Uc gun yuksek atesi de vardi. Neyse ki iyilesiyor ama hala tikali burunla cok zor her sey
Gecmis olsn canim nasl oldu alpAgir grip oldu,uc gundur de sesi gitmisti bugun biraz geldi. Uc gun yuksek atesi de vardi. Neyse ki iyilesiyor ama hala tikali burunla cok zor her sey
Sagol cnm,hala tam atlatamadi,burnu hala tikali,sumuklu hala:)Gecmis olsn canim nasl oldu alp
Yaa oda gecer insallah kirmizi noktalar için bi doktora gitseydiniz canim ilac felan kullaniyo musun ilaclarda yapms olablrSagol cnm,hala tam atlatamadi,burnu hala tikali,sumuklu hala:)
Valla korktugum kadar yok canim mesela benim icin yaramazlik ayri hareketlilik ayri cok hareketli bi cocuk ama oyle Allaha sukur huysuz bisey deil ama memeyi biraktik ondan olsa gerek bikac gundur fazla aglamaya basladi hic aglamadigi seylere simdi biberona devam sütüne donduk onu icerek uyuyo buna alismasi iyi mi kotu mu bilemedim sen emziriyomusunBebeginin adi poyraz mi . Bu nada poyraz sectiklerim isimlerin arasinda. Nasil poyraz yaramaz mi hareketli mi. Oglum hareketli buda dr hep hareketli kipir kipir diyo. İlk oglumda oyleydi karnimda hala oyle. Ne koysam hareketli olacak zaten. Simdikinin cinsiyeti ne senin
Bizimde yüzümüzde var cok uzun zamandir kendi doktorumuz once kuruluga bagli dedi mustela krem onerdi fazla kullanmadim daha sonra egzama dedi onun icinde bir krem verdi fakat ben onu da kullanmadim kendi haline biraktim arada bi kizariyo bazen sönüyö belki oyle biseydir cok gecmis olsunKizlar bebisin karninda kirmizi kirmizi noktalar cikti. Ucu hafif ele degisiyor yani sivri biraz. Kabarik degil,sulu da degil.. alerji ya da kizamik uzerinde duruyoruz da ikisi gibi de degil ilginc.. farkli bir sey yemedi yani alerji sanmiyorum. Kizamik olup olmadigini anlamak Icin de daha beklemek lazim..bi de uc gun once suratinda cikti sanki sinek isirigi gibiydi. Ertesi gun bacaklarinda cikti. Derken simdi karni.. nedir bu oglumun 2aya yakindir cektigi vallahi.. istahi da gelmedi,toplasan bir ogun bile yemiyor 2aydir
Yok canim 6 ay emzirenildim. Bende gece biberonla sut iciyor. Onu kestim. Sabah 6 da devam sutu veriyorum. Benim oglum hem yaramaz hem hareketli . Alissin birsey olmaz sutu birakmasin sonra sut icer. Ara verince sonra sutu kabul etmeyebilir. İstahsiz olunca yemek yemeyince devam sutu iciyor benimki iyi birsey benceValla korktugum kadar yok canim mesela benim icin yaramazlik ayri hareketlilik ayri cok hareketli bi cocuk ama oyle Allaha sukur huysuz bisey deil ama memeyi biraktik ondan olsa gerek bikac gundur fazla aglamaya basladi hic aglamadigi seylere simdi biberona devam sütüne donduk onu icerek uyuyo buna alismasi iyi mi kotu mu bilemedim sen emziriyomusun
Gecmis olsun canim ya. Bizimde oluyor bizimki isilik. İci sivri disari dogru sicak havada oluyor . Cok terliyor. Dgzemamizda vardi sukur bir kere oldu gecti. O kirmiziydi sadece dokuntu disari dogru sivri su dolu degil. Sadece kirmizilik. Az sislikte oluyordu bazilarinda. İsilik olabilir mi. Cok pisik gibi kuzarik olan yere pisik kremi suruyorum. Diger yerlere Deniz tuzuyla yikayip sonra duruluyorum. Yada yikamadan once surup sonra yikiyorum. Dr a gittiniz mi. Deri hastaliklarindada dr gormek istiyor tani koymak icinKizlar bebisin karninda kirmizi kirmizi noktalar cikti. Ucu hafif ele degisiyor yani sivri biraz. Kabarik degil,sulu da degil.. alerji ya da kizamik uzerinde duruyoruz da ikisi gibi de degil ilginc.. farkli bir sey yemedi yani alerji sanmiyorum. Kizamik olup olmadigini anlamak Icin de daha beklemek lazim..bi de uc gun once suratinda cikti sanki sinek isirigi gibiydi. Ertesi gun bacaklarinda cikti. Derken simdi karni.. nedir bu oglumun 2aya yakindir cektigi vallahi.. istahi da gelmedi,toplasan bir ogun bile yemiyor 2aydir
Yaa oda gecer insallah kirmizi noktalar için bi doktora gitseydiniz canim ilac felan kullaniyo musun ilaclarda yapms olablr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?