2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aslinda isiligi biliyorum,isilik degil bu. Bi de hava sicak da degil burda hala... dunkuyle ayni seviyede kirmizilari,yarin belki gideriz bi ev doktoruna. Ben burdaki hastane islerinden nefret ediyorum,arasam yine sacma sapan bos bos konusacak sekreter,ben deli olcam. Yrn esim izinli ztn belki gider bi gosterriz tabi gelin derlerse...

Kızlaarr nasılsınız ? Bebişler nasıl ? Benimki çok fena bişi oldu kendini aştı artık yazmaya kelimeler yetmez o kadar yazacak gücüm de yok
Hepiniz iyisinizdir inşallah. Allah bize kolaylık versin bu cimciklerle.
Cisrik senin bebiş hastaymış Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun. csyrc

Hamişleeerr siz nasılsınız ? Nasıl gidiyo hamişlik ?

Selamm kızlarrr :)
Herkes nasıllar :) beni hatırlayan olur mu acaba.?
Geuptaki Ocak annesi olacakken erken doğumla aralık annesi olanlardan biriyim :)
Ve şimdi sürpriz bir şekilde ikinciye hamileyim bu sefer yine aralık annesi olucam
Var mı grupta hamile olan başka anne :)

ben de denedım o sutten içmedi. bende hiç zorlamadım. sonucta her gün yogurdunu peynırını yıyıyor şükür.

abooo zaman nasıl da gecıyor. dogumuna baya az kalmıs . memeden kesınce gece naptın?

Bi anda mi kestin canim bende kesmek istyrm gece memede uyuyo resmen sabaha kadar sirtim belim tutuluyo yat kalk yat kalk mahviluyorum bide benimki emerek uyuyo sadece kesersem nasl olur merak edyrm yemek yemesi nasl cok soru sordm kusura bakma
benımkı de emerek uyuyor. bayramda kesıcem bakalım napıcam

Maze benimde anlatmaya gucum yetmez. Cok zorlaniyorum. Oglanla ugrasmaktan geciyor zaman ama agrili sancili uykusuz.

Son düzenleme:
merhaba anneler bebeklerınızin kac dışı var kilo ve boyları neler halen d vitamini ve kan damlası kullanıyor musunuz diş temizligi yapıyor musunuz
En son bir yasinda boyu kilosu. Bilmiyorum simdiki boyunu kilisunu. D vug devam hergun cikmiyor gunese. Uzun kaldigi gun guneste o gun vermiyorum. Kan ilaci bir tas kontrolunde dr biraktirdi. Dis temizligi karbonata ile temizle demisti. 2 yasinda macun ile temizleyin demusti dr. Zaten suan yutar macunu. Eline macunsuz firca veriyorum kendi fircalamaya calisiyor. Bazen beceriyo bazen beceremiyor. Hem alissin hem oyle temizleniyor

Hayirli olsun canim. Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin. Bende ikinciye hamileyim. Eylul annesi olacagim

eline verme fikri sevdım bende sadece ıslak pamukla sıliyordum artık karbonat ıle yaparım bizim kan düşük kullanıyorum

ben de denedım o sutten içmedi. bende hiç zorlamadım. sonucta her gün yogurdunu peynırını yıyıyor şükür.
Benimki yogurdu bi ara iyi yiyodu smdi pek.yemiyo yaa peyniride tulum peyniri seviyo kasari bi bakiyorm cok yiyo bi bakiyorm hic agzina sürmüyo benm oglan bi cins yaa
benımkı de emerek uyuyor. bayramda kesıcem bakalım napıcam
Bende kesmek.istyrm artk biktm valla yaa emzrmekten bazen cok sevyrm bazen gicik.oluyorm dogru duzgn emse neyse 2 dk emiyo gidiyo sonra bi daha geliyo meme meme diye ac kapa ac kapa gicik oluyorm iyice

Allah razi olsun tatlim senden de,gribi atlatti cok sukur. Hala kirmizi benekler var vucudunda,doktor hastalik sonrasi olan bi duruma benziyor dedi ama takipte kalcaz.. 2hafta daha surebilirmis.
Sana da kolay gelsin,seninki de masallah baya aktif bebeklerimizden ya hala ayni:) tam gaz devam seni yormaya :) ay aman aman canlari sagolsun bakalm biraz yatisir belki buyuyunce:)

Ilknur valla bu meme oyunlari zaten cok acayip.. ben de cogu zaman cani sklnca geldigini fark ediyorum,bunu kendine de soyluyorum ama anliyor morali bozuluyor... bay cok bilmis ya Alpin gece emmesi azaldi ama,kendi kendine de hizli sekilde dalmaya da basladi. 6kez emiyosa yari yariya dusmustur yani

Allah daha iyi etsin canım benim. Dediğin gibi Allah sağlık sıhhat versin de ni şekilde mücadele ediyoruz işte. Ama cisriiikk öyle böyle değil ya bacak kadar çocukla başedemiyorum oturup ağlayasım geliyo bazen ona bile izin yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…