2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba anneler bebeklerınızin kac dışı var kilo ve boyları neler halen d vitamini ve kan damlası kullanıyor musunuz diş temizligi yapıyor musunuz

Merhaba,iyi aksamlarr :) 15.ayi doldurdu bugun,benimkinin baya bi disi var masallah :) su an hatta sayiyorum :) 13tane tam cikmis var,1i azi dis. 2tane azi disi de patladi hatta. Ben d vit kullaniyorum,4yasina kadr kullancam tabi iklimden dolayi. 14aylikken 80cmdi,valla ortalama olcude yani sukur. Disini fircaliyorum ilk disi ciktigindan beri,doktorlar boyle onerdi bana. Once ben yapiyorum sonra o yapiyo. Tabi o hep isiriyo fln,oyun iste :)

Amin.) Ay son yazdigin valla tebessum ettim ya:) ilerde anlatirsin da inanmaz:)

Amin.) Ay son yazdigin valla tebessum ettim ya:) ilerde anlatirsin da inanmaz:)

Bazen çığrımdan çıksam da artık çoğu zaman kaçınılmazsa zevk alacaksın modundayım. Oynuyoruz zıplıyoruz dağıtıyoruz kirletiyoruz amaann oohh ev pislik içinde mi boşveerr yaptırmıyo napiyim. Diğer türlü evim derli toplu temiz oluyo ama oğlanın gönlü olmuyo ağlıyo zırlıyo bağırıyo kendini yerden yere atıyo kafasını duvarlara vuruyo geriliyo o gerilince ben de geriliyorum. Ne gerek var dedim yaa başlarım böyle tertibin düzeni içine şaapıyım dedim sürekli gergin ve huzursuz olmaktansa dağınıklık içinde mutlu mesut yaşıyoruz. Dört dörtlük toplayıp temizlesen de ertesi güne kalmadan aynı hale geliyo zaten ev. Önemli olan kabullenmekmiş. Dağınıklığımızı kabullendim onunla ve oğlumla barışık yaşıyorum
Ay benim cıvatalar yanmaya başladı heralde

işimiz zor gibi

Ardada azalttı gece emmeyi xok sukur gerci bi gunu bi gununu tutmuyo ama insallah boyle devam eder smdide 2 saatte uyanik emzrmmekten gogus uclarim acidi

Ben agliyorm valla sinirimden yapisik bana resmen odadan cikar cikmaz arkamda

Ay darisi bana bugunde supurmeyim diyorum sadece toplayim evi sonra neyse mutfaagi supuruyum tek diyorum bi bakiyorm butun evi supurmusum dur bide mutfagi siliyim diyorm silmisken butun evi siliyorm sonra arda uyaniyo ve ev eski haline dönüyo 1 saat temiz ve toplu kaliyo

abooo zaman nasıl da gecıyor. dogumuna baya az kalmıs . memeden kesınce gece naptın?
Valla ilk gun aksam yatana kadar sasirtici bi sekilde istemedi baya oyaladik oynattik falan sonra bira huysuzlasmaya baslayinca babannesiyle babasi salladi..Gece uyandikca salladik salladikca uyudu ama bu arad su bile icmedi biberonla sut veriyorum diye hatta bana küstü falan bikac gun cok kucaklamadim temastan kacindim sonra kendi kendine uyumaya basladi ama çilekli sute alisti..Bende onu icmesin diye devam sutu aldim..uykusu gelince beni mamasinin yanina goturuyo =) ama yenidogan gibi 3 saatte bir icmeye basladi nerdeyse =) iyi mi oldu kotumu bilemedim bu arada memeden kesmeyi dusunenler asla tek basiniza yapmayin kalabalik olun hatta sizi kolay unutsun

benımkı ne emzık alıyor ne bıberon. o yuzden ıkı kat zor olacak bana
bayramda ailemin yanına gıdıcem 15 -20 gun kalıcam. o zaman bıraktırıcam ıns :=)
bunlar cok fenalar yaa. benımkı artık sokaktan ıcerı gırınce kendını yırtıyor. eve gelınce yerlere atıyor kendını
umursamıyorum tabıı kı. her zaman derım, umudum 3 yas

Kizlar ardanin azi disinin oldugu yer mosmor ve acayip sis boyle bi durum yasayan var mi kac gundr boyle patlamadi dis sol taraftan patlamis bi tane bu duruyo oylece

Kizlar ardanin azi disinin oldugu yer mosmor ve acayip sis boyle bi durum yasayan var mi kac gundr boyle patlamadi dis sol taraftan patlamis bi tane bu duruyo oylece
Cnm yazmissin zaten gecmis olsun. Alpin azi disi bildigin basindan beri sisti ve mordu. Hatta bir ay oncesine kadar o kadar mordu ki korktuk. Ama arastirmistm normal oldugunu ogrenmistim. Neyse bikac gun once patlamis iki azi disi birden. Cok rahatlamistir simdi Arda. Bazi durumlarda doktor patlatiyomus diye okumustum,sizinki de oyle olmus. Ama alp o kadar cekti ki.. siz yine gidince yardimci olmuslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…