- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #109.241
Maze benimde anlatmaya gucum yetmez. Cok zorlaniyorum. Oglanla ugrasmaktan geciyor zaman ama agrili sancili uykusuz.
merhaba anneler bebeklerınızin kac dışı var kilo ve boyları neler halen d vitamini ve kan damlası kullanıyor musunuz diş temizligi yapıyor musunuz
Amin.) Ay son yazdigin valla tebessum ettim ya:) ilerde anlatirsin da inanmaz:)Allah daha iyi etsin canım benim. Dediğin gibi Allah sağlık sıhhat versin de ni şekilde mücadele ediyoruz işte. Ama cisriiikk öyle böyle değil ya bacak kadar çocukla başedemiyorum oturup ağlayasım geliyo bazen ona bile izin yok
Amin.) Ay son yazdigin valla tebessum ettim ya:) ilerde anlatirsin da inanmaz:)
benım vakıt kalıyor aslında. ama canım bu aralar gırmek ıstemıyor pekSöründür ne alemdesiniz ?Surrender
Pempeyle eymenta yaşıyolar mı ?Pembedon5 eymentaa
@lollapolusabirickm
Veeee daha buralara yazamadığım diğet annişler. Hepimizin çocuklar coştu tabi biz mort biz pert kk ya vakit kalmıyo zannımca
işimiz zor gibiBenimki yogurdu bi ara iyi yiyodu smdi pek.yemiyo yaa peyniride tulum peyniri seviyo kasari bi bakiyorm cok yiyo bi bakiyorm hic agzina sürmüyo benm oglan bi cins yaa
Bende kesmek.istyrm artk biktm valla yaa emzrmekten bazen cok sevyrm bazen gicik.oluyorm dogru duzgn emse neyse 2 dk emiyo gidiyo sonra bi daha geliyo meme meme diye ac kapa ac kapa gicik oluyorm iyice
Ardada azalttı gece emmeyi xok sukur gerci bi gunu bi gununu tutmuyo ama insallah boyle devam eder smdide 2 saatte uyanik emzrmmekten gogus uclarim acidiIlknur valla bu meme oyunlari zaten cok acayip.. ben de cogu zaman cani sklnca geldigini fark ediyorum,bunu kendine de soyluyorum ama anliyor morali bozuluyor... bay cok bilmis ya Alpin gece emmesi azaldi ama,kendi kendine de hizli sekilde dalmaya da basladi. 6kez emiyosa yari yariya dusmustur yani
Ben agliyorm valla sinirimdenAllah daha iyi etsin canım benim. Dediğin gibi Allah sağlık sıhhat versin de ni şekilde mücadele ediyoruz işte. Ama cisriiikk öyle böyle değil ya bacak kadar çocukla başedemiyorum oturup ağlayasım geliyo bazen ona bile izin yok
Ay darisi bana bugunde supurmeyim diyorum sadece toplayim evi sonra neyse mutfaagi supuruyum tek diyorum bi bakiyorm butun evi supurmusum dur bide mutfagi siliyim diyorm silmisken butun evi siliyorm sonra arda uyaniyo ve ev eski haline dönüyo 1 saat temiz ve toplu kaliyoBazen çığrımdan çıksam da artık çoğu zaman kaçınılmazsa zevk alacaksın modundayım. Oynuyoruz zıplıyoruz dağıtıyoruz kirletiyoruz amaann oohh ev pislik içinde mi boşveerr yaptırmıyo napiyim. Diğer türlü evim derli toplu temiz oluyo ama oğlanın gönlü olmuyo ağlıyo zırlıyo bağırıyo kendini yerden yere atıyo kafasını duvarlara vuruyo geriliyo o gerilince ben de geriliyorum. Ne gerek var dedim yaa başlarım böyle tertibin düzeni içine şaapıyım dedim sürekli gergin ve huzursuz olmaktansa dağınıklık içinde mutlu mesut yaşıyoruz. Dört dörtlük toplayıp temizlesen de ertesi güne kalmadan aynı hale geliyo zaten ev. Önemli olan kabullenmekmiş. Dağınıklığımızı kabullendim onunla ve oğlumla barışık yaşıyorum
Ay benim cıvatalar yanmaya başladı heralde
Tam 2 saattr memede suan benm uyutmak icin kesin baska bi yol bulmam lazm memelerim acidi yaaişimiz zor gibi
Aminn canım, seninde hayırlı olsun.. Aa ne güzel bende hep Eylül annesi olmak istemişimdir :) nasip aralıktaymış :)Hayirli olsun canim. Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin. Bende ikinciye hamileyim. Eylul annesi olacagim
benım vakıt kalıyor aslında. ama canım bu aralar gırmek ıstemıyor peksen nasssın?
Valla ilk gun aksam yatana kadar sasirtici bi sekilde istemedi baya oyaladik oynattik falan sonra bira huysuzlasmaya baslayinca babannesiyle babasi salladi..Gece uyandikca salladik salladikca uyudu ama bu arad su bile icmedi biberonla sut veriyorum diye hatta bana küstü falan bikac gun cok kucaklamadim temastan kacindim sonra kendi kendine uyumaya basladi ama çilekli sute alisti..Bende onu icmesin diye devam sutu aldim..uykusu gelince beni mamasinin yanina goturuyo =) ama yenidogan gibi 3 saatte bir icmeye basladi nerdeyse =) iyi mi oldu kotumu bilemedim bu arada memeden kesmeyi dusunenler asla tek basiniza yapmayin kalabalik olun hatta sizi kolay unutsunabooo zaman nasıl da gecıyor. dogumuna baya az kalmıs . memeden kesınce gece naptın?
benımkı ne emzık alıyor ne bıberon. o yuzden ıkı kat zor olacak banaValla ilk gun aksam yatana kadar sasirtici bi sekilde istemedi baya oyaladik oynattik falan sonra bira huysuzlasmaya baslayinca babannesiyle babasi salladi..Gece uyandikca salladik salladikca uyudu ama bu arad su bile icmedi biberonla sut veriyorum diye hatta bana küstü falan bikac gun cok kucaklamadim temastan kacindim sonra kendi kendine uyumaya basladi ama çilekli sute alisti..Bende onu icmesin diye devam sutu aldim..uykusu gelince beni mamasinin yanina goturuyo =) ama yenidogan gibi 3 saatte bir icmeye basladi nerdeyse =) iyi mi oldu kotumu bilemedim bu arada memeden kesmeyi dusunenler asla tek basiniza yapmayin kalabalik olun hatta sizi kolay unutsun
Cnm yazmissin zaten gecmis olsun. Alpin azi disi bildigin basindan beri sisti ve mordu. Hatta bir ay oncesine kadar o kadar mordu ki korktuk. Ama arastirmistm normal oldugunu ogrenmistim. Neyse bikac gun once patlamis iki azi disi birden. Cok rahatlamistir simdi Arda. Bazi durumlarda doktor patlatiyomus diye okumustum,sizinki de oyle olmus. Ama alp o kadar cekti ki.. siz yine gidince yardimci olmuslarKizlar ardanin azi disinin oldugu yer mosmor ve acayip sis boyle bi durum yasayan var mi kac gundr boyle patlamadi dis sol taraftan patlamis bi tane bu duruyo oylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?