- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #11.001
Cnm ben medikalpark ta 58 liraya yaptırdım muayene ücreti 112 tl toplam 170 oldu bide benim doktor muayenesi en pahalı olan doktor istanbulda medikalde aynıdır herhalde bi telefonla bilgi al istersençok sağ ol canım. 2-3 yere soralım bakalım fiyat cazip gelmezse bakarız :=)
fıyat cok ıyıymıs :=) sende muayene ucretı pahalıCnm ben medikalpark ta 58 liraya yaptırdım muayene ücreti 112 tl toplam 170 oldu bide benim doktor muayenesi en pahalı olan doktor istanbulda medikalde aynıdır herhalde bi telefonla bilgi al istersen
Sacmalama canimmm ya boyla ne alakasi var guzelligin hic tv izlemiyon mu butun guzel kizlar senden kisa beren saat hazal kaya sonra su poyrazda oynayan kiz kendine guven lutfen hemde gocmenmisin gocmenleri severim hem guzel hem akilli olurlar:)Annem bulgaristan babam selanik göçmeni babam öğretmen olduğu için çanakkalede doğmuşum ama izmirde ananemlerle büyüdüm..annem beni 40 günlükken bırakmış annaneme gitmiş babamla trabzona..doğum yerim baba memleketi ama doyduğun yer izmir..kızzz 160 boyla güzel mi olur insan bodur piliç gibiyim..
Aynı hastanede başka doktorada gittim 60 tl ücreti beğenmedim..Bu doktorum hem çok bilgili hemde ultrason cihazı çok iyi bebisin resimlerini siyahbeyazda veriyor renkli 3 boyutluda bunlar hep hatıra kaalcak sonuçta bebisin resmini görsen şok olursun cihazı superrrfıyat cok ıyıymıs :=) sende muayene ucretı pahalı
bende testler
ben cok ılerıde atarım beeeAynı hastanede başka doktorada gittim 60 tl ücreti beğenmedim..Bu doktorum hem çok bilgili hemde ultrason cihazı çok iyi bebisin resimlerini siyahbeyazda veriyor renkli 3 boyutluda bunlar hep hatıra kaalcak sonuçta bebisin resmini görsen şok olursun cihazı superrr
Aman canım ne yap et suyu iç valla benim Dr bugün bana çok kızdı tam 2 saat dedim yedim vücudum iflas etmek üzere imiş. Yudum Yudum iç yine de iç dedi. Idrarın ne renk. Çok koyu ise alarm veriyor demektir.ayy masallah bulantısı olmayan nadirlerdensın :=)
valla benım mıdem suyu kabul etmıyor
maalesef çok az ıcıyorum.
başka bır doktora daha sor o da aynı seyı derse tutarsın
koyu :=) ama 3-4 bardak su ıceryım hemen acık hale gelıyorAman canım ne yap et suyu iç valla benim Dr bugün bana çok kızdı tam 2 saat dedim yedim vücudum iflas etmek üzere imiş. Yudum Yudum iç yine de iç dedi. Idrarın ne renk. Çok koyu ise alarm veriyor demektir.
Ya biz bir süre sonra inş resimleri onlara veririz artık ne yaparlarsa kendileri bilirben cok ılerıde atarım beee
Ya biz bir süre sonra inş resimleri onlara veririz artık ne yaparlarsa kendileri bilir
Sen gerçekten bir mucize başarmışsınben canım :) sene sonunda falan tedaviye başlarım diyodum yazı atlatıym diyodum :) çünkü doktor tedavisiz imkansız demişti hem pko hemde haşimato var. ama hep dua ediyodum doğal yoldan kalayım diye çok şükür allah dualarımı kabul etti kendi kendime hamile kaldım çok düşük bi ihtimaldi :)
Cnm ben medikalpark ta 58 liraya yaptırdım muayene ücreti 112 tl toplam 170 oldu bide benim doktor muayenesi en pahalı olan doktor istanbulda medikalde aynıdır herhalde bi telefonla bilgi al istersen
Aa seninki de mi aynıı :)) az önce yeni doğum yapan bi arkadaşımla görüştüm onunda oymuş bide o folik asite de devam etmiş sen bıraktn mı onu ? Doktor bana bitene kadar kullan sonra bırak dedi..
Bnm 6küsür cm çıktı canım , sata göre bütük çıktı bnmki anlayamadım :)
canım allah yardımcın olsun.ama şu sıra mutlaka uzak durmalısın.bebeğini düşünür babası da eminimMecbur iste ele karışınca öyle oluyor diye fücur giriyor..em güzeli dedim ben gelince o gelmiyecek o gelince ben gelmiyorum 15 bini buldu bebeğim şimdiden bana 3 ay istanbula gittim geldim..parasında değilim degmiyecek beyinsizler yüzünden bunca cabam boşa gitcek dite korkum..
günaydınGünaydın en güzel anneler
Günaydın en güzel anneler
Ahh canım babası da düşünüyor ama bizim babada bir çene var..bu de karıların çenesine laf ederler..dun gece de tartıştık..beynime vuruyor siniri açtırıyor agzimi olan o oluyor..hepte benim ailemin yaninda kavga çıkartıyor..kendi ailesinin yaninda hep iyi..canım allah yardımcın olsun.ama şu sıra mutlaka uzak durmalısın.bebeğini düşünür babası da eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?