2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çok sağ ol canım. 2-3 yere soralım bakalım fiyat cazip gelmezse bakarız :=)
Cnm ben medikalpark ta 58 liraya yaptırdım muayene ücreti 112 tl toplam 170 oldu bide benim doktor muayenesi en pahalı olan doktor istanbulda medikalde aynıdır herhalde bi telefonla bilgi al istersen

Sacmalama canimmm ya boyla ne alakasi var guzelligin hic tv izlemiyon mu butun guzel kizlar senden kisa beren saat hazal kaya sonra su poyrazda oynayan kiz kendine guven lutfen hemde gocmenmisin gocmenleri severim hem guzel hem akilli olurlar:)

fıyat cok ıyıymıs :=) sende muayene ucretı pahalı
bende testler
Aynı hastanede başka doktorada gittim 60 tl ücreti beğenmedim..Bu doktorum hem çok bilgili hemde ultrason cihazı çok iyi bebisin resimlerini siyahbeyazda veriyor renkli 3 boyutluda bunlar hep hatıra kaalcak sonuçta bebisin resmini görsen şok olursun cihazı superrr

ben cok ılerıde atarım beee

ayy masallah bulantısı olmayan nadirlerdensın :=)
valla benım mıdem suyu kabul etmıyor
maalesef çok az ıcıyorum.

başka bır doktora daha sor o da aynı seyı derse tutarsın
Aman canım ne yap et suyu iç valla benim Dr bugün bana çok kızdı tam 2 saat dedim yedim vücudum iflas etmek üzere imiş. Yudum Yudum iç yine de iç dedi. Idrarın ne renk. Çok koyu ise alarm veriyor demektir.

Aman canım ne yap et suyu iç valla benim Dr bugün bana çok kızdı tam 2 saat dedim yedim vücudum iflas etmek üzere imiş. Yudum Yudum iç yine de iç dedi. Idrarın ne renk. Çok koyu ise alarm veriyor demektir.
koyu :=) ama 3-4 bardak su ıceryım hemen acık hale gelıyor
o denlı de hemen duzelıyor
nasıl vucudun ıflas etmek uzereymıs?

Sen gerçekten bir mucize başarmışsın nazar değmesin valla. Ben de hem pko hem de haşimato hastasıyım. 5. Tüp bebek denemesinde hamile kalabildim.

Slm kızlar ikinci gebeliği olanlar ağrılarınız var mı benim göbek kısmımda çok fazla dikiş yerlerimdede var özellikle akşamları çok zorluyo hazımsızlık gibi akşamları karnım 4 aylık sabahları 2 aylık gebelikte sabah bulantısı olur benim bildiğim bende akşam sanki yediğim herşey akşama kadar duvar gibi örülüyo bademciklerime kadar dayanıyo var mı benim gibi olan bu arada kusura bakmayın çok aktif olamıyorum grupta

Cnm ben medikalpark ta 58 liraya yaptırdım muayene ücreti 112 tl toplam 170 oldu bide benim doktor muayenesi en pahalı olan doktor istanbulda medikalde aynıdır herhalde bi telefonla bilgi al istersen

Kuzum ya istanbulda medicalpark göztepe çok pahalı Dün görüştüm sigortalıya muayene 170 tl dedi Az paramı bence sen doğurana kadar gelme

canım aynen folik kutuyu bitir bırak dedi :) bizim dr ların tarzı aynı sanırım :) benim sata göre yüzde yüz uyumlu dedi gelişimi dedi canım

canım allah yardımcın olsun.ama şu sıra mutlaka uzak durmalısın.bebeğini düşünür babası da eminim

canım allah yardımcın olsun.ama şu sıra mutlaka uzak durmalısın.bebeğini düşünür babası da eminim
Ahh canım babası da düşünüyor ama bizim babada bir çene var..bu de karıların çenesine laf ederler..dun gece de tartıştık..beynime vuruyor siniri açtırıyor agzimi olan o oluyor..hepte benim ailemin yaninda kavga çıkartıyor..kendi ailesinin yaninda hep iyi..

Günaydın kızlar bugün Bebişimii görmeye gideceğim şimdi hazırlanıyoruz... Çokkkk özledimmm kuzumuuuu doktora diyeceğim bugün biraz uzun göster diye... Daha doğmadan bu kadar mı tatlı olur... Çok çok şükür Rabb'ime isteyen herkese evlat sevgisini tatdırsın bizlerede sağlıklı Ömürlü ve hayırlı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

kızlar slm günaydın. hamile kaldığımdan beri 7. kilomu verdim. doktor iyi değil dedi. en ufak diyet listemin dışına çıktığımda şekerim fırlıyo. onuda düzeyinde tutmam gerekiyo. vitaminde vermiyo ne yapacağımı şaşırdım. diyetisyen kilo ver diyo. kadın doğumcum verme sabit kal diyo :) sanırım bir deri bir kemik kalcam bebişte içimde çürüyüp gitcek moralman çökmüş durumdayım. ne yapacağımı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…