2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben bebeğimi kaybettim. Rabbim sizinkileri size bağışlasın. Nurbebekistiyor canım benim bilgilerimi silebilir misin ilk sayfadaki tablodan?

Canim başin sağ olsun. Allah bir daha yaşatmasın.. noldu kalbi mi durdu, düşük mu oldu.. neden oldu araştır benim gibi ikinci kaybını bekleme lutfen.

Gecmis olsun.

Canim olumsuz dusunme.haklisin iki kayiptan sonra ama kendine stres yapip bebeginede yansitma.Allah hep hayirlisini versin.insallah bu sefer farkli olacak.şu mübarek günlerde bol bol dua et.Allah kimseye cocuk aratmasin.

Geçmiş olsun insallah sagsalim sağlıklıca gelir Dünya'ya su ana kadar bir sıkıntınız oldu mu

Hiç bir sorunum yoktu canım ama kalbi durmuş. Bir akşam ağrım oldu gaz ağrısı sandım akşamları gazım olurdu sadece. Sabah ilk iş doktora gittim kalp atışını göremediler başka bir doktora gittim oda göremedi. Salı günü aldılar Rabbim büyük, verende O alanda O

Y Yellu çok gecmiş olsun cok üzüldüm araştırılacak mı düşüğün nedeni? Allah yeni sağlıklı güzel bir bebiş verecek sana sen de böyle sınanıyorsun demek ki asla inancını kaybetme güçlü ol hemen toparlan

canım bana süresi uzun geldi 1 hafta dedi, birde bizzat gelin yorumlucam falan dedi, yani ultrasonda bakarken tereddüt etti gibi geldi ensesi için, ya da ben evham yapıyorum bilmiyorum

Söylemedi mi nt değeri diye geçiyor? 1 hafta uzun değil normal bir süre canım panik olma hemen

nt ile ilgli hiç bişey söylemedi, sadece kalp atışına falan baktı, sonra ölçüm yaptı ama bişey demedi, kan tahlili dedi, ve sonuç çıktığı zaman bizzat gelin yorumlamamız lazım dedi bana, ıltrasonda nt yazmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…