- 5 Şubat 2013
- 1.705
- 1.072
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #11.661
Kızlar ben bebeğimi kaybettim. Rabbim sizinkileri size bağışlasın.Nurbebekistiyor canım benim bilgilerimi silebilir misin ilk sayfadaki tablodan?
Cnm çok uzgunum ama şu bir gercekki Rabbim sana daha hayirlisini verecek güçlü olKızlar ben bebeğimi kaybettim. Rabbim sizinkileri size bağışlasın.Nurbebekistiyor canım benim bilgilerimi silebilir misin ilk sayfadaki tablodan?
Çok üzüldüm. Allah sabır versin.Kızlar ben bebeğimi kaybettim. Rabbim sizinkileri size bağışlasın.Nurbebekistiyor canım benim bilgilerimi silebilir misin ilk sayfadaki tablodan?
Canim olumsuz dusunme.haklisin iki kayiptan sonra ama kendine stres yapip bebeginede yansitma.Allah hep hayirlisini versin.insallah bu sefer farkli olacak.şu mübarek günlerde bol bol dua et.Allah kimseye cocuk aratmasin.Arkadaşlar düşündüm de sizi ne güzel cinsiyet merakı sarmış. Ben hiç merak edemiyorum benim tek merak ettiğim yaşıyor mu, sağ mı, iyi mi.. Ben bundan kurtulmak sizler gibi bebeğime odaklanmak istiyorum. Bebeğine kiyafet düşünen, beşik bakan annelere imreniyorum. Ben de bu sevinci heyecanı yaşamak istiyorum ama yapamiyorum. Şu an bile acaba yaşıyor mu diye endişe içindeyim. Dün bulantım olmadı, bugün fe iyiyim akıntım da azaldı. 8 Temmuz'da gideceğim doktora ama nasıl bir endişe var içim de anlatamam..
Ultrason kagitlariniza baktim nasıl guzel büyümüş ne güzel belli olmuşlar maşallah. Ben de gorecekmiyim bebegimin büyüdüğünü...
(Iki kere kayıp yaşadım 7 haftalikken kalbi durduydu. Hep kötü şeyler duydugum için fobi oldu sanırımilk gebeligimde kocaman bir miyomum olduğunu ogrenmistim bebegimi katbettikten sonra ameliyat olmak zorunda kaldiydim.. her doktora gidişim de dusecek ölecek dedi durdular. Ikincisinde hic korkum yoktu ama onu da kaybettim)
Şimdi ister istemez gebelik heyecanını anne olma telasini yasayamiyorum. Hayal kurmaktan korkuyorum. Napsam bilemedim
Geçmiş olsun insallah sagsalim sağlıklıca gelir Dünya'ya su ana kadar bir sıkıntınız oldu muDüşük veya lekelenme olayını hiç yaşamadım. Ama kızım kafatası anomalisiyle doğduğu için ben de çoğu zaman endişeliyim. Şuan cinsiyet tahminleri yapıp,isim araştırmaları yapmak isterdim.
Tek derdim sağlık olması. Bir daha ameliyathane kapısında yerlere çöküp ağlamak istemiyorum.
Hiç bir sorunum yoktu canım ama kalbi durmuş. Bir akşam ağrım oldu gaz ağrısı sandım akşamları gazım olurdu sadece. Sabah ilk iş doktora gittim kalp atışını göremediler başka bir doktora gittim oda göremedi. Salı günü aldılarCanım başın saolsun ama ne oldu inanamıyorum iyi gidiyordu senin bi sorunun yoktu sanırım. Ne denir ki daha önce yaşamış biri olarak üzücü de olsa rabbimin bizim için hayırlı olanı yazdığına inandım hep ve öyle telkin etmeye calıştım hep. Çok zor biliyorum rabbim sabır versin.
Allah razı olsun canım. Kalbi durdu. Ne kanamam oldu ne birşey
Canim başin sağ olsun. Allah bir daha yaşatmasın.. noldu kalbi mi durdu, düşük mu oldu.. neden oldu araştır benim gibi ikinci kaybını bekleme lutfen.
Gecmis olsun.
Canim başin sagolsun.Allah bidaha boyle uzucu seyler yasatmasin.insallah en kisa zamanda saglikli bir gebelik yasar ve bebegini kucagina alirsin.Kızlar ben bebeğimi kaybettim. Rabbim sizinkileri size bağışlasın.Nurbebekistiyor canım benim bilgilerimi silebilir misin ilk sayfadaki tablodan?
Allahım büyük canım. Hayırlısı neyse o olsunCnm çok uzgunum ama şu bir gercekki Rabbim sana daha hayirlisini verecek güçlü ol
Teşekkür ederim. Çok şükür şuan her şey yolunda gibi.Geçmiş olsun insallah sagsalim sağlıklıca gelir Dünya'ya su ana kadar bir sıkıntınız oldu mu
Alla razı olsun aminÇok üzüldüm. Allah sabır versin.
Olmaz artık kaçıncı hafta olmuş...burada güzel paylaşımlarını bekliyoruzTeşekkür ederim. Çok şükür şuan her şey yolunda gibi.
Hatta kızımda yaşadığım korkunç kusmalar bile yok. Mide bulantılarıma da "oh bununla kalsa ne güzel" diyorum
Allah razı olsun canım. Allah sizlerinde sağlıkla bebeğinize kavuşmanızı nasip etsinCanim başin sagolsun.Allah bidaha boyle uzucu seyler yasatmasin.insallah en kisa zamanda saglikli bir gebelik yasar ve bebegini kucagina alirsin.
geçmiş olsun canım. Benim de dün sabaha karşı lekelenmem olmuştu açık pembe şeklinde. Çok şükür iyiydi bebiş. Bende 3 gün baya yormuştum kendimi ondan oldu sanırım. Ense kalınlığı ve burun kemiğine usg.de bakılıyo diye biliyorum canım ben yaptırmadım henüz ama öyle oluyor sanırım
Söylemedi mi nt değeri diye geçiyor? 1 hafta uzun değil normal bir süre canım panik olma hemencanım bana süresi uzun geldi 1 hafta dedi, birde bizzat gelin yorumlucam falan dedi, yani ultrasonda bakarken tereddüt etti gibi geldi ensesi için, ya da ben evham yapıyorum bilmiyorum
Söylemedi mi nt değeri diye geçiyor? 1 hafta uzun değil normal bir süre canım panik olma hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?