- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #11.681
Benim doktorumda bana bişi söylememişti, hiçbi yorum yapmamıştı seni arayıp haber veririz dedi sadece, söylemiyor normalde zaten ama ben Eşime tüm muayeneyi videoyu cektirmiştim sonra izlerken hemşire ile konuşmalarından duydum öyle bir değer ont ile ilgli hiç bişey söylemedi, sadece kalp atışına falan baktı, sonra ölçüm yaptı ama bişey demedi, kan tahlili dedi, ve sonuç çıktığı zaman bizzat gelin yorumlamamız lazım dedi bana, ıltrasonda nt yazmıyor
Benim doktorumda bana bişi söylememişti, hiçbi yorum yapmamıştı seni arayıp haber veririz dedi sadece, söylemiyor normalde zaten ama ben Eşime tüm muayeneyi videoyu cektirmiştim sonra izlerken hemşire ile konuşmalarından duydum öyle bir değer o
Canım yeni okudum. Noldu neden kaybettin ne zaman oldu?Kızlar ben bebeğimi kaybettim. Rabbim sizinkileri size bağışlasın.Nurbebekistiyor canım benim bilgilerimi silebilir misin ilk sayfadaki tablodan?
Öyle diyolar. Mesela ben çok uyuyorum kesin kız diyolar 3 temmuzda belli olcak inşallah. Kız gibi hissediyorum.Merhaba bayanlar bebeginin cinsiyeti belli olanlar varmi ozelliklede cok uykusu gelenler kizmi oluyo merak ettim
Geçmiş olsun kötü düşünme hersey iyi olacak bebisi de yok yere germeKızlar benim kanamam devam ediyorKahverengi şeklinde acaip geriyor beni ya progestan yazmıştı dün gece başladım inşallah tez zamanda biter. O kolposkopinin adı batsın Durduk yere kanama çıkarttı başıma
Kahverengiye içte kalmış kandır o korkma dinlenKızlar benim kanamam devam ediyorKahverengi şeklinde acaip geriyor beni ya progestan yazmıştı dün gece başladım inşallah tez zamanda biter. O kolposkopinin adı batsın Durduk yere kanama çıkarttı başıma
Kızlar benim kanamam devam ediyorKahverengi şeklinde acaip geriyor beni ya progestan yazmıştı dün gece başladım inşallah tez zamanda biter. O kolposkopinin adı batsın Durduk yere kanama çıkarttı başıma
Belki doktorun tercihi Öyledir ikili testi öyle yorumluyordur sakin ol ne zaman verdin kan?bana da normalde kan değerlerimi ölçtükten sonra arayıp söylüyorlardı ama bu sefer sonuç çıkınca gelin dedi yorumlucam dedi, yani sanki tereddütlüydü canım o yüzden evham yaptım
Belki doktorun tercihi Öyledir ikili testi öyle yorumluyordur sakin ol ne zaman verdin kan?
Canim cok gecmis olsun yuregini ferah tut kotuyu hic dusunme cagirmada.Gecmis olsun canimKızlar çok kötü durumdayım, dün başıma çok kötü şeyler geldi. Çok travmatik şeyler yaşadım. Bugün anca kendimi topladım yazabiliyorum.
Dün bebeğin kontrolleri yapıldı her şey yolundaydı. Cinsiyetini öğrenemedik bebek poposunu ve ensesini dönük bir şekildeydi. Usg işi bittikten sonra doktorun yanına oturdum. Smear testi sonucuna bakamamıştık ona bakalım dedi.
O an dünyam başıma yıkıldı smear testi kötü çıkmıştı. Bilenleriniz vardır smear testi kanser tarama testi. Testte bir tür virüse rastlanmış. Bir anda başıma 2 doktor 2 asistan 1 profesör geldi kanser erken tanı tedavi diye konuşuyorlardı aralarında . Hemen hastaya kolposkopi yapalım dediler beni 3 kata doğumhane servisine götürdüler. Ve tek başımaydım ne eşim yanımdaydı ne annem. Kolposkopinin ne olduğundan kimse bahsetmiyordu. Acımayacak diye geçiştirdiler beni. Çaresizce yattım uzandım çatala, bebeğine hiçbir şey olmayacak söz veriyorum falan dedi profesör kendi doktorum beni sakinleştiriyordu. O kadar canım yandı ki o kolposkopi denen şeyde, vajinamın içine kocaman makineler sokup iyice açtılar genişleştiler nerdeyse doğum yapacak kadar açıklık vardı. Çığlık atıyorum yeter diye. 25-30 dakika boyunca baktılar incelediler o kadar kanamam oldu ki 2-3 tane ped doldururdu kan kırmızı gözlerim karardı nerdeyse bayılcaktım çocuğuma bir şey oldu diye hem korkuyordum ağlamamak için kendimi zor tutuyordum. Bitecek son bir dakika dedi, vajinaya anestezi uyguladı az bir şey parça alıp patolojiye gönderdiler. 20 gün sonra sonucum çıkacak dua edin, kanserle ilgili bir şey çıkmasın. O kadar moralim bozuk ki, dün ki işlemden sonra hafif kahverengi lekelerim geliyor, doktor normal olduğunu kesileceğini bebekten rahmin içinden gelmediği söyledi. Testin temiz çıkması için dualarınızı esirgemeyin bendenvogozo Musmutlu22 @elcio @kst06 chibi_chibi @CRAZYBEL Arnavutgelinii cimcim16 @zeynep21 @fulys
Bebek için virüsün pleasanta ile geçme şansı yokmuş hamileliğim sık gözlem altında olacakmış ve sezeryan doğum yapılması gerekiyormuş
Az kaldı bitanemm 15 temmuzda tasiniyorum inşallah :) daha istanbuldaki esyalarim gelicek ama ben çok mutluyum :) sanırım es durumundan tayin de isteyebilecegim bakalım hayırlısı haberdar ederim sizi :) sen naptin tatlım melegin nasıl gittin mi 2li testevogozo canim napiosun nasilsin tasindinmi ankya :)
Yeliz canım çok üzüldümHiç bir sorunum yoktu canım ama kalbi durmuş. Bir akşam ağrım oldu gaz ağrısı sandım akşamları gazım olurdu sadece. Sabah ilk iş doktora gittim kalp atışını göremediler başka bir doktora gittim oda göremedi. Salı günü aldılarRabbim büyük, verende O alanda O
of noluyor ya olumsuz haberler hep, dünde benim vardı kanamam çok şükür kesildi
Canımmm.. Rabbim sabır versin.. Hakkında en hayırlısı ne ise o olsun inşallah. Hayırlı haberlerini duyucaz üzme kendini..Hiç bir sorunum yoktu canım ama kalbi durmuş. Bir akşam ağrım oldu gaz ağrısı sandım akşamları gazım olurdu sadece. Sabah ilk iş doktora gittim kalp atışını göremediler başka bir doktora gittim oda göremedi. Salı günü aldılarRabbim büyük, verende O alanda O
Canım benim de lekelenmem kesildi sayılır ama özellikle gece alt karında vajinamla birlikte batma gibi bişi hissediyorum ve bu beni korkutuyor. Sende öyle bi ağrı varmı? Doktor kanama alanı ve düşük riski görmedi sadece bebeğin eşi ( plesenta imiş) rahime yakın şuan oyüzden yorulunca o sebep olmuştur dedi ve eşim de doktora şikayet eder gibi yatsın yerinden kalkmasın dimi hep gezmek istiyo şikayetim var dedi :) doktor da yormasın kendini ama bacağı kırık gibi 7-24 yatmasına da gerek yok dedi. Ha bir de samimi bir şey söyleyim gebelikte herzaman risk var ama bana sorarsan bu durumda düşük yaparmısın 'hayır' dedi. İçimi rahatlattı ama arada giren o ağrı canımı sıkıyo.of noluyor ya olumsuz haberler hep, dünde benim vardı kanamam çok şükür kesildi
İlaca başladı mı cnm
Merhaba heyecanlı annişler,
Inanirmisiniz 1130 uncu sayfadan beri yazdıklarınızi okudum. :) iyi ki varsınız sizlerden epey şey öğreniyorum...
Sonuçlari bugün gösterdim doktora. Tahlil sonuclarim dün çikmisti zaten. İlac verdi. Sorun olmayacagini söyledi. Tesekkur ederim kizlar..
Aile hekimin gebeligini takip ediyor aşı zamanlarinda seni arayıp bilgilendiriyor. Bu sebeple kayıt yaptirmak önemli. Doğumdan sonra da bebeginin aşılarıni takop edecekler. Taşındıktan sonra kaydını aldır bence canim
Cok geçmiş olsun canim ya.. yaşadıkların hic kolay değil sen maşallah yine cesaret edip geçmişsin hemen masaya. Ama doktorun ne kadar iyiymis seni yalniz birakmamis bak bu yönde şanslisin..
Rabbim tasalarıni boşa çıkarsin. Insallah kötü bir sey yoktur. Allah bebegini sana seni de bebeğine bağışlasin (amin)
Insan boyle durumda hep kötü senaryolar yazıyor aklına kotu şeyler geldiginde emin ol şeytan sana vesvese veriyordur bu yuzdrn nas kötü şeyler aklina geldiğinde nas süresi okumani tavsiye ederim.
Allah baska acı yaşatmasın..
Seyda bebim de 3 küsür çıktıydi. Dahiliyeye gittim ac karnina içtigim bir ilac yazdi. Bir buçuk ay sonra kontrole gel dediydi ona göre dozu yukseltecek ya da düşürecek galiba..
Tsh yuksekliginden dolayi verilen hap annete degil bebeğe veriliyormus. Zira anneye bir zarari yokmus bu deger ne kadar yüksek olursa bebegin IQ su okadar düşük olur demisti doktorum. O yuzden ilacını ihmal etme düzenli bir sekilde iç
Benim de 7. Haftada 5 kusur cikmisti canim 25 mg hap basladim 3 haftada normale dondu cok sukur ilacini aksatma tatlim duzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?