2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim doktorumda bana bişi söylememişti, hiçbi yorum yapmamıştı seni arayıp haber veririz dedi sadece, söylemiyor normalde zaten ama ben Eşime tüm muayeneyi videoyu cektirmiştim sonra izlerken hemşire ile konuşmalarından duydum öyle bir değer o

bana da normalde kan değerlerimi ölçtükten sonra arayıp söylüyorlardı ama bu sefer sonuç çıkınca gelin dedi yorumlucam dedi, yani sanki tereddütlüydü canım o yüzden evham yaptım

Kızlar benim kanamam devam ediyor Kahverengi şeklinde acaip geriyor beni ya progestan yazmıştı dün gece başladım inşallah tez zamanda biter. O kolposkopinin adı batsın Durduk yere kanama çıkarttı başıma

Geçmiş olsun kötü düşünme hersey iyi olacak bebisi de yok yere germe

of noluyor ya olumsuz haberler hep, dünde benim vardı kanamam çok şükür kesildi

Canim cok gecmis olsun yuregini ferah tut kotuyu hic dusunme cagirmada.Gecmis olsun canim

Y Yellu canım çok geçmiş olsun Rabbim inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat daha versin. Erken farkedildi yine sana zararı olmadan bende yaşadım aynı şeyi 6 ay önce benimki lekelenme ile anlaşıldı 2 hafta önce durmuş kalbi muayeneye gittim kanama gelince kalbi durmuş alalım dedi çok üzüldüm çok ağladım ama Rabbim in takdiri şimdi bu gebelikte kan sulandirici igne coraspirin kullanıyorum ama her an bir sey olucak korkusu içindeyim Rabbim sana sabırlar versin inşallah.imtihanini kolaylastirsin

vogozo canim napiosun nasilsin tasindinmi ankya :)
Az kaldı bitanemm 15 temmuzda tasiniyorum inşallah :) daha istanbuldaki esyalarim gelicek ama ben çok mutluyum :) sanırım es durumundan tayin de isteyebilecegim bakalım hayırlısı haberdar ederim sizi :) sen naptin tatlım melegin nasıl gittin mi 2li teste

Yeliz canım çok üzüldüm basın sağolsun tatlım. .rabbim sabrini versin

Canımmm.. Rabbim sabır versin.. Hakkında en hayırlısı ne ise o olsun inşallah. Hayırlı haberlerini duyucaz üzme kendini..

of noluyor ya olumsuz haberler hep, dünde benim vardı kanamam çok şükür kesildi
Canım benim de lekelenmem kesildi sayılır ama özellikle gece alt karında vajinamla birlikte batma gibi bişi hissediyorum ve bu beni korkutuyor. Sende öyle bi ağrı varmı? Doktor kanama alanı ve düşük riski görmedi sadece bebeğin eşi ( plesenta imiş) rahime yakın şuan oyüzden yorulunca o sebep olmuştur dedi ve eşim de doktora şikayet eder gibi yatsın yerinden kalkmasın dimi hep gezmek istiyo şikayetim var dedi :) doktor da yormasın kendini ama bacağı kırık gibi 7-24 yatmasına da gerek yok dedi. Ha bir de samimi bir şey söyleyim gebelikte herzaman risk var ama bana sorarsan bu durumda düşük yaparmısın 'hayır' dedi. İçimi rahatlattı ama arada giren o ağrı canımı sıkıyo.

İlaca başladı mı cnm

Benim de 7. Haftada 5 kusur cikmisti canim 25 mg hap basladim 3 haftada normale dondu cok sukur ilacini aksatma tatlim duzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…