- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #11.701
Sorma bebeğim ya göze mi geldik anlamadımBabalar gününde eşim facebookta paylaşım yapmıştı. İlan etti bebeği o gün bugündür burnumuz boktan kurtulmuyor. Allah korusun hepimiziiii
Canım benim de lekelenmem kesildi sayılır ama özellikle gece alt karında vajinamla birlikte batma gibi bişi hissediyorum ve bu beni korkutuyor. Sende öyle bi ağrı varmı? Doktor kanama alanı ve düşük riski görmedi sadece bebeğin eşi ( plesenta imiş) rahime yakın şuan oyüzden yorulunca o sebep olmuştur dedi ve eşim de doktora şikayet eder gibi yatsın yerinden kalkmasın dimi hep gezmek istiyo şikayetim var dedi :) doktor da yormasın kendini ama bacağı kırık gibi 7-24 yatmasına da gerek yok dedi. Ha bir de samimi bir şey söyleyim gebelikte herzaman risk var ama bana sorarsan bu durumda düşük yaparmısın 'hayır' dedi. İçimi rahatlattı ama arada giren o ağrı canımı sıkıyo.
Canim bende igne ve aspirin kullaniyorum doktor onumuzdeki haftadan sonra igneyi kesicek.Senin nasil tedavi devam edecekY Yellu canım çok geçmiş olsun Rabbim inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat daha versin. Erken farkedildi yine sana zararı olmadan bende yaşadım aynı şeyi 6 ay önce benimki lekelenme ile anlaşıldı 2 hafta önce durmuş kalbi muayeneye gittim kanama gelince kalbi durmuş alalım dedi çok üzüldüm çok ağladım ama Rabbim in takdiri şimdi bu gebelikte kan sulandirici igne coraspirin kullanıyorum ama her an bir sey olucak korkusu içindeyim Rabbim sana sabırlar versin inşallah.imtihanini kolaylastirsin
Canım Allah sabır versin Rabbim en kısa zamanda bebeğini sana kavuştursunAlla razı olsun amin
canım geçmiş olsun temiz sonuçlar alırsın inşallah.kahverengiyse korkma varolan aktif kanamanın durması sonucu içerde kalan kan kahverengi olarak gelebiliyor.benimde kanamadan sonra birkaç gün kahverengi şekülde geldi sonra kesildi.içini ferah tut dua et canım.bende dua ediyorum hepimiz içinKızlar benim kanamam devam ediyorKahverengi şeklinde acaip geriyor beni ya progestan yazmıştı dün gece başladım inşallah tez zamanda biter. O kolposkopinin adı batsın Durduk yere kanama çıkarttı başıma
Gozde geldin mi canim doktordan ne dediBende yarın başka bir doktora gideceğim belki o söyler cinsiyetini meraktan çatlamak üzereyim
12 haftaya kadar kullanacağım tekrar kontrol var o zaman bakalım bırakırsın dedi inşallah sorunsuz geçer de sağlıkla kucağımiza alalım buyutelim hepimiz inşallah. Igne yakıyor mu seni de karnimdan yapıyorum benCanim bende igne ve aspirin kullaniyorum doktor onumuzdeki haftadan sonra igneyi kesicek.Senin nasil tedavi devam edecek
Benîm ağrıyo canım ağrı da değil sancı gibi sanki. Bide göbek deliğimin çevresinde oluyo. Bende korkuyorum ağrı oldukçaKizlar benim haftalrmda olan ve karninda asiri bi agri olan var mi dayanamiom artik bidaha ultrasyona girmekde istemyrm defalarca girdim haftada 2 3 defa..ama karin agrisinin sebebide yok
Ah bi atlatsaydık şu haftaları. Artık kaygıdan uzaklaşmak îstiyorum. Bide benşm göbek deliğimin bazen sol bazen sağ tarafı ağrıyo ve çok canımı sıkıyobende de canım alt karında sancı gibi oluyor vajinamda da aynı şekilde batma,ben hatta gece iç çamaşırımı çıkarıyorum, kocaman pijama aldım kendime bos bol onu giyip yatıyorum,benim bacakla kasık birleşimi olan yerde acıyor, kilodun kenarı falan değincede sorun oluyor
neden bıraktıriyor igneyi dogumdan bir hafta evvele kadar devam etmek gerekiyor. Kan sulandirici igne değil mi senin ki?Canim bende igne ve aspirin kullaniyorum doktor onumuzdeki haftadan sonra igneyi kesicek.Senin nasil tedavi devam edecek
Şimdi geldim canım cinsiyeti öğrenemedik ulturasonu bastırırsam görebilirim ancak ama o kadar rahatsız etmek istemiyorum dediGozde geldin mi canim doktordan ne dedi
Nasıl birağrı gaz sancısı gibi mi? Doktoruna sordun mu? Benim bazen kasıkta batma seklinde ağrım oluyor. Bazen karnımda gaz sancısı oluyor. Doktor gaz sancisi normal dediydi.Ah bi atlatsaydık şu haftaları. Artık kaygıdan uzaklaşmak îstiyorum. Bide benşm göbek deliğimin bazen sol bazen sağ tarafı ağrıyo ve çok canımı sıkıyo
Doğru diyorsun yiyecek ekmeği varsa istemesen de geliyor dünyaya.. Biz ancak 5 aydan sonra mi hayal kurarız yoksa doğum yaklaşınca mi ne?Canım malesef aynı durum bende de var. Benim de 1 kaybım var ve dün sabaha karşı çok azcık lekelenmem oldu dünyam başıma yıkıldı kesin gitti dedim sabaha kadar uyumadım. Eşimle bazen hayal kuruyoruz bebişle alakalı ama ben frene basıyorum sonra dur şu bi kaç ayı daha atlatalım diye. Aşılması zor bi psikoloji malesef. Dün eşime dedim her muayenede kalbim duracak gibi oluyo sanki her gittiğimde en son gördüğüm gibi görücem allah korusun gelişmemiş dicek gibi geliyo. Sonra diyorum kendini rahat bırak herşey olcağına varacak ilkinde nasıl engelleyemediysen allah korusun ters bişi olsa yine engelleyemiceksin oyüzden akışına bırak diyorum. Rabbim onun dünyaya geleceğini yazdıysa hiç bişey olmaz allahın izniyle.
Benimde çok çok ağrım var sol kasığıma bıçak saplanıyo resmen dün tam uyicaktım soluma döndüğüm gibi çığlık attım çok korktum bugün sordum doktora rahim genişliyo normal dedi. Bi de bazen rahime basıkı hissediyorum o neden oluyo anlamadımKizlar benim haftalrmda olan ve karninda asiri bi agri olan var mi dayanamiom artik bidaha ultrasyona girmekde istemyrm defalarca girdim haftada 2 3 defa..ama karin agrisinin sebebide yok
Cnm benimde çok var bugün arttı ya agrı ayağa Kalkınca dahada artıyor sanki kasik karın arası içten çekiyorlar gibi çok fenayimKizlar benim haftalrmda olan ve karninda asiri bi agri olan var mi dayanamiom artik bidaha ultrasyona girmekde istemyrm defalarca girdim haftada 2 3 defa..ama karin agrisinin sebebide yok
Amin canım inşallah... Allah hepimize bebeklerimizi saglikla kucağımiza almayi nasip etsin.. böyle guzel sözler duymaya ihtiyacımız var. Hayal kuramiyorum birilerinin kurmasi bile hoşuma gidiyorCanım seni o kadar iyi Anlıyorum ki inşallah biran önce ilk 3 ayını atlatırsın o zaman risk biraz olsun azalıyor... Bende ilk bebeğimi kaybettim birde zaten bizim bebeğimizde olmuyordu tedavi ile oluyordu şimdi çok şükür 2 tüp bebek denememden sonra oldu ama bu bebeğime kavuşana kadar tam 6 kere hamaliyet masasına yattım şimdi eşim ve ben aynı senin gibiyiz sevinsek mi sevinmesek mi sevinmek için erken mi bilemiyoruz birde benim gebe kaldığım günden beri kanamalarım vardı ilk defa 2 gündür yok şükür ama inşallah bu günler geride kalacak sonra tekrar dönüp bu yazdıklarımızı okuduğumuzda duygulanacağız ama meleklerimiz kucaklarımızda olacak inşallah... Rabbim isteyen herkese sağlıklısından ömürlüsünden ve hayırsından evlatlar versin inşallah
Allah bir daha hiç bir şekilde sıkıntı göstermesin canım. Benim gibi birilerinin olması bu sınavda yalnız olmadığımi hissettirdi. Yoksa kendimi çok evhamli kuruntulu biri gibi görmeye başlamistim. Herkeste bir dert işte naparsin bizim ki de böyleymiş. Buna da şükürDüşük veya lekelenme olayını hiç yaşamadım. Ama kızım kafatası anomalisiyle doğduğu için ben de çoğu zaman endişeliyim. Şuan cinsiyet tahminleri yapıp,isim araştırmaları yapmak isterdim.
Tek derdim sağlık olması. Bir daha ameliyathane kapısında yerlere çöküp ağlamak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?