2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende de canım alt karında sancı gibi oluyor vajinamda da aynı şekilde batma,ben hatta gece iç çamaşırımı çıkarıyorum, kocaman pijama aldım kendime bos bol onu giyip yatıyorum,benim bacakla kasık birleşimi olan yerde acıyor, kilodun kenarı falan değincede sorun oluyor

Canim bende igne ve aspirin kullaniyorum doktor onumuzdeki haftadan sonra igneyi kesicek.Senin nasil tedavi devam edecek

canım geçmiş olsun temiz sonuçlar alırsın inşallah.kahverengiyse korkma varolan aktif kanamanın durması sonucu içerde kalan kan kahverengi olarak gelebiliyor.benimde kanamadan sonra birkaç gün kahverengi şekülde geldi sonra kesildi.içini ferah tut dua et canım.bende dua ediyorum hepimiz için

Kizlar benim haftalrmda olan ve karninda asiri bi agri olan var mi dayanamiom artik bidaha ultrasyona girmekde istemyrm defalarca girdim haftada 2 3 defa..ama karin agrisinin sebebide yok

Canim bende igne ve aspirin kullaniyorum doktor onumuzdeki haftadan sonra igneyi kesicek.Senin nasil tedavi devam edecek
12 haftaya kadar kullanacağım tekrar kontrol var o zaman bakalım bırakırsın dedi inşallah sorunsuz geçer de sağlıkla kucağımiza alalım buyutelim hepimiz inşallah. Igne yakıyor mu seni de karnimdan yapıyorum ben

Kizlar benim haftalrmda olan ve karninda asiri bi agri olan var mi dayanamiom artik bidaha ultrasyona girmekde istemyrm defalarca girdim haftada 2 3 defa..ama karin agrisinin sebebide yok
Benîm ağrıyo canım ağrı da değil sancı gibi sanki. Bide göbek deliğimin çevresinde oluyo. Bende korkuyorum ağrı oldukça

Ah bi atlatsaydık şu haftaları. Artık kaygıdan uzaklaşmak îstiyorum. Bide benşm göbek deliğimin bazen sol bazen sağ tarafı ağrıyo ve çok canımı sıkıyo

neden bıraktıriyor igneyi dogumdan bir hafta evvele kadar devam etmek gerekiyor. Kan sulandirici igne değil mi senin ki?

Ben de igne ve asprin kullaniyorum. Ignem clexane 4000 seninki hangisi?

Ah bi atlatsaydık şu haftaları. Artık kaygıdan uzaklaşmak îstiyorum. Bide benşm göbek deliğimin bazen sol bazen sağ tarafı ağrıyo ve çok canımı sıkıyo
Nasıl birağrı gaz sancısı gibi mi? Doktoruna sordun mu? Benim bazen kasıkta batma seklinde ağrım oluyor. Bazen karnımda gaz sancısı oluyor. Doktor gaz sancisi normal dediydi.

Doğru diyorsun yiyecek ekmeği varsa istemesen de geliyor dünyaya.. Biz ancak 5 aydan sonra mi hayal kurarız yoksa doğum yaklaşınca mi ne?
Neyse napalim olsun da böyle olsun razıyım.. yeter ki Allah o acılari bir daha yaşatmasın..

Benimde çok çok ağrım var sol kasığıma bıçak saplanıyo resmen dün tam uyicaktım soluma döndüğüm gibi çığlık attım çok korktum bugün sordum doktora rahim genişliyo normal dedi. Bi de bazen rahime basıkı hissediyorum o neden oluyo anlamadım

Cnm benimde çok var bugün arttı ya agrı ayağa Kalkınca dahada artıyor sanki kasik karın arası içten çekiyorlar gibi çok fenayim

Amin canım inşallah... Allah hepimize bebeklerimizi saglikla kucağımiza almayi nasip etsin.. böyle guzel sözler duymaya ihtiyacımız var. Hayal kuramiyorum birilerinin kurmasi bile hoşuma gidiyor

Y Yellu canım çok geçmiş olsun başın saolsun. Hiç sıkma canını kısmeti yokmuş demek.söylemek kolay ama üzme kendini vücudunu çabuk toparla Allahım en kısa sürede sağlıklı bir gebelik nasip etsin inş

Allah bir daha hiç bir şekilde sıkıntı göstermesin canım. Benim gibi birilerinin olması bu sınavda yalnız olmadığımi hissettirdi. Yoksa kendimi çok evhamli kuruntulu biri gibi görmeye başlamistim. Herkeste bir dert işte naparsin bizim ki de böyleymiş. Buna da şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…