2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim olumsuz dusunme.haklisin iki kayiptan sonra ama kendine stres yapip bebeginede yansitma.Allah hep hayirlisini versin.insallah bu sefer farkli olacak.şu mübarek günlerde bol bol dua et.Allah kimseye cocuk aratmasin.

Amin canim cok sagol. Hergun dua ediyorum. Ve bu sayfadaki herkesi de duama ekliyorum. Biz kader arkadaşı olduk dua arkadaşi da olalım istiyorum...

Kuzum cok sevindim masallah minigede hemen buyuyolar dimi:)
Bende akdeniz anemisi tasiyicisym kan degern kac canim senin bide demirin?
Insallah sonuclarinda guzel cikar kuzum

Nasıl birağrı gaz sancısı gibi mi? Doktoruna sordun mu? Benim bazen kasıkta batma seklinde ağrım oluyor. Bazen karnımda gaz sancısı oluyor. Doktor gaz sancisi normal dediydi.
Canım ben ağrılarımı baştan beri soruyorum doktoruma ama normal diyo. Dün sabaha karşı lekelenmem oldu doktora gittim tekrar söyledim bu şekil ağrılar yaşıyorum diye normal diyo. Dayanılmaz ağrılar değil ama hissedince canımı sıkıyo sadece. Bazen rahimle karnım karışık çekilme gibi anlık ve saniyelik bi ağrı oluyo. Rabbim bebeklerimizi korusun ne diyebilirim ki

Bende karindan yapiyorum cok yakiyor.birde morariyor.benim ense kalinligi biraz yuksek cikti.kan tahlilleri temiz.bugun cvs testi yapildi.karnim agriyor onun icin yatiyorum sabahtan beri.bakalim insallah temiz cikar sonuclar 10 gun sonra cikacak.valla sevinemiyorum bile hamileligime.ilkte sikinti olmadi 7 yasinda su an sonra 2 tanesinin kalbi durdu ilk iki ay icinda.bu 4 .gebelik.Allahim insallah hepimize hayirlisni versin

Bende de oluyor öyle ani sancı. Böyle ansizin karnını tutuveriyor insan. Bu hassasiyetimizle ilgili galiba.. ya oyle tuhafimki ağrısa endişe ediyorum ağrimasa bir sey mi oldu niye agrimafi bugün diyorum. Ayni sey mide bulantım icinde geçerli lekelenmelerim için de. Neye sevinecegime neye üzülecegime sasirmis durumdayım

Y Yellu canım başın sağolasun sanada çok geçmiş olsun rabbim tekrar sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin inşallah ne söylesek boş ama inancını kaybetme eminim daha güzel şeyler olacak

neden bıraktıriyor igneyi dogumdan bir hafta evvele kadar devam etmek gerekiyor. Kan sulandirici igne değil mi senin ki?

Ben de igne ve asprin kullaniyorum. Ignem clexane 4000 seninki hangisi?
Igne hibor 3500 ve coaspirin.israrli bie sekilde sordum hani pihtilasma testi yapalim ona gore birakalim dedim gerek yok dedi.az oncede yazdim zaten benim onceki 2 dusukte kalbi durdu genetik ve diger testlerin tamami yapildi hersey normal cikti.ondan herhalde

Mide bulantısını hiç sorma benim başta yok denecek kadar az bulanıyodu sonra 3-4 gündür günde 2 kez fln öğürtecej kadar çoğaldı bugün yok :) neden böyle kesildi diye düşünmeden yapamıyorum şimdi de. Sürekli negatif düşünce barındırmak çok yorucu gerçekten.

Kan pıhtılaşması yok yani sende ama yine de tedbir için mi yazmış doktor?
Umarim bir sıkıntı cikmaz canım. Allah yavrunu kucağına almayi nasip etsin

Benim de bulantim çok azaldı canım. Artık Midemi çok doldurunca bulanıyor sadece.. bi zaman sonra geçiyor diyorlar ya heralde ondan. Iyi düşünmeye çalışmaya çalışıyorum :)
Bu hafta nasıl geçecek bilemiyorum. Insallah bir sorun yoktur

Sen en son ne zaman gittin doktora ve tekrar ne zaman gideceksin canım?

Cok sevindim cnmm benimde 0.7. O nasil dr oyle.terslemesin melekle annesini ama..hadi bakalim guzel sonuclar alcaksin i nsallahhh

Benim de 4.gebeligim canım..ilki ikiz di ve 6 aylık normal doğum yaptım ..2 kez bebek gelişmedi 4.de tüp bebek denedim artık..bu zamana kadar kanamalı ve lekelenmeler le geçti bu gebeliğin ilk defa..teminde doktora gittim..normalde 3 hafta sonra randevu verdi ama sen çok kanımsın herhangi bir sorun olursa gel bebeğine bakalım için rahat etsin dedi..kanda pıhtılaşma testi ne bakımdı mı bende pıhtılaşma çıktı mesela..doktorumda dediği rahat ol kendini de bebeğini de üzme..tansiyonunu düşürecek hareketlerde bulunma bebeğe yeterli kan akışı gitsin.bu sefer sağlık la bebeğini kucağına alman dileğiyle canım..

Geçmiş olsun canım nasıl simdi enzimler onu kontrol altında tutuyorlarmi ilaç verdi mi doktor benim de yükselmişti..ilk hamileligim de 550 idi ama 24 haftalıktim senin değerin kaç..

Amin canim aminnnn çok sağol. Inşallah sen de bebegini saglikla kucağına alırsın...
Pıhtılaşman yuksek mi? Bende de var ben de igne kullaniyorum.
Allah yardımcın olsun

Y Yellu basın sağolsun arkadaşım..mutlaka arastirt kanda pıhtılaşma testi yaptır..3 kez düşüğü kürtajı olanlara bedava yapıyor devlet hastanesi ama dene şansını bir dahakinde önlem almış olursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…