- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #11.721
Saol canim amin insallah temiz sonuclar ciksin hepimizecanim gozun aydin darisi basimiza :)
Canim olumsuz dusunme.haklisin iki kayiptan sonra ama kendine stres yapip bebeginede yansitma.Allah hep hayirlisini versin.insallah bu sefer farkli olacak.şu mübarek günlerde bol bol dua et.Allah kimseye cocuk aratmasin.
Kuzum cok sevindim masallah minigede hemen buyuyolar dimi:)gunaydin kizlarr biz geldik doktor teyzemize bakti hersey normal dedi ense kalinligida normal dedi degeri ne dedim normal dedim ya die tersledi beniama onemli degil labortuvara verecegm formda nt 0.7 mm yaziodu ogrendin ben smdi bende akdeniz anemisi tasiyiciligi oldgu icin kan durumuma bakildi 2li testle beraber 4 tup kan verdim kan dgeerimle ilgili olan 1 saat sonra cikicak 2li test aksam 6 dan sonra. o artik ptesiye kalir. insallah o sonucumda iyi cikar smdi beklioruz hastanede.kocaman olmus melegimiz teyzeleriiiii
Canım ben ağrılarımı baştan beri soruyorum doktoruma ama normal diyo. Dün sabaha karşı lekelenmem oldu doktora gittim tekrar söyledim bu şekil ağrılar yaşıyorum diye normal diyo. Dayanılmaz ağrılar değil ama hissedince canımı sıkıyo sadece. Bazen rahimle karnım karışık çekilme gibi anlık ve saniyelik bi ağrı oluyo. Rabbim bebeklerimizi korusun ne diyebilirim kiNasıl birağrı gaz sancısı gibi mi? Doktoruna sordun mu? Benim bazen kasıkta batma seklinde ağrım oluyor. Bazen karnımda gaz sancısı oluyor. Doktor gaz sancisi normal dediydi.
Bende karindan yapiyorum cok yakiyor.birde morariyor.benim ense kalinligi biraz yuksek cikti.kan tahlilleri temiz.bugun cvs testi yapildi.karnim agriyor onun icin yatiyorum sabahtan beri.bakalim insallah temiz cikar sonuclar 10 gun sonra cikacak.valla sevinemiyorum bile hamileligime.ilkte sikinti olmadi 7 yasinda su an sonra 2 tanesinin kalbi durdu ilk iki ay icinda.bu 4 .gebelik.Allahim insallah hepimize hayirlisni versin12 haftaya kadar kullanacağım tekrar kontrol var o zaman bakalım bırakırsın dedi inşallah sorunsuz geçer de sağlıkla kucağımiza alalım buyutelim hepimiz inşallah. Igne yakıyor mu seni de karnimdan yapıyorum ben
Bende de oluyor öyle ani sancı. Böyle ansizin karnını tutuveriyor insan. Bu hassasiyetimizle ilgili galiba.. ya oyle tuhafimki ağrısa endişe ediyorum ağrimasa bir sey mi oldu niye agrimafi bugün diyorum. Ayni sey mide bulantım icinde geçerli lekelenmelerim için de. Neye sevinecegime neye üzülecegime sasirmis durumdayımCanım ben ağrılarımı baştan beri soruyorum doktoruma ama normal diyo. Dün sabaha karşı lekelenmem oldu doktora gittim tekrar söyledim bu şekil ağrılar yaşıyorum diye normal diyo. Dayanılmaz ağrılar değil ama hissedince canımı sıkıyo sadece. Bazen rahimle karnım karışık çekilme gibi anlık ve saniyelik bi ağrı oluyo. Rabbim bebeklerimizi korusun ne diyebilirim ki
Igne hibor 3500 ve coaspirin.israrli bie sekilde sordum hani pihtilasma testi yapalim ona gore birakalim dedim gerek yok dedi.az oncede yazdim zaten benim onceki 2 dusukte kalbi durdu genetik ve diger testlerin tamami yapildi hersey normal cikti.ondan herhaldeneden bıraktıriyor igneyi dogumdan bir hafta evvele kadar devam etmek gerekiyor. Kan sulandirici igne değil mi senin ki?
Ben de igne ve asprin kullaniyorum. Ignem clexane 4000 seninki hangisi?
Canim cok gecmis olsun uzuldum.en yakin zamanda tekrar bebisin olur hic merak etme.rabbim guc versin insallahKızlar ben bebeğimi kaybettim. Rabbim sizinkileri size bağışlasın.Nurbebekistiyor canım benim bilgilerimi silebilir misin ilk sayfadaki tablodan?
Merhaba heyecanlı annişler,
Inanirmisiniz 1130 uncu sayfadan beri yazdıklarınızi okudum. :) iyi ki varsınız sizlerden epey şey öğreniyorum...
Benimde 3.5 çıktı doktor ilaç verdi aç karınla sabahları 25 lik içiyorum..bir çok kiri icebiliyormus..
Aile hekimin gebeligini takip ediyor aşı zamanlarinda seni arayıp bilgilendiriyor. Bu sebeple kayıt yaptirmak önemli. Doğumdan sonra da bebeginin aşılarıni takop edecekler. Taşındıktan sonra kaydını aldır bence canim
Cok geçmiş olsun canim ya.. yaşadıkların hic kolay değil sen maşallah yine cesaret edip geçmişsin hemen masaya. Ama doktorun ne kadar iyiymis seni yalniz birakmamis bak bu yönde şanslisin..
Rabbim tasalarıni boşa çıkarsin. Insallah kötü bir sey yoktur. Allah bebegini sana seni de bebeğine bağışlasin (amin)
Insan boyle durumda hep kötü senaryolar yazıyor aklına kotu şeyler geldiginde emin ol şeytan sana vesvese veriyordur bu yuzdrn nas kötü şeyler aklina geldiğinde nas süresi okumani tavsiye ederim.
Allah baska acı yaşatmasın..
Seyda bebim de 3 küsür çıktıydi. Dahiliyeye gittim ac karnina içtigim bir ilac yazdi. Bir buçuk ay sonra kontrole gel dediydi ona göre dozu yukseltecek ya da düşürecek galiba..
Tsh yuksekliginden dolayi verilen hap annete degil bebeğe veriliyormus. Zira anneye bir zarari yokmus bu deger ne kadar yüksek olursa bebegin IQ su okadar düşük olur demisti doktorum. O yuzden ilacını ihmal etme düzenli bir sekilde iç
Mide bulantısını hiç sorma benim başta yok denecek kadar az bulanıyodu sonra 3-4 gündür günde 2 kez fln öğürtecej kadar çoğaldı bugün yok :) neden böyle kesildi diye düşünmeden yapamıyorum şimdi de. Sürekli negatif düşünce barındırmak çok yorucu gerçekten.Bende de oluyor öyle ani sancı. Böyle ansizin karnını tutuveriyor insan. Bu hassasiyetimizle ilgili galiba.. ya oyle tuhafimki ağrısa endişe ediyorum ağrimasa bir sey mi oldu niye agrimafi bugün diyorum. Ayni sey mide bulantım icinde geçerli lekelenmelerim için de. Neye sevinecegime neye üzülecegime sasirmis durumdayım
Kan pıhtılaşması yok yani sende ama yine de tedbir için mi yazmış doktor?Igne hibor 3500 ve coaspirin.israrli bie sekilde sordum hani pihtilasma testi yapalim ona gore birakalim dedim gerek yok dedi.az oncede yazdim zaten benim onceki 2 dusukte kalbi durdu genetik ve diger testlerin tamami yapildi hersey normal cikti.ondan herhalde
demekki çoğunluk olduğuna göre normal buhaftalardaKızlarrr alt karın ağrısı ve kasiklarda agri bende de varsabahtan beri uzanıyorum
Benim de bulantim çok azaldı canım. Artık Midemi çok doldurunca bulanıyor sadece.. bi zaman sonra geçiyor diyorlar ya heralde ondan. Iyi düşünmeye çalışmaya çalışıyorum :)Mide bulantısını hiç sorma benim başta yok denecek kadar az bulanıyodu sonra 3-4 gündür günde 2 kez fln öğürtecej kadar çoğaldı bugün yok :) neden böyle kesildi diye düşünmeden yapamıyorum şimdi de. Sürekli negatif düşünce barındırmak çok yorucu gerçekten.
Cok sevindim cnmm benimde 0.7. O nasil dr oyle.terslemesin melekle annesini ama..hadi bakalim guzel sonuclar alcaksin i nsallahhhgunaydin kizlarr biz geldik doktor teyzemize bakti hersey normal dedi ense kalinligida normal dedi degeri ne dedim normal dedim ya die tersledi beniama onemli degil labortuvara verecegm formda nt 0.7 mm yaziodu ogrendin ben smdi bende akdeniz anemisi tasiyiciligi oldgu icin kan durumuma bakildi 2li testle beraber 4 tup kan verdim kan dgeerimle ilgili olan 1 saat sonra cikicak 2li test aksam 6 dan sonra. o artik ptesiye kalir. insallah o sonucumda iyi cikar smdi beklioruz hastanede.kocaman olmus melegimiz teyzeleriiiii
Benim de 4.gebeligim canım..ilki ikiz di ve 6 aylık normal doğum yaptım ..2 kez bebek gelişmedi 4.de tüp bebek denedim artık..bu zamana kadar kanamalı ve lekelenmeler le geçti bu gebeliğin ilk defa..teminde doktora gittim..normalde 3 hafta sonra randevu verdi ama sen çok kanımsın herhangi bir sorun olursa gel bebeğine bakalım için rahat etsin dedi..kanda pıhtılaşma testi ne bakımdı mı bende pıhtılaşma çıktı mesela..doktorumda dediği rahat ol kendini de bebeğini de üzme..tansiyonunu düşürecek hareketlerde bulunma bebeğe yeterli kan akışı gitsin.bu sefer sağlık la bebeğini kucağına alman dileğiyle canım..Arkadaşlar düşündüm de sizi ne güzel cinsiyet merakı sarmış. Ben hiç merak edemiyorum benim tek merak ettiğim yaşıyor mu, sağ mı, iyi mi.. Ben bundan kurtulmak sizler gibi bebeğime odaklanmak istiyorum. Bebeğine kiyafet düşünen, beşik bakan annelere imreniyorum. Ben de bu sevinci heyecanı yaşamak istiyorum ama yapamiyorum. Şu an bile acaba yaşıyor mu diye endişe içindeyim. Dün bulantım olmadı, bugün fe iyiyim akıntım da azaldı. 8 Temmuz'da gideceğim doktora ama nasıl bir endişe var içim de anlatamam..
Ultrason kagitlariniza baktim nasıl guzel büyümüş ne güzel belli olmuşlar maşallah. Ben de gorecekmiyim bebegimin büyüdüğünü...
(Iki kere kayıp yaşadım 7 haftalikken kalbi durduydu. Hep kötü şeyler duydugum için fobi oldu sanırımilk gebeligimde kocaman bir miyomum olduğunu ogrenmistim bebegimi katbettikten sonra ameliyat olmak zorunda kaldiydim.. her doktora gidişim de dusecek ölecek dedi durdular. Ikincisinde hic korkum yoktu ama onu da kaybettim)
Şimdi ister istemez gebelik heyecanını anne olma telasini yasayamiyorum. Hayal kurmaktan korkuyorum. Napsam bilemedim
Geçmiş olsun canım nasıl simdi enzimler onu kontrol altında tutuyorlarmi ilaç verdi mi doktor benim de yükselmişti..ilk hamileligim de 550 idi ama 24 haftalıktim senin değerin kaç..Selam kızlar
Üç gündür hastanede yatıyordum çok şükür evime kavuştum. Aşırı kusma ve Açlıktan (mide bulantısından yiyemiyprum) Karaciğer enzimlerim çok Yükseldi. Üç gün serumla beslendim iyiyim çok şükür.
Ne güzel cinsiyetler ve sağlık haberleri gelmeye Başlamış. Gözünüz AYDIN. İmşallah zor günler atlatan anneler de bir an önce müjdeli haberler veririz.
Amin canim aminnnn çok sağol. Inşallah sen de bebegini saglikla kucağına alırsın...Benim de 4.gebeligim canım..ilki ikiz di ve 6 aylık normal doğum yaptım ..2 kez bebek gelişmedi 4.de tüp bebek denedim artık..bu zamana kadar kanamalı ve lekelenmeler le geçti bu gebeliğin ilk defa..teminde doktora gittim..normalde 3 hafta sonra randevu verdi ama sen çok kanımsın herhangi bir sorun olursa gel bebeğine bakalım için rahat etsin dedi..kanda pıhtılaşma testi ne bakımdı mı bende pıhtılaşma çıktı mesela..doktorumda dediği rahat ol kendini de bebeğini de üzme..tansiyonunu düşürecek hareketlerde bulunma bebeğe yeterli kan akışı gitsin.bu sefer sağlık la bebeğini kucağına alman dileğiyle canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?