2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benîm ağrıyo canım ağrı da değil sancı gibi sanki. Bide göbek deliğimin çevresinde oluyo. Bende korkuyorum ağrı oldukça
Evet benimde ole canim bende cok korkuyorum karnim cok agriyi bebek asagida aslinda ama niye bukadar agriyo parol iciyorm arrtik dayanamiyrm sikiyorum kendmi cunku gecmiyo ama hafifliyo

Lekelenmem olunca dün gittim canım herşey yolundaydı. Düşük riskin yok dedi. Arada olabilir öyle lekeler dedi. İğne ve progestan verdi. Biraz dinlen dedi. 10 gün sonra çağırdı ikili tarama için. Bende 10 gün nasıl geçicek diyorum. sanki bu 10günden sonra rahatlıcam gibi geliyo ama yine bulurum kafaya takcak bişiler

Ah bi atlatsaydık şu haftaları. Artık kaygıdan uzaklaşmak îstiyorum. Bide benşm göbek deliğimin bazen sol bazen sağ tarafı ağrıyo ve çok canımı sıkıyo

valla canım inş sonradan da olsa düzeliriz,hayat kalitemiz düştü resmen, karın ağrısı,kasık ağrısı fena, yaşı biraz ilerlemiş olanlar ya da hamileliği güzel geçmiş olanlar resmen inanmıyorlar naz yapıyorum sanıyor bazıları,o yüzden de üzülüyorum bazen,herkesin hamileliği farklı sonuçta, ağrıyı çeken biziz

Benimde cok agriyo canim aynen ole benimkide normal demisti kac defa ultrasyna girdim nasi bebek diye girmek istemyrm bidaha ama agriyada dayanamiyrm

Cnm benimde çok var bugün arttı ya agrı ayağa Kalkınca dahada artıyor sanki kasik karın arası içten çekiyorlar gibi çok fenayim
Aynen benimde ole bebegm uzaniyrm ama bazen gece sanciyla uyaniyorum ultrasyonada girmek istemiyrm artk cok fazla girdimm karnim cok agriyo ama bagirsaklarmda fln skintida yok neyden kaynakli anlamadim

Kanda pıhtılaşma ben de var canım 12.haftaya kadar kullandım iğne daha önce coraspin de kullaniyordum ilk kanamada coraspin kesildi..tahlilin cinsi önemli heterozigot veya homozigot 677 1298 hangisi var sende..

Merhabalar arkadaşlar.bebeğini kaybeden arkadaşım Y Yellu Allah sabır versin sana ve esine hayırlı ömür versin. Sıkıntıları olanlara Rabbim tez zaman da sifalar versin. bebeislerimizi sağlıkla kucağımiza alalım inşallah.
Bizde bugün doktora gittik.cok şükür bir sıkıntı yok .cinsiyetini ben erkeğe benzettim.ama doktorum net birsey soyleyemiyorum dedi.bu haftalarda kız ve erkekler birbirine benzermis. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah.

Amin canim aminnnn çok sağol. Inşallah sen de bebegini saglikla kucağına alırsın...
Pıhtılaşman yuksek mi? Bende de var ben de igne kullaniyorum.
Allah yardımcın olsun
677 heterozigot um ben..heterozigot çok önemli değil mis 2 si prof biri op. Olmak üzere 3 doktorda ayni şeyi söyledi iğneyi kestirdiler..

Canım nedeni kalbi durmuş hiçbir nedeni yokmuş genetik dedi doktor. Öğrenmeden 1gün önce ölmüş. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama inan çok zor. Rabbim büyük

Canım Allah razı olsun. Şok olduk eşimle. Ağrım var diye gitmiştim gaz ağrısı sandım hep. İçime doğmuştu sanki anneler herşeyi hissedermişya Rabbim inşallah tekrar nasip eder ileride

Allah razı olsun canım benim. Amin inşallah. Öyleymiş. Rabbim böyle nasip etti. Verende oydu alanda O

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…