- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #11.741
Evet benimde ole canim bende cok korkuyorum karnim cok agriyi bebek asagida aslinda ama niye bukadar agriyo parol iciyorm arrtik dayanamiyrm sikiyorum kendmi cunku gecmiyo ama hafifliyoBenîm ağrıyo canım ağrı da değil sancı gibi sanki. Bide göbek deliğimin çevresinde oluyo. Bende korkuyorum ağrı oldukça
Lekelenmem olunca dün gittim canım herşey yolundaydı. Düşük riskin yok dedi. Arada olabilir öyle lekeler dedi. İğne ve progestan verdi. Biraz dinlen dedi. 10 gün sonra çağırdı ikili tarama için. Bende 10 gün nasıl geçicek diyorum. sanki bu 10günden sonra rahatlıcam gibi geliyo ama yine bulurum kafaya takcak bişilerBenim de bulantim çok azaldı canım. Artık Midemi çok doldurunca bulanıyor sadece.. bi zaman sonra geçiyor diyorlar ya heralde ondan. Iyi düşünmeye çalışmaya çalışıyorum :)
Bu hafta nasıl geçecek bilemiyorum. Insallah bir sorun yoktur
Sen en son ne zaman gittin doktora ve tekrar ne zaman gideceksin canım?
Sagligi nasil canim olsun can sagolsum diger ay ogrenirizŞimdi geldim canım cinsiyeti öğrenemedik ulturasonu bastırırsam görebilirim ancak ama o kadar rahatsız etmek istemiyorum dedibaşka bahara kaldı
Ah bi atlatsaydık şu haftaları. Artık kaygıdan uzaklaşmak îstiyorum. Bide benşm göbek deliğimin bazen sol bazen sağ tarafı ağrıyo ve çok canımı sıkıyo
Benimde cok agriyo canim aynen ole benimkide normal demisti kac defa ultrasyna girdim nasi bebek diye girmek istemyrm bidaha ama agriyada dayanamiyrmBenimde çok çok ağrım var sol kasığıma bıçak saplanıyo resmen dün tam uyicaktım soluma döndüğüm gibi çığlık attım çok korktum bugün sordum doktora rahim genişliyo normal dedi. Bi de bazen rahime basıkı hissediyorum o neden oluyo anlamadım
Aynen benimde ole bebegm uzaniyrm ama bazen gece sanciyla uyaniyorum ultrasyonada girmek istemiyrm artk cok fazla girdimm karnim cok agriyo ama bagirsaklarmda fln skintida yok neyden kaynakli anlamadimCnm benimde çok var bugün arttı ya agrı ayağa Kalkınca dahada artıyor sanki kasik karın arası içten çekiyorlar gibi çok fenayim
Tatlım gecmıs olsunn ınsallah temız cıkar sonucların kotu dusunmeyelım cok uzuldum ama Allahım bızı ve bebeklerımızı korusun ınsallahCanım çok geçmiş olsun yaşadığın şeyler çok zor Allah'ın izniyle hiç bir şey olmayacak dualarım seninle . . .
Kanda pıhtılaşma ben de var canım 12.haftaya kadar kullandım iğne daha önce coraspin de kullaniyordum ilk kanamada coraspin kesildi..tahlilin cinsi önemli heterozigot veya homozigot 677 1298 hangisi var sende..Igne hibor 3500 ve coaspirin.israrli bie sekilde sordum hani pihtilasma testi yapalim ona gore birakalim dedim gerek yok dedi.az oncede yazdim zaten benim onceki 2 dusukte kalbi durdu genetik ve diger testlerin tamami yapildi hersey normal cikti.ondan herhalde
677 heterozigot um ben..heterozigot çok önemli değil mis 2 si prof biri op. Olmak üzere 3 doktorda ayni şeyi söyledi iğneyi kestirdiler..Amin canim aminnnn çok sağol. Inşallah sen de bebegini saglikla kucağına alırsın...
Pıhtılaşman yuksek mi? Bende de var ben de igne kullaniyorum.
Allah yardımcın olsun
Canım nedeni kalbi durmuş hiçbir nedeni yokmuş genetik dedi doktor. Öğrenmeden 1gün önce ölmüş. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama inan çok zor. Rabbim büyük
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunYellu demek istemiştim T9 başka bişeye çevirmiş
Salı günü aldılar canım. Bi gün önce ölmüşCanım yeni okudum. Noldu neden kaybettin ne zaman oldu?
Sen ne zamana kadar kullanacaksin..senin pıhtılaşma neyle ilgili..Amin canim aminnnn çok sağol. Inşallah sen de bebegini saglikla kucağına alırsın...
Pıhtılaşman yuksek mi? Bende de var ben de igne kullaniyorum.
Allah yardımcın olsun
Canım Allah razı olsun. Şok olduk eşimle. Ağrım var diye gitmiştim gaz ağrısı sandım hep. İçime doğmuştu sanki anneler herşeyi hissedermişyaY Yellu canım çok geçmiş olsun Rabbim inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat daha versin. Erken farkedildi yine sana zararı olmadan bende yaşadım aynı şeyi 6 ay önce benimki lekelenme ile anlaşıldı 2 hafta önce durmuş kalbi muayeneye gittim kanama gelince kalbi durmuş alalım dedi çok üzüldüm çok ağladım ama Rabbim in takdiri şimdi bu gebelikte kan sulandirici igne coraspirin kullanıyorum ama her an bir sey olucak korkusu içindeyim Rabbim sana sabırlar versin inşallah.imtihanini kolaylastirsin
Allah razı olsun canımYeliz canım çok üzüldümbasın sağolsun tatlım. .rabbim sabrini versin
Amin canım. Allah razı olsun. Rabbim büyük kısmet ederse haber ederim sizleride. 3ay sonra tekrar deneyin dedi doktorCanımmm.. Rabbim sabır versin.. Hakkında en hayırlısı ne ise o olsun inşallah. Hayırlı haberlerini duyucaz üzme kendini..
Allah razı olsun canım. Amin inşallahCanım Allah sabır versin Rabbim en kısa zamanda bebeğini sana kavuştursun
Allah razı olsun canım benim. Amin inşallah. Öyleymiş. Rabbim böyle nasip etti. Verende oydu alanda O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?