2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok saol Allah razı olsun. İnancımı ve aklımı kaybetmemeye çalışıyorum. Ama öylezorki

Allah razı olsun canım. Çarşamba günü kontrole gidicez iyi oldu söylediğin soruca doktora

677 heterozigot um ben..heterozigot çok önemli değil mis 2 si prof biri op. Olmak üzere 3 doktorda ayni şeyi söyledi iğneyi kestirdiler..

Hı evet heterozigot çok endişeye gerek olacak bir durum değil demisti benim doktorum da. iyi sen işi saglam tutmus bir kac doktora görünmussun.

Sen ne zamana kadar kullanacaksin..senin pıhtılaşma neyle ilgili..

Bende de bir heterozigot bir de homozigot var. Homozigot olan mthfr a1298c benimki de çok yüksek değilmiş ama iğneyi borakacak kadar da düşük değil malesef.
Allah bugünumuzu aratmasin ne diyelim..

Allah razı olsun canım. Çarşamba günü kontrole gidicez iyi oldu söylediğin soruca doktora
Ben üniversitede yaptırmıştim canım. Genetik bölümünde yapiliyor. Hem esinle senin genlerinize bakılıyor, hem de sende kan pıhtılaşmasi var mi ona bakılıyor. Doktorlarin önermesini bekleme sen yaptir. Ben bilemedim ilkinde tahlil yaptirmamistim ikinciyi de kaybettiydim. Derdi veren dermanini da veriyor inşallah..

İkili testleri yaptıran hanımlar
Doktor ultrasonla bakarken göbek deliğinin altindan mi bakıyor yoksa göbek hizasında mı bakıyor sanırım 12.hafta yada sonrasında rahim göbek deliğinin oraya çıkıyo? ??

Kızlar muayeneden geldim. Oncelikle nihayer doktorumu buldum. Sonralikla 11+3teyim bi oglus daha geliomus:))

Eklentiler

• 20150627_190603-1.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 76
Hehehhehe hastalıklı olduk iyice ürettiği şeye bak hele bu biciriklar nie göstermiyor ya gerçekten
Valla cinsiyeti ogrenemeyen herkes benimde karnim agriyo yazmis bende bi sonuca vardim ayy sorma cok merak ediyorm saglikli olsun onemli olan o ama ona seslenmek istiyorum bisuru sey ormek istyrm suan ki adi zigotcan bakalim ne zaman gostercek

Valla cinsiyeti ogrenemeyen herkes benimde karnim agriyo yazmis bende bi sonuca vardim ayy sorma cok merak ediyorm saglikli olsun onemli olan o ama ona seslenmek istiyorum bisuru sey ormek istyrm suan ki adi zigotcan bakalim ne zaman gostercek
Ne yani şimdi bizim karnimiz cinsiyeti ogrenemedik diye mi ağrıyo kısssss
Olabileerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…