2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kanda pıhtılaşma ben de var canım 12.haftaya kadar kullandım iğne daha önce coraspin de kullaniyordum ilk kanamada coraspin kesildi..tahlilin cinsi önemli heterozigot veya homozigot 677 1298 hangisi var sende..
Bana yapilan testlerde buna bakildimi hatirlamiyotum gecen seneydi.Ama genetik ve diger testleri doktor degerlendirdi birsey yok dedi.simdi igneyi kesecek ve cok tedirginim iki dusukten sonra bu safhaya geldikten sonra kaybetmekten.

Doktor o gün bi test var 2-3 kere süşük yapanlara yapıyoruz çok pahalı testler size hiç gerek yok şimdi demişti hayal meysl hatırlıyorum o mu acaba

Kan testi yapildi degilmi bu pihtilasmanin heterezigotmu homozigotmu oldugunu anlamak icin

Cnm bencede ihmal etme iyice araştır belkide hamilelikte kullanacagin basit bir ilaçla çözülecek Rabbim yardimcin olsun tüm kayıp yaşayanlara Rabbim en hayırlı evlatları nasip etsin
Amin canım. Çarşamba kontrole gidicez zaten sorucz doktora. O gün ilaç etkisiyle hiçbirşey soramadım akıl edemedim

cok belirgin pipi gorduk. Kizlarda bazen o bolgede odem oluyor. O zaman boyle gorunuyor ama yuksek ihtimal erkek dedi. Kocaman olmus ya. Cok sasirdim. Cok rahat gorunuyordu.
e artık büyüyorlar :=)
benımkının götü başı ayrı oynuyordu : yerınde durmadı
fena olacak sanırım

Geçmiş olsun canım nasıl simdi enzimler onu kontrol altında tutuyorlarmi ilaç verdi mi doktor benim de yükselmişti..ilk hamileligim de 550 idi ama 24 haftalıktim senin değerin kaç..
Benim 200 küsür ve diğeri 300 civarı idi. Devamlı aç ve susuz Olduğum için önlem olsun diye serumla besledi. Ama çok zor. Allah'ın Gücüne gitmesin ama çok yoruldum. Ben de karnımı gere gere hersey yolunda diyen hamişlerden olmak istiyorum.

[QUOTE="Surrender, post: 41553770, member: 346828artık büyüyorlar :=)
benımkının götü başı ayrı oynuyordu : yerınde durmadı
fena olacak sanırım[/QUOTE]
Yok yaa bu bayagi uyusuktu. Muz yedim. Cikolata yedim. Yok.. Ama neyse ki dondu saga sola.. Gosterdi her yerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…