2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

doktorum bana sigarayı bırakmadığın sürece çocuğun gerizekalı olur dedi. ben bunu bile bile hala utanmadan içiyorum. kızlar nasıl bıraktınız şu meleti dayanamıyom ben yaaa
ben günde rahat bir paket içiyordum.19 senedir :) hamile olduğumu öğrendikten 4 gün sonra bıraktım.tadıda kötü geliyordu. ne gerek var dedim 3 mayıstan beri içmiyorum kendimlede gurur duyuyorum.Çünkü bırakabileceğimi hiç sanmıyordum.Ama Allahıma çok dua ettim tiksiniyim diye çok şükür kurtuldum.Arada canım istiyor tabi ama birşeylerle oyalanıp unutuyorum.Sana bırak diyemem sigara çok farklı bir olay ama tabi ki bırakırsan süper olur.İnşallah sende tiksinip bırakırsın.Şuan en azından içim rahat.

canım inşallah ya allahıma okadar dua ediyorum ki tiksineyim diye. vicdan azabı çok kötü.

doktorum bana sigarayı bırakmadığın sürece çocuğun gerizekalı olur dedi. ben bunu bile bile hala utanmadan içiyorum. kızlar nasıl bıraktınız şu meleti dayanamıyom ben yaaa

Bende aynı durumdayım. Baya azalttım ama komple bırakamadım maalesef.Tuhaf olan mide bulantımı bastırıyor biraz.Günde 6-7 tane içiyorum. Ben biraz daha hafif olanlardan içiyorum

Canım internetten anne karnında sigara dumanına maruz kalan bebeklerin hareketlerini izle.. Bende içerdim sigara öğrendiğim an elimden düştü. Aklımdan da. Ben anne olma sorumluluğunu üstlenebileceğimi düşünüp çocuk yaptıysam, gerekliliklerinide yerine getirmem lazım diye düşünüyorum.. 1-2 gün içmezsen tadı farklı gelir zaten.. İleride olabilecek her hastalığında Allah korusun tabiiki, aklına içtiğin sigaralar gelir. Dene bakalım. Bence kesin bırakabilirsin..

Bende aynı durumdayım. Baya azalttım ama komple bırakamadım maalesef.Tuhaf olan mide bulantımı bastırıyor biraz.Günde 6-7 tane içiyorum. Ben biraz daha hafif olanlardan içiyorum
benimkininde nikotini 1 10 geçmiorum ama genede vicdan azabı çekiyorum. paketi attım bırakacam die dayanamayıp bakkala öyle bir koşturuşum var ki görsen noluyo dersin. sorumsuzluktan ölecek yani

Kocam yanımda 3 paket içiyor her gün bende kendimi bu kadar kısabildim inşaalh dahada kısarım. Yemek sonrası 1 tane bide 2 yemek arası 1 tane içiyorum oluyor 6 tane.

Hadibakam hayırlısı

Mide bulantilarim hala gecmedi
Birde yanma var midemde ilacsiz gecmiyo bende ilac icmemeye direniyorum...senin nasil gidiyo canim

canım senın çektıgın agrılar bebege daha çok zarar, doktoruna sorup bı gavıscon surup fln ıc yazık boşuna işkence cektırme kendıne . bende idare edıorum gün ıcınde bulantılarım oluo ara ara ama Allahtan dayanılmayacak gibi değil çok sükür

Bende iciyodum hamile olmadan önce gunde en fazla 5 tane.
Hamile oldugumu ogrenince 2 veya 3 gun daha ictim ama gunde 1 tane.
Sonra tiksindim cok şükür.Kokusu bile igrenc geliyor.Esim iciyo evde degil tabi balkonda.Ama yaninda durmuyorum bile.Sigara dumanina maruz kalan bebeklerin fotolarina bak Bence belki faydasi olur.
Bazen nasil icmisim diyorum aklima tadi geliyo o zaman bile bulantim basliyo.Bi daha baslamayida dusunmuyorum Allah korusun...Insallah sende birakirsin arkadasim.Yazik minigede sanada

Gaviscon var gunde 3 kasiiga kadar ama hergun ic ic nereye kadar...Normalde reflu oldugu icin midem cok hassasmis doktorda yapcak bisey yok dedi

o zaman cinsiyet için tek doktorla sınırlamıcaksın kendini bi doktora daha gidiceksin ha bazen onlarda yanlış görebiliyo o zaman. e güvenip alışveriş yaptın mı sen
3 DOKTOR erkek dedi desem sana inanırmısın : )) ewet herşeyi maviydi minik kızımın

canım , ben orta 2 den berı ıcıodum yaklasık 15 yıldır . allen carr 'ın 'sigarayı bırakmanın kolay yolu ' dıye bır kıtabı var . o kıtabı okuduktan sonra benım gibi bırakması imkansız bır tiryakı bile bıraktı.:) benım bircok agır tıryakı arkadasımda bu kıtapla bıraktı . allen carr dünyanın heryerınde sıgara bırakma merkezlerı olan bı adam bayag popüler dünyadada . mutlaka ve mutlaka tavsıye ederım . sigara kanser yapar,sıgara zarar verır geyiklerine hiç girmıyor adam .kendısıde 30 yıl boyunca günde 5 paket sıgara ıcen bırıymıs zamanında.psıkolojınle öyle bır oynuyokı nasıl bırakabıldıgıne inanamıyosun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…