- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #12.301
ben günde rahat bir paket içiyordum.19 senedir :) hamile olduğumu öğrendikten 4 gün sonra bıraktım.tadıda kötü geliyordu. ne gerek var dedim 3 mayıstan beri içmiyorum kendimlede gurur duyuyorum.Çünkü bırakabileceğimi hiç sanmıyordum.Ama Allahıma çok dua ettim tiksiniyim diye çok şükür kurtuldum.Arada canım istiyor tabi ama birşeylerle oyalanıp unutuyorum.Sana bırak diyemem sigara çok farklı bir olay ama tabi ki bırakırsan süper olur.İnşallah sende tiksinip bırakırsın.Şuan en azından içim rahat.doktorum bana sigarayı bırakmadığın sürece çocuğun gerizekalı olur dedi. ben bunu bile bile hala utanmadan içiyorum. kızlar nasıl bıraktınız şu meleti dayanamıyom ben yaaa
Sabretmeye çalışıyorum o yüzdennn. Belli olmazsa çok sonraya bırakmasın diye. 2 haftası daha var bakalım dayanabilecekmiyim:))) Kıyaamam ya git bebeğim git doktorada aha ben 14. haftadayım doktor bana bile cinsiyeti belli olmaz dedi bacım :)
canım inşallah ya allahıma okadar dua ediyorum ki tiksineyim diye. vicdan azabı çok kötü.ben günde rahat bir paket içiyordum.19 senedir :) hamile olduğumu öğrendikten 4 gün sonra bıraktım.tadıda kötü geliyordu. ne gerek var dedim 3 mayıstan beri içmiyorum kendimlede gurur duyuyorum.Çünkü bırakabileceğimi hiç sanmıyordum.Ama Allahıma çok dua ettim tiksiniyim diye çok şükür kurtuldum.Arada canım istiyor tabi ama birşeylerle oyalanıp unutuyorum.Sana bırak diyemem sigara çok farklı bir olay ama tabi ki bırakırsan süper olur.İnşallah sende tiksinip bırakırsın.Şuan en azından içim rahat.
doktorum bana sigarayı bırakmadığın sürece çocuğun gerizekalı olur dedi. ben bunu bile bile hala utanmadan içiyorum. kızlar nasıl bıraktınız şu meleti dayanamıyom ben yaaa
Canım internetten anne karnında sigara dumanına maruz kalan bebeklerin hareketlerini izle.. Bende içerdim sigara öğrendiğim an elimden düştü. Aklımdan da. Ben anne olma sorumluluğunu üstlenebileceğimi düşünüp çocuk yaptıysam, gerekliliklerinide yerine getirmem lazım diye düşünüyorum.. 1-2 gün içmezsen tadı farklı gelir zaten.. İleride olabilecek her hastalığında Allah korusun tabiiki, aklına içtiğin sigaralar gelir. Dene bakalım. Bence kesin bırakabilirsin..doktorum bana sigarayı bırakmadığın sürece çocuğun gerizekalı olur dedi. ben bunu bile bile hala utanmadan içiyorum. kızlar nasıl bıraktınız şu meleti dayanamıyom ben yaaa
6/7 tane çok değilmi annesiBende aynı durumdayım. Baya azalttım ama komple bırakamadım maalesef.Tuhaf olan mide bulantımı bastırıyor biraz.Günde 6-7 tane içiyorum. Ben biraz daha hafif olanlardan içiyorum
benimkininde nikotini 1 10 geçmiorum ama genede vicdan azabı çekiyorum. paketi attım bırakacam die dayanamayıp bakkala öyle bir koşturuşum var ki görsen noluyo dersin. sorumsuzluktan ölecek yaniBende aynı durumdayım. Baya azalttım ama komple bırakamadım maalesef.Tuhaf olan mide bulantımı bastırıyor biraz.Günde 6-7 tane içiyorum. Ben biraz daha hafif olanlardan içiyorum
Aynen doğruymuş tamam canım Sağolsakınnn. burası köyün biraz büyüğü. bi tek devlet hastanesi var. ısparta yakın ben oraya gidiyorum doktora. benim memeleket eskişehir. ama antalyada yaşıyodum. 1 senedir bu köydeyim işim dolayısıyla aklı olan varsa burda yaşamaz
Mide bulantilarim hala gecmedihayırdır canım neyin var ?
Hadibakam hayırlısıKızlarrr rüyamda doktora gidiyorum, bakıyor bebeğim büyümüş hareketli veeeee pipi görüyorum, erkek mi o diyorummm evet diyor, bir oğlun olacak diyooor ben ağlaaa ağlaaa çok mutlu oluyorum ve hemen buraya gelip kocaman harflerle KIZLAAAARRR OĞLUM OLUYOOOOR yazıyorumyaa. Ben dayanamayıp doktora gidicem sanırım
e diş çektirirken uyuşturucu vurdu mu sana?
hmm tamam bilmiyodum ben. bekletiyom çektirecem zararı olur diye korkuyodum. bende söliyim dişçime o zaman. tşk ederim.vurdu canım ama hamılelere özel farklı bi anestezi uygulandı. adrenalınsız ilaçla uyusturdu doktor .
Mide bulantilarim hala gecmedi
Birde yanma var midemde ilacsiz gecmiyo bende ilac icmemeye direniyorum...senin nasil gidiyo canim
hmm tamam bilmiyodum ben. bekletiyom çektirecem zararı olur diye korkuyodum. bende söliyim dişçime o zaman. tşk ederim.
Bende iciyodum hamile olmadan önce gunde en fazla 5 tane.doktorum bana sigarayı bırakmadığın sürece çocuğun gerizekalı olur dedi. ben bunu bile bile hala utanmadan içiyorum. kızlar nasıl bıraktınız şu meleti dayanamıyom ben yaaa
Gaviscon var gunde 3 kasiiga kadar ama hergun ic ic nereye kadar...Normalde reflu oldugu icin midem cok hassasmis doktorda yapcak bisey yok dedicanım senın çektıgın agrılar bebege daha çok zarar, doktoruna sorup bı gavıscon surup fln ıc yazık boşuna işkence cektırme kendıne . bende idare edıorum gün ıcınde bulantılarım oluo ara ara ama Allahtan dayanılmayacak gibi değil çok sükür
3 DOKTOR erkek dedi desem sana inanırmısın : )) ewet herşeyi maviydi minik kızımıno zaman cinsiyet için tek doktorla sınırlamıcaksın kendini bi doktora daha gidiceksin habazen onlarda yanlış görebiliyo o zaman. e güvenip alışveriş yaptın mı sen
doktorum bana sigarayı bırakmadığın sürece çocuğun gerizekalı olur dedi. ben bunu bile bile hala utanmadan içiyorum. kızlar nasıl bıraktınız şu meleti dayanamıyom ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?