- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #12.761
Bide İstanbul çok pahalıymış kiralar falan. Benim yeğenin okul taksiti okadar çok ki şaşırdım valla. Ama eğitim iyidir oralarda ya kreş sıkıntısı falanda yoktur. Evi yakından bulcan bide. Benim burda akrabam hiç yok. Bebeğime kim bakcak kara kara onu düşünüom. Oralarda bu sıkıntıda yokturOhh ne güzeel :) ben sıcağı çok seviyorum yaa, kardan kıştan nefret ediyorum, valla eşime de söylüyorum iş fln olursa oralarda hiç düşünme kabul et diye.. bakalım bu gidişle emekliliğe kalacak ama belli de olmaz, hayırlısı.. İstanbul sadece gezmek için güzel canım, yaşanıcak hali kalmadı artık, çocuklarımızı nasıl yetiştiricez burda hiç bilmiyorum, Alah yardımcımız olsun
Allah'ım çok güzellerrrr.Teyzeleri bakın annem bana bugün ne dikti :)))
Evet dila2 isim buldum ben mira lara ay sen düşündünmü kız ismi
Aaa dila da çok güzelmiş. O filmi hiç kaçırmadan seyrettim zaten.Evet dila
Evet cok utanmaz bu kiz:))) Ay kıyamamm yaaaa gözün aydın valla :) Utanmaz kızz anne karnında taklalar hee :)
Evet guzel diziydi annemle izlerdikAaa dila da çok güzelmiş. O filmi hiç kaçırmadan seyrettim zaten.
Bende oyleyim nutella da yiyorum hamburgerde.o kdr dan bisey olsa sigara icenlerin olmesi lazimdi.o kdr da gerek yok ya bencegecen bır yerde cıkolata yıyeyım de dönsün dursun dedım
biri dedı ki; yazık bebegın kalbıne yeme cıkolata falan. ne bıleyım bazen ekmegın ustune hıc mı nutella sürüp yemıyor bazılarıya da hiç mi pasta yemıyor
ben bazılarının cok abartıgını düşünüyorum
tabıı kı şekeri olanları kast etmıyorum asla.
yanii, hamıleyız dıye de ota, ete sarcaz, kural dısı bişiler yemeyecegız dıye bır şey yok
bılmıyorum ben bıraz rahat bır tipim bu konularda :=)
sigaraBende oyleyim nutella da yiyorum hamburgerde.o kdr dan bisey olsa sigara icenlerin olmesi lazimdi.o kdr da gerek yok ya bence
Evet cok utanmaz bu kizsaol cnm senin son karar ne bi erkek bi kiz olmustu
Bende kız istiyorum ama hep erkek görüyorummmkızı sadece ısteyen o degıl
ben de çok ıstıyorum. benım net degıl ama kıza benzedıgını söyledı doktorum
evet tersı cıkar ama bu onun ruyası benım degıl. benım rüyalarımda hep renklı gözlü erkek görüyordum :=)
hayırlısı olsun hakkımızda :=)Bende kız istiyorum ama hep erkek görüyorummm
ben randevuları kafama göre ayarlıyorumYok anam ya bizim ki totosunu döndü göstermedi şimdi ki randevu taa 14unde :))) İnş o zaman öğreniriz :)
Aaa bizimki de sirti donuktu diyorum ya dr karnimi calkaladi o da donduYok anam ya bizim ki totosunu döndü göstermedi şimdi ki randevu taa 14unde :))) İnş o zaman öğreniriz :)
Ben bu kontrol olayını da sağlıklı beslenme olayını da abartmıyorum artık.ben randevuları kafama göre ayarlıyorum
gecen doktor 1 ay sonra dedı. ben de ıkılıden sonra gelırım dedım
o da '2 ne zaman ıstersen gel '' dedı
Ahahahha ayniyiz seninle.sigarayi beynen bitirdm zaten.hazir meyve suyu ve kola hic icmem.hep esim almak ister.ben ayran alrm ya da sekersiz komposto kaynatirim.kisinda portakal suyu yaparim cnmsigara
kola
hazır meyve suları.. daha neler neler :=)
sigaradan tıksındım
kolayı normalde içmiyorum, hazır meyvesuyunu da tuketmeyı sevmıyorum.
eşim de çok burnunu sokar şu hazır meyvesuyu konusunda
ben de çok arastırdım. doktora gıdınce '' şu ne zaman, bu ne zaman olsun'' dıye sormaya basladımBen bu kontrol olayını da sağlıklı beslenme olayını da abartmıyorum artık.
İlk gebeliğimde hafta hafta okurdum ne var ne yok diye. Her ay bazen 15 günde bir kontrole giderdim doktorun isteğiyle.
O kadar araştırmıştım ki resmen gıda mühendisi gibi olmuştum. Hangi yiyecekte ne kadar calsiyum,fosfor cart curt var biliyodum.
Geçen ay doktorum önümüzdeki ay görüşelim dedi. Es geçtim bu ayı. 2'li test olayına da gireceğimi sanmıyorum. Şeker yüklemesi asla vs...
Çiğ et gibi ciddi anlamda zararlı şeyler dışında artık canım ne isterse onu yiyiyorum.
Yengem 4.5 aylık hamile cinsiyeti öğrenmek için bile gitmemiş ayol. Hamile olduğunu öğrenmiş gelmiş
Ha tabi sağlık problemi olanlar gitsin düzenli kontrole,yiyip içtiklerine de dikkat etsinler
onları içmeyeyım dıye sokar burnunu. ben sevmedıgımden ıcmıyorum zaten.Ahahahha ayniyiz seninle.sigarayi beynen bitirdm zaten.hazir meyve suyu ve kola hic icmem.hep esim almak ister.ben ayran alrm ya da sekersiz komposto kaynatirim.kisinda portakal suyu yaparim cnm
ben randevuları kafama göre ayarlıyorum
gecen doktor 1 ay sonra dedı. ben de ıkılıden sonra gelırım dedım
o da '2 ne zaman ıstersen gel '' dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?