2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bide İstanbul çok pahalıymış kiralar falan. Benim yeğenin okul taksiti okadar çok ki şaşırdım valla. Ama eğitim iyidir oralarda ya kreş sıkıntısı falanda yoktur. Evi yakından bulcan bide. Benim burda akrabam hiç yok. Bebeğime kim bakcak kara kara onu düşünüom. Oralarda bu sıkıntıda yoktur

Aaa dila da çok güzelmiş. O filmi hiç kaçırmadan seyrettim zaten.
Evet guzel diziydi annemle izlerdik birde benm adima da cok yakin o yuzden o zamandan beri isterim.esimle tanistgmzda soyledim o da cok begendi anlami da kalbim istersen sende koy cnm ne farkeder

Bende oyleyim nutella da yiyorum hamburgerde.o kdr dan bisey olsa sigara icenlerin olmesi lazimdi.o kdr da gerek yok ya bence

Bende oyleyim nutella da yiyorum hamburgerde.o kdr dan bisey olsa sigara icenlerin olmesi lazimdi.o kdr da gerek yok ya bence
sigara
kola
hazır meyve suları.. daha neler neler :=)
sigaradan tıksındım
kolayı normalde içmiyorum, hazır meyvesuyunu da tuketmeyı sevmıyorum.

eşim de çok burnunu sokar şu hazır meyvesuyu konusunda

ben randevuları kafama göre ayarlıyorum
gecen doktor 1 ay sonra dedı. ben de ıkılıden sonra gelırım dedım
o da '2 ne zaman ıstersen gel '' dedı
Ben bu kontrol olayını da sağlıklı beslenme olayını da abartmıyorum artık.
İlk gebeliğimde hafta hafta okurdum ne var ne yok diye. Her ay bazen 15 günde bir kontrole giderdim doktorun isteğiyle.
O kadar araştırmıştım ki resmen gıda mühendisi gibi olmuştum. Hangi yiyecekte ne kadar calsiyum,fosfor cart curt var biliyodum.
Geçen ay doktorum önümüzdeki ay görüşelim dedi. Es geçtim bu ayı. 2'li test olayına da gireceğimi sanmıyorum. Şeker yüklemesi asla vs...
Çiğ et gibi ciddi anlamda zararlı şeyler dışında artık canım ne isterse onu yiyiyorum.
Yengem 4.5 aylık hamile cinsiyeti öğrenmek için bile gitmemiş ayol. Hamile olduğunu öğrenmiş gelmiş
Ha tabi sağlık problemi olanlar gitsin düzenli kontrole,yiyip içtiklerine de dikkat etsinler

sigara
kola
hazır meyve suları.. daha neler neler :=)
sigaradan tıksındım
kolayı normalde içmiyorum, hazır meyvesuyunu da tuketmeyı sevmıyorum.

eşim de çok burnunu sokar şu hazır meyvesuyu konusunda
Ahahahha ayniyiz seninle.sigarayi beynen bitirdm zaten.hazir meyve suyu ve kola hic icmem.hep esim almak ister.ben ayran alrm ya da sekersiz komposto kaynatirim.kisinda portakal suyu yaparim cnm

ben de çok arastırdım. doktora gıdınce '' şu ne zaman, bu ne zaman olsun'' dıye sormaya basladım
kadın ondan sanırım bişi demıyor

ikili test sana kalmıs canım
şeker yuklemesını arastırmadım şuan. amacını da bılmıyorum ama bakıcam :=)
yengen de pek değişikmiş valla

Ahahahha ayniyiz seninle.sigarayi beynen bitirdm zaten.hazir meyve suyu ve kola hic icmem.hep esim almak ister.ben ayran alrm ya da sekersiz komposto kaynatirim.kisinda portakal suyu yaparim cnm
onları içmeyeyım dıye sokar burnunu. ben sevmedıgımden ıcmıyorum zaten.
aman dedım, anan seni sanki vıtamın deposunda buyuttu :=)

şuan en zararlı seyler genellıkle hazır şeyler

içecek olarak ayran, onun dısında hıcbısı ıcmem :=)
ama işte arada hamburger+patates yerım :=) canımın çok ıstemedı lazım tabii

ben randevuları kafama göre ayarlıyorum
gecen doktor 1 ay sonra dedı. ben de ıkılıden sonra gelırım dedım
o da '2 ne zaman ıstersen gel '' dedı

Kopuyorum vallahi sana... Yemin ediyorum ilk geldiğin zamanlar bu kadar relax görünce anam bu kesin fake bizi yiyor demiştim. Amaan sonra bir de baktım ki hatun relax... Kocan yaşadı vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…