2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kopuyorum vallahi sana... Yemin ediyorum ilk geldiğin zamanlar bu kadar relax görünce anam bu kesin fake bizi yiyor demiştim. Amaan sonra bir de baktım ki hatun relax... Kocan yaşadı vallahi
aslında kocam bu kadar rahatlıgıma kızıyor bazen
yok bebiş çok çok saglıklı beslenmelıymıs, yok o zararlıymıs, yok bu böyleymıs.. bazen delı edıyor benı
benımkı fazla rahat degıl sorun orada

yapım böyle canım
bu arada biz rolleri degıstık, o kadın ben erkek
çünkü odun olan benım

2. Çocuk olduğu için rahat diyecem ama ilkinde de aynıydı :))

canım bazı doktorlar anlıyor ama bazıları anlamıyor benim doktor 16.hafta dedi

Yok canim normal.zaten bebek esi suyu osu busuyla 8 kilo masada.gidiyor digeride 3 ayda emzirince kendiliginden gider. Ama 15 kilo normalll en az 12 aliniyormus zaten.
8 kilo masada kim vermiş. ...ben 15 kilo aldım hamileligimde doğumdan sonra eve geldiğimde sadece 3 kilo gitmişti...bebekte 3300 doğmuştu ......ama emzirirken cogunu verdim......

Ben gece asiri karin agrisi cektim.cok korktum.bagirsaklarim bozulmustu sitma tuttu.sabah hemen dr a gittim.mikrop kapmisim.birsey yok sukur.melegim iyi ve kiz oldugunu ogrendikkkk etten tiksindim bende
Aaaa gozunaydin turkuazim
Hayirli saglikli evlat olsun insallah...
Kacinci haftadasin bende 13+2oldum bugun...gitsem belki banada soyler ama suan gidemem malesef...
Bu arada
Gectimi karin agrisi neden olmuş kicanim gecmis olsun

tutumlu anneye göz atan var mı arada? Az kullanılmış yada sıfır ürünler var ilerisi için işimize yarayabilir. Gerçi eşim ilk çocuğumuz ben ikinci el almam diyo ama mesela bi oto koltuğuna az kullanılmış ise uygun fiyata alabilirim okadar para dökmenin ne lüzumu var diye düşünüyorum. Beşik falan neyse de güzel ürünler varsa değerlendirilebilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…