2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Daha erken çok ama aklıma düştü bi kere , İst. Avrupa yakasındakiler , hangi hastaneyi düşünüyorsunuz doğum için ?
Benim doktorum dışarıdan o nedenle hastaneyi ben seçeceğim sanırım , belki onereceği hastane olur ama bilemiyorum erken diye de soramadım
Sigortam var bir kısmını karşılayacak .

@turkuaz41@elcio teşekkür ederim kizlar hem vicks hem nane yagi aldirayim esime....Valla ne zormus bas agrisi yaa daha dogrusu ilac icememek Rabbim yardimcimiz olsun...
T the angellll canim insallah iyidir bebegin.Bende bazen hic bisey hissetmiyorum sabah bulantim olunca heh diyorum bebisim burda karnimi seviyorum Allahin izniyle bisey yoktur korktun tabi seni anliyorum git doktora miniginle kavus rahatlar icin tatlim sonuclari yaz banada

Ya kızlar 2 li tarama testi için gittim iç kanama başlamış yat dedi ilaç falan vermedi. Alttan herhangi bir kanamam olmadı. Çok telaşlıyım. Ne yapacam ben?

canım sakin olmaya çalış. stres en büyük düşmanın senin şu an :). dua edelim bol bol ikili testi yapmadan mı gönderdi seni

Ya kızlar 2 li tarama testi için gittim iç kanama başlamış yat dedi ilaç falan vermedi. Alttan herhangi bir kanamam olmadı. Çok telaşlıyım. Ne yapacam ben?
Hic agrin falan yokmuydu?
Progestan veriliyo genelde ama belki dinlenincede gecer.Kotu dusunme tatlim Allahin izniyle bisey olmaz

insallah canim iyi dir melegim.arkadasim bas agrisi icin sade yada cok az sekerli turk kahvesi yap icine 3 4 damla limon sik birebir ii gelio ben hamileyken hep ole gecirdim dedi dunden beri benimde basim agriodu sabah ictim hemen kesti tavsiye ederim :)

Sol tarafina yatsan geçermi acaba.Gebelikte sol tarafa yatmak iyiymis ama karin buyudugunde.Olsun sende dene canim

pinkperest bende esim astsubayken asker esiyim diye bana kimse is vermeyince :) seker hamurundan kurabiye ve pasta sabun lohusa terligi taci vs o isi yapmstm herks kisa zamanda nasi basardigma sasirmisti el becerim var ama calismaya balsynca kapadm siteyi insallah bebisimin cinsiyeti belli olunca ona yapicam. :) senin siteni daha ziyaret edemedim ama eminim cok cok guzeldir. ne kadar marifetli anneler varnisvarmış valla maşallah bize :)

Aaa hemen denerim olursa canim cok sagol.Kahveyi coook severdim zaten ama ne zamandir icmiyorum :)
Noldu kontrol??

ametist80 canim cok gecmis olsun ne sebep olmuski allahim insallah gecer dualarm seninle valla okuyalim kendimize nazara geliyoruz üzerimizde kara bulutlar gezio

Ametis geçmiş olsun bişey olmaz inş.yatıp dinlenerek geçer umarım.bende istanbul avrupa yakasındaYM. Okuldan bi çok arkadaş turkiye hastanesinde doğum yaptı.central hospital düşünüyordum bende ancak tayinimiz ankaraya çıktı.artık ankarada hastane bulacağım. Yenilevenrt Hastanesi okula yakın dıye Avicenna ya central hospıtal arada da sağlık ocağına gidiyordum ben

Stres yapma tatlimm ya bisey yoktur Allahin izniyle.Korkma lutfen bebeginde üzülür bak
Senin bulantilar bittimi?
benim 12.haftaya kadar hic bulantim olmadi ama 12.haftadan sonra aksam yemeklerinden sonra cikarmaya basladm smdi cok az yiorum bisi olmuyor. cok sukur canim.

pinkperest sitene baaa yilllll dimmmmm tam benlik ben onlarla bebisime neler yaparim neler cinsiyeti bi belli olsn sitenin bas mudavimi olucaz teyzesiiii :) facedende ekliyorm seni kaybetmem :)

Y
canım sakin olmaya çalış. stres en büyük düşmanın senin şu an :). dua edelim bol bol ikili testi yapmadan mı gönderdi seni
Kan verdim haftaya çıkcakmış. Ense kalınlığı 2 dedi. Çocuğun zeka özürlü olursa aldırırmısın dedi hayır dedim. O ara ağlamaya başlayınca ne dediği
Hic agrin falan yokmuydu?
Progestan veriliyo genelde ama belki dinlenincede gecer.Kotu dusunme tatlim Allahin izniyle bisey olmaz
csnım hiç Ağrı falan yoktu gayet mutlu gittim yanına çok kötü konuştu. Ölüyom sandım. Arabaya atladım döndüm Burdur'a ama içim hiç rahat değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…