- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #13.461
bebekparti.com mu canım senin ? tasarım işi güzeldir ya bende severim böyle şeyleriOyy gel bebişimm gel kapım açık fahri ortaklık veririm sana6-7 yıldır e-ticaret sitem var bebekparti dot com adı nı tam yazmayım spam sanmasınlar :) Evimi home office kullanıyorum evim büyük bir odam depo bir odam office sadece ürünlerini hazırlıyorum anneler yada organizasyon firmaları alım yapıyorlar. Organizasyon yapmıyorum, uğraşmamak için. Çok şükür dediğin gibi evimdeyim, etlime sütlüme karışan yok :) Hem tasarımcı hem bilgisayar programcısıyım her şeyimi kendim yapıyorum. Baskı makinelerim var evimde, çok büyük poster gibi şeyleri matbaadan alıyorum tek :)
Bir gün evimize de bekleriz teyzesi, gel kahvemizi iç :) Senin de işin pek afilli ama
Evet bebişim benim, her şeyiyle ben yapıyorum tasarım programlama çıktılar süslemeler çok yorucu amabebekparti.com mu canım senin ? tasarım işi güzeldir ya bende severim böyle şeyleri
Ben de grafik sorumlusu olarak çalışıyorum şuan. Şirketimi çok seviyorum ama ikinci çocuğumu da haftanın 5 günü işe giderek büyütmek istemiyorum. O yüzden şimdiden dışarıdan ufak ufak grafik işleri yapmaya başladım. Hayran kaldım sitene. İnşallah birgün ben de herşeyimi çocuklarımı yalnız bırakmadan yapabileceğim bir işe sahip olurum. Cidden hayran kaldım sana.
Bende sema hanıma gittim.. Buzdolabı gibiydi :) burda doğum yok diye doktorları pek ilgikenmiyor. Yine ataşehirde bilgiye hanıma gittim,sema hanıma göre daha ilgili ve sevimli :) tavsiyene uyup Harika Bodur'a gidelim birde :)) komşumuyuz yoksa neredesin ataşehirde :))
Sitenizdeki ürünlere bayıldım.. Tebrik ederim valla hepsi şahane :)
aayy çok güzel tatlimmm bilirim yorucudur.ark ımda yapıyordu bu işleri..bende farklı bir dal ama tasarım işindeyim.çıktılarla uğraşmayı çok iyi bilirimEvet bebişim benim, her şeyiyle ben yapıyorum tasarım programlama çıktılar süslemeler çok yorucu ama
Canım sitene baktım, çok güzel gerçekten.. zamanı geldiğinde çok ihtiyacımız olacak şeyler var :) ben de sabun yapıyordum bu arada, internet sitemiz vardı ve instagram üzerinden de satış yapıyorduk, ama işler yoğunlaşınca yetişemedim, akşam 19:30'da evde olup bir de sipariş yetiştirmeye çalışmak çok zor oluyodu, bıraktım o yüzden, işi bırakıp o işe devam edebilmeyi isterdim ama cesaret edemedimkendi işini yapmak çok güzel, evet kaprisli insanlarla uğraşıyorsun ama emin ol iş hayatında çok daha zor çok daha kaprisli yöneticilerle uğraşabiliyoruz bazen, en azından sen sana çok zorluk çıkartan bir müşteri ile çalışmama şansına sahipsin, bizim öyle bir şansımız da yok maalesef
aayy çok güzel tatlimmm bilirim yorucudur.ark ımda yapıyordu bu işleri..bende farklı bir dal ama tasarım işindeyim.çıktılarla uğraşmayı çok iyi bilirim
Canım ne güzel işin var sitene de bakicam.....yakinda olsaydım yardımına gelirdim kizcem le. .....☺☺☺
Oyy zevkle yardımcı olurum hepinize bebeğimSen de beni iyi anlarsın o zaman kimi zaman oluyor ki günde 350-400 tane sabun yapıyorum bir gecede 400 kere elimi yıkıyorum anla halimi :)) Allaha şükürler olsun... Hiç kaprisli yöneticilerim olmadı. Şansıma hep Amerikan firmalarında çalıştım. Ceo'lara ismiyle hitap ediyorduk, düşün relaxlığı... :)
Rabbim sonrasında kendi işimi nasip etti ona da böbürleniyorum işte :))
İnşaallah verdiğiniz gazla biraz daha motive olurum
Eneee ne iş yapıyorsun kız sen bakıyım :)) Evimde 4 tane yazıcı var, matbaa gibi evim
Kupa, tişört, bardak, mouse pad bla bla bla yapan makinerim bile var evde
Ahh bilmez miyim, kolay gibi görünse de sayı çok olduğunda bir süre sonra deliriyodum sabun görmek istemiyodum artıkAllah kolaylık versin canım Yanına yardımcı lazımsa gelebilirim yanii
ayyy çok gıcık onlar yaben mimarım cnm.kamudayım ama.. o yüzden relax genelde.a3 çıktı alan mak var işyerinde.ama büyükleri ozalitçilere gönderiyorum
Valla bayılırdi eğer öyle bir yere düşse......sizden çıkmazdi .....☺☺☺Oyy oyy oyy vallahi bebeğim bir hayır duamı alırdın kiiiBende azıcık çocuk severdimm :)) Evde minnoşunun bayılacağı ilgisini çekecek 43934905 tane şeker çikolata, oyuncak var En sevdiği appplası ben olurdum :))
My towerland'deyim bende. Sema hanımla imkansızdı zaten :) yarın bursada randevum var cinsiyet öğrenemezsem haftayada harika hanıma giderimTürkiş Blokları'ndayım canım ben, sen nerdesin? :)
Harika Hanım'ı tavsiye ederim kesinlikle, Sema Hanım'dan sonra bize melek gibi geldi valla
Hastaneyemi yatırdı canım. Çok geçmiş olsun. Dur panik yapmaYa kızlar 2 li tarama testi için gittim iç kanama başlamış yat dedi ilaç falan vermedi. Alttan herhangi bir kanamam olmadı. Çok telaşlıyım. Ne yapacam ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?