2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bebekparti.com mu canım senin ? tasarım işi güzeldir ya bende severim böyle şeyleri

Oyyy teşekkür ederim meslektaş çıktık iyi mi :) İnşallah rabbim sana da gönlündeki gibi bir iş verir, bebeciklerinle musmustlu bir hayatın olur

Türkiş Blokları'ndayım canım ben, sen nerdesin? :)

Harika Hanım'ı tavsiye ederim kesinlikle, Sema Hanım'dan sonra bize melek gibi geldi valla

Oyy zevkle yardımcı olurum hepinize bebeğim Sen de beni iyi anlarsın o zaman kimi zaman oluyor ki günde 350-400 tane sabun yapıyorum bir gecede 400 kere elimi yıkıyorum anla halimi :)) Allaha şükürler olsun... Hiç kaprisli yöneticilerim olmadı. Şansıma hep Amerikan firmalarında çalıştım. Ceo'lara ismiyle hitap ediyorduk, düşün relaxlığı... :)
Rabbim sonrasında kendi işimi nasip etti ona da böbürleniyorum işte :))

İnşaallah verdiğiniz gazla biraz daha motive olurum

aayy çok güzel tatlimmm bilirim yorucudur.ark ımda yapıyordu bu işleri..bende farklı bir dal ama tasarım işindeyim.çıktılarla uğraşmayı çok iyi bilirim

Eneee ne iş yapıyorsun kız sen bakıyım :)) Evimde 4 tane yazıcı var, matbaa gibi evim
Kupa, tişört, bardak, mouse pad bla bla bla yapan makinerim bile var evde

Canım ne güzel işin var sitene de bakicam.....yakinda olsaydım yardımına gelirdim kizcem le. .....☺☺☺

Oyy oyy oyy vallahi bebeğim bir hayır duamı alırdın kiii Bende azıcık çocuk severdimm :)) Evde minnoşunun bayılacağı ilgisini çekecek 43934905 tane şeker çikolata, oyuncak var En sevdiği appplası ben olurdum :))

Ahh bilmez miyim, kolay gibi görünse de sayı çok olduğunda bir süre sonra deliriyodum sabun görmek istemiyodum artık Allah kolaylık versin canım Yanına yardımcı lazımsa gelebilirim yanii

Eneee ne iş yapıyorsun kız sen bakıyım :)) Evimde 4 tane yazıcı var, matbaa gibi evim
Kupa, tişört, bardak, mouse pad bla bla bla yapan makinerim bile var evde

ayyy çok gıcık onlar ya ben mimarım cnm.kamudayım ama.. o yüzden relax genelde.a3 çıktı alan mak var işyerinde.ama büyükleri ozalitçilere gönderiyorum

Ahh bilmez miyim, kolay gibi görünse de sayı çok olduğunda bir süre sonra deliriyodum sabun görmek istemiyodum artık Allah kolaylık versin canım Yanına yardımcı lazımsa gelebilirim yanii

Hala da diyorum ki arayanlara, verin siparişi yetiştiririz
Eşim kızıyor bana hamileyim koklamayayım diye sabunları ona yaptırıyorum diyo ki seninde sabununda adamın bile kabusu oldu. Gel bebeğim gel biraz da senin başını yakayım

ayyy çok gıcık onlar ya ben mimarım cnm.kamudayım ama.. o yüzden relax genelde.a3 çıktı alan mak var işyerinde.ama büyükleri ozalitçilere gönderiyorum

Oyy çok keyifli geliyor bana da mimarlık vallahi, çok afilli Anamm benim matbaada görüyorum o sizin çıktıları adamlar katlıycam diye kafayı yiyorlar Çok büyükler

Valla bayılırdi eğer öyle bir yere düşse......sizden çıkmazdi .....☺☺☺

Ya kızlar 2 li tarama testi için gittim iç kanama başlamış yat dedi ilaç falan vermedi. Alttan herhangi bir kanamam olmadı. Çok telaşlıyım. Ne yapacam ben?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…