2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sitene baktımmm ,çok güzelmiş Sanırım yakında ihtiyacımız olacak hepimizin tatlım ,sen biliyorsun bu işleri yol gösterirsin Buluşmamızı yapalım valla görüşürüz

Oy teşekkür ederim bebişim ne demek bebeğim zevkle gösteririm yardımcı olurum her şeyde Yapalım vallahi daha çoook görüşürüz biz de bu bebişler olduğu sürece

Ayyy kuzucumm bayıldımmm bayıldımmm hem işine hem ürünlerine :))
Hep hayalim kendi işim olsun böle bişi yapmak istemişimdir hep hatta doğumdan sonra çalışmak istemiorum kendi işim olsun istiorummm, çoookk güzel bi iş yapıosunnn

Vallahi bebeğim çoğu zaman kendi işini yapmanın avantajı var evet ama bazen de diyorum ki müşteriler ile uğraşılmaz gir bir işe salla başı al maaşı diyorum En güzel yanı, tatil günleri kendin belirliyorsun

Girdiğin işte de öle be tatlımm , insanlarla uğraşıosun yine onlar hep varlar, tatil günlerini kendin belirlemek harika bişi :))

Kızlar günaydın, geceleri çok zor uyuyuyorum hep uykum bölünüyor, sürekli karnım da ağrı var, mideme kramp giriyor. Barsaklarım agrıyor. Bir de karnımda kasıntı başladı, çok geriliyor bebiş yukarı çıkıyor sanırım ne yapmam lazım ya (

Bende sema hanıma gittim.. Buzdolabı gibiydi :) burda doğum yok diye doktorları pek ilgikenmiyor. Yine ataşehirde bilgiye hanıma gittim,sema hanıma göre daha ilgili ve sevimli :) tavsiyene uyup Harika Bodur'a gidelim birde :)) komşumuyuz yoksa neredesin ataşehirde :))

Sitenizdeki ürünlere bayıldım.. Tebrik ederim valla hepsi şahane :)

KIZLAR ELİMDE BEBEK BAKIMI İLE İLGİLİ KİTAPLAR VAR HEPSİ YENİDEN FARKSIZ İLGİLENEN OLURSA MESAJ ATABİLİR.
1-Tracy Hogg Ebeveyn Cankurtaran Seti / Gün Yayıncılık
2-Akıllı Bebekler Akademisi (Bebekler için Beyin ve Çoklu Zeka Geliştirme Rehberi)
3-Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler?

Ben de grafik sorumlusu olarak çalışıyorum şuan. Şirketimi çok seviyorum ama ikinci çocuğumu da haftanın 5 günü işe giderek büyütmek istemiyorum. O yüzden şimdiden dışarıdan ufak ufak grafik işleri yapmaya başladım. Hayran kaldım sitene. İnşallah birgün ben de herşeyimi çocuklarımı yalnız bırakmadan yapabileceğim bir işe sahip olurum. Cidden hayran kaldım sana.

Canim benimde genelde 100 oluyo nabzim.ilk zamanlar kardiyolojiye gittim bi sıkıntı cikmadi kalple alakali.ama kardiyolojide kendi doktorumda hamilelikde normal dedi.kan akisi normalinden fazla oldugu icin hamilelikde olabilirmis.bana doktor 120 yi gecince icmem icin bi kalp hapi verdi ama cok sukur henuz kullanmadim.sen yinede doktoruna sor ama normal canim.

Canım sitene baktım, çok güzel gerçekten.. zamanı geldiğinde çok ihtiyacımız olacak şeyler var :) ben de sabun yapıyordum bu arada, internet sitemiz vardı ve instagram üzerinden de satış yapıyorduk, ama işler yoğunlaşınca yetişemedim, akşam 19:30'da evde olup bir de sipariş yetiştirmeye çalışmak çok zor oluyodu, bıraktım o yüzden, işi bırakıp o işe devam edebilmeyi isterdim ama cesaret edemedim kendi işini yapmak çok güzel, evet kaprisli insanlarla uğraşıyorsun ama emin ol iş hayatında çok daha zor çok daha kaprisli yöneticilerle uğraşabiliyoruz bazen, en azından sen sana çok zorluk çıkartan bir müşteri ile çalışmama şansına sahipsin, bizim öyle bir şansımız da yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…