- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #13.441
Sitene baktımmm ,çok güzelmişSanırım yakında ihtiyacımız olacak hepimizin tatlım ,sen biliyorsun bu işleri yol gösterirsin Buluşmamızı yapalım valla görüşürüz
Ayyy kuzucumm bayıldımmm bayıldımmm hem işine hem ürünlerine :))Oyy gel bebişimm gel kapım açık fahri ortaklık veririm sana6-7 yıldır e-ticaret sitem var bebekparti dot com adı nı tam yazmayım spam sanmasınlar :) Evimi home office kullanıyorum evim büyük bir odam depo bir odam office sadece ürünlerini hazırlıyorum anneler yada organizasyon firmaları alım yapıyorlar. Organizasyon yapmıyorum, uğraşmamak için. Çok şükür dediğin gibi evimdeyim, etlime sütlüme karışan yok :) Hem tasarımcı hem bilgisayar programcısıyım her şeyimi kendim yapıyorum. Baskı makinelerim var evimde, çok büyük poster gibi şeyleri matbaadan alıyorum tek :)
Bir gün evimize de bekleriz teyzesi, gel kahvemizi iç :) Senin de işin pek afilli ama
Hemde çoook iyi anlıyorum canım.urunlerin çok güzel ellerine sağlık.Oy bebeğim beni iyi anlarsın o zaman o müşteri tripleri yok mu aaaah ahhh
Teşekkür ederim canımm, aminn :)Başarılar dilerim canımm, Allah zihin açıklığı versin
Ayyy kuzucumm bayıldımmm bayıldımmm hem işine hem ürünlerine :))
Hep hayalim kendi işim olsun böle bişi yapmak istemişimdir hep hatta doğumdan sonra çalışmak istemiorum kendi işim olsun istiorummm, çoookk güzel bi iş yapıosunnn
Hemde çoook iyi anlıyorum canım.urunlerin çok güzel ellerine sağlık.
Girdiğin işte de öle be tatlımm , insanlarla uğraşıosun yine onlar hep varlar, tatil günlerini kendin belirlemek harika bişi :))Vallahi bebeğim çoğu zaman kendi işini yapmanın avantajı var evet ama bazen de diyorum ki müşteriler ile uğraşılmaz gir bir işe salla başı al maaşı diyorumEn güzel yanı, tatil günleri kendin belirliyorsun
Bende sema hanıma gittim.. Buzdolabı gibiydi :) burda doğum yok diye doktorları pek ilgikenmiyor. Yine ataşehirde bilgiye hanıma gittim,sema hanıma göre daha ilgili ve sevimli :) tavsiyene uyup Harika Bodur'a gidelim birde :)) komşumuyuz yoksa neredesin ataşehirde :))Çok teşekkürler canımm
Canım Dr.Harika Bodur'a gidiyorum.. Ben de Ataşehir'de yaşıyorum, ilk önce Ataşehir'de Dr.Sema Demirsoy'a gittim ama pek memnun kalmadım, çok soğuk geldi bana, bir arkadaşımın tavsiyesi ile Dr.Harika Bodur'a gittim bu ay, çok şeker, çok ilgili bir doktor, tavsiye ederim
Sağol canımm
Canım ne güzel işin var sitene de bakicam.....yakinda olsaydım yardımına gelirdim kizcem le. .....☺☺☺Oyy teşekkür ederim bebeğim çok sağ ol eminim senin ürünlerin de çok cicili ve güzeldir
Canım başarılar diliyorum hakkında hayırlısı olsun....Girdiğin işte de öle be tatlımm , insanlarla uğraşıosun yine onlar hep varlar, tatil günlerini kendin belirlemek harika bişi :))
Sitenizdeki ürünlere bayıldım.. Tebrik ederim valla hepsi şahane :)Oyy gel bebişimm gel kapım açık fahri ortaklık veririm sana6-7 yıldır e-ticaret sitem var bebekparti dot com adı nı tam yazmayım spam sanmasınlar :) Evimi home office kullanıyorum evim büyük bir odam depo bir odam office sadece ürünlerini hazırlıyorum anneler yada organizasyon firmaları alım yapıyorlar. Organizasyon yapmıyorum, uğraşmamak için. Çok şükür dediğin gibi evimdeyim, etlime sütlüme karışan yok :) Hem tasarımcı hem bilgisayar programcısıyım her şeyimi kendim yapıyorum. Baskı makinelerim var evimde, çok büyük poster gibi şeyleri matbaadan alıyorum tek :)
Bir gün evimize de bekleriz teyzesi, gel kahvemizi iç :) Senin de işin pek afilli ama
Ben de grafik sorumlusu olarak çalışıyorum şuan. Şirketimi çok seviyorum ama ikinci çocuğumu da haftanın 5 günü işe giderek büyütmek istemiyorum. O yüzden şimdiden dışarıdan ufak ufak grafik işleri yapmaya başladım. Hayran kaldım sitene. İnşallah birgün ben de herşeyimi çocuklarımı yalnız bırakmadan yapabileceğim bir işe sahip olurum. Cidden hayran kaldım sana.Oyy gel bebişimm gel kapım açık fahri ortaklık veririm sana6-7 yıldır e-ticaret sitem var bebekparti dot com adı nı tam yazmayım spam sanmasınlar :) Evimi home office kullanıyorum evim büyük bir odam depo bir odam office sadece ürünlerini hazırlıyorum anneler yada organizasyon firmaları alım yapıyorlar. Organizasyon yapmıyorum, uğraşmamak için. Çok şükür dediğin gibi evimdeyim, etlime sütlüme karışan yok :) Hem tasarımcı hem bilgisayar programcısıyım her şeyimi kendim yapıyorum. Baskı makinelerim var evimde, çok büyük poster gibi şeyleri matbaadan alıyorum tek :)
Canim benimde genelde 100 oluyo nabzim.ilk zamanlar kardiyolojiye gittim bi sıkıntı cikmadi kalple alakali.ama kardiyolojide kendi doktorumda hamilelikde normal dedi.kan akisi normalinden fazla oldugu icin hamilelikde olabilirmis.bana doktor 120 yi gecince icmem icin bi kalp hapi verdi ama cok sukur henuz kullanmadim.sen yinede doktoruna sor ama normal canim.Kızlar siz de kalbinizin ara ara hızlı çarptığını hissediyor musunuz ? Nabzım 88-94 arası değişiyor . Sizin kalp atışınız nasıl ? Bu çarpıntı normal ve hamilelikle mi ilgili ? Bazen kalbim bebeğin olduğu yerde atıyor gibi . Bu psikolojik bi durum mu yoksa bebeğin atışını mı hissediyorum . Bu kadar erken hissedilir mi ki ??? Yoksa ben öyle mi sanıyorum?
Canim basarilar.bebisinin sansina guzel gececek emin ol.Günaydınnnlarrr :))
Bugün cumaaa haftanın son günüüü ve harika bir günnn :)) hayırlı cumalarrr :)
Yarın kpss vaarrr, girecek olan arkadaşlara başarılar tabi kendime de :))
Hayirli olsun canimmrb arkadaşlar grupta ben de varımm11 haftalık hamişim şükürler olsun çok ama çok güzel bir duygu Rabbim herkese yaşatsın
Oyy gel bebişimm gel kapım açık fahri ortaklık veririm sana6-7 yıldır e-ticaret sitem var bebekparti dot com adı nı tam yazmayım spam sanmasınlar :) Evimi home office kullanıyorum evim büyük bir odam depo bir odam office sadece ürünlerini hazırlıyorum anneler yada organizasyon firmaları alım yapıyorlar. Organizasyon yapmıyorum, uğraşmamak için. Çok şükür dediğin gibi evimdeyim, etlime sütlüme karışan yok :) Hem tasarımcı hem bilgisayar programcısıyım her şeyimi kendim yapıyorum. Baskı makinelerim var evimde, çok büyük poster gibi şeyleri matbaadan alıyorum tek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?