2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ametist80 canim cok gecmis olsun ne sebep olmuski allahim insallah gecer dualarm seninle valla okuyalim kendimize nazara geliyoruz üzerimizde kara bulutlar gezio
Sağolasın canım. Sevepsiz yere bu haftada olabiliyor dedi işte. Antalyaya başka doktora gitmeyi düşünüyorum. En azından iğne falan vurun derdi onuda demedi Kafayı sıyırcam

Sağolasın canım. Sevepsiz yere bu haftada olabiliyor dedi işte. Antalyaya başka doktora gitmeyi düşünüyorum. En azından iğne falan vurun derdi onuda demedi Kafayı sıyırcam
canim yaa iice insani acabalarda birakiolar varsa bisi de zaten hersyi cat cat diosunuz bunuda de insanlar ne umutlarla evlat sahibi olmaya calisiolar onlara göre hersey normal baslarina gelse ozaman anlarlar. bi arkadsmn bebegnin damarlri tersti ailede ole bi kalitsallikta yok ama oldu cocuk dogduktan 3 gn sonra vefat etti arkdsm yikildi smdi yine hamile daha temkinli ve bi doktor bulmus aynilarini doktrda yasadgi icin cok ilgiliymis. illaki empati kurmak icin aynisini yasamak mi gerekiyor. ne ozel ne devlet doktoru allah hayirli insandan olan doktr cikarsin karsimiza gerisi bos.ihmal etme canim git baska doktra en kisa zamanda. aĺlah im bu gunun hikmetine sihhat versin sana atlat insallah yasadiklarini bizide habersiz birakma

Canım bayıldım ben çokkkk amaaaaa çokkkk güzellll

Aynen 3 er alıyo zaten içeri nasıl sinir oldum. Başka dondurulmuş embriyon varsa üzülme dedi. Orda öldürdü yani beni açık açık bişide sölemiyo.
Ne demek baska embriyon varmi Allah Allah sanki her embriyonun tutma sansi var.Bu tutmus iste Rabbim nasip etmis.Kac haftalik olmussun.Sordugu soruya bak.Devletemi gidiosun canim? Bence baska doktorada git.Ihmal etme.Burdada okuduk çogumuz basindan beri progestan kullaniyoruz.Bazilari kanama olunca igne yaptiriyo.Dinlenmeyle gecer belki ama tedbir nerde...benim 7.haftada kanama oldu hem jel hem igne olarak kullandim progestani mesela.
Sinir hastasi ediyolar insani maleseff

Ah keşke kapatmasaydın bebeğim ya Zevkli iş kesinlikle... Cinsiyetleri bir belli olsun Betüş teyzeleri de neler neler yapar onlara

Canım bayıldım ben çokkkk amaaaaa çokkkk güzellll

Oyy canlarım utandıyorsunuz valla beni

Âmin canım ağrım başladı gidiyorum zaten doktora. Allah'ım sen yardım et.

Ya kızlar 2 li tarama testi için gittim iç kanama başlamış yat dedi ilaç falan vermedi. Alttan herhangi bir kanamam olmadı. Çok telaşlıyım. Ne yapacam ben?
canım hiç ama hiç panik olma kuzenimin de öyleydi, çok normal bir durum oluyormuş, içte kanama bölgesi vardı 3 hafta yattı, çalışıyorsan işi gücü bırakıyorsun, hiç bir iş yapma, sürekli yat dinlen, kendini yorduysan agır kaldırdıysan olabiliyor normal, başka doktora gidip ilaç yaptırabilirsin kontrol amaçlı git zaten stres olma, bebiş 13 haftalık olmuş zaten bişey olmaz dinlenmen lazım ama aglama üzülme kasılmaya neden olur sakin sakin yat olur mu?

Ya kızlar 2 li tarama testi için gittim iç kanama başlamış yat dedi ilaç falan vermedi. Alttan herhangi bir kanamam olmadı. Çok telaşlıyım. Ne yapacam ben?

Bebeğimm başka bir doktora git lütfen telaşta yapma. Bende araştırdım senin için, öksürük gibi şeyler yapıyormuş. Öksürmemeye çalış çoğu kişi yazmış? Hiç üşüttün mü acaba?

Başka bir doktora git, endişeli olduğunu söyle düşük önleyici iğne + progestan vermesi gerekiyor...

Kalbini ferah tut lütfen...

Tamamm bu çok kötü bir duygu. Allah kimseye tattırmasın. Dikkat edin ken
şu an gribim çok öksürüyorum ay ondanmı oldu acaba yaaa?

Tamamm bu çok kötü bir duygu. Allah kimseye tattırmasın. Dikkat edin ken şu an gribim çok öksürüyorum ay ondanmı oldu acaba yaaa?

Bebeğim inan herkes öyle yazmış, internetten araştırdım biraz, öksürmek ağır kaldırmak rafa uzanmak iç kanamaya
neden oluyormuş. Hemen hemen herkes şey yazmış dinlenmek uzanmak gerekiyor demiş.

Şiddetli öksürüyorsun, ondan olmuştur. Kalbini ferah tut, kimseciklere bir şey olmamış ki

Üsküdar yunus emre hastanesinden selma songülalp e gidiyorum kızımda onda doğmuştu çok memnun kamıştım yine onunla dewam ediyorum sen canım_

ametist çook geçmiş olsun iyi haberler bekliyruz senden dualarımız seninle inşallah bişey olmuycak stres yapma lütfen

Kızlar benn ıkılı test yaptırmıcam ense kalınlıgı kacıncı haftada bellı oluyor ona gore gıdeyım doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…