- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #13.501
Sağolasın canım. Sevepsiz yere bu haftada olabiliyor dedi işte. Antalyaya başka doktora gitmeyi düşünüyorum. En azından iğne falan vurun derdi onuda demedi Kafayı sıyırcamametist80 canim cok gecmis olsun ne sebep olmuski allahim insallah gecer dualarm seninle valla okuyalim kendimize nazara geliyoruz üzerimizde kara bulutlar gezio
Ay benim de hiç bulantım olmadı şimdiye kadar ama birkaç akşamdır benim de bulanıyor.çıkarmadım hiç ama.benim 12.haftaya kadar hic bulantim olmadi ama 12.haftadan sonra aksam yemeklerinden sonra cikarmaya basladm smdi cok az yiorum bisi olmuyor. cok sukur canim.
Canım geçmiş olsun.bi doktora daha görünmende fayda var sanki.umarım önemli bir şey değiödirSağolasın canım. Sevepsiz yere bu haftada olabiliyor dedi işte. Antalyaya başka doktora gitmeyi düşünüyorum. En azından iğne falan vurun derdi onuda demedi Kafayı sıyırcam
canim yaa iice insani acabalarda birakiolar varsa bisi de zaten hersyi cat cat diosunuz bunuda de insanlar ne umutlarla evlat sahibi olmaya calisiolar onlara göre hersey normal baslarina gelse ozaman anlarlar. bi arkadsmn bebegnin damarlri tersti ailede ole bi kalitsallikta yok ama oldu cocuk dogduktan 3 gn sonra vefat etti arkdsm yikildi smdi yine hamile daha temkinli ve bi doktor bulmus aynilarini doktrda yasadgi icin cok ilgiliymis. illaki empati kurmak icin aynisini yasamak mi gerekiyor. ne ozel ne devlet doktoru allah hayirli insandan olan doktr cikarsin karsimiza gerisi bos.ihmal etme canim git baska doktra en kisa zamanda. aĺlah im bu gunun hikmetine sihhat versin sana atlat insallah yasadiklarini bizide habersiz birakmaSağolasın canım. Sevepsiz yere bu haftada olabiliyor dedi işte. Antalyaya başka doktora gitmeyi düşünüyorum. En azından iğne falan vurun derdi onuda demedi Kafayı sıyırcam
cok kotu oldum cikarirken zaten aman cikarma canim insann nefesi kesilioAy benim de hiç bulantım olmadı şimdiye kadar ama birkaç akşamdır benim de bulanıyor.çıkarmadım hiç ama.
Canım bayıldım ben çokkkk amaaaaa çokkkk güzellllOyy zevkle yardımcı olurum hepinize bebeğimSen de beni iyi anlarsın o zaman kimi zaman oluyor ki günde 350-400 tane sabun yapıyorum bir gecede 400 kere elimi yıkıyorum anla halimi :)) Allaha şükürler olsun... Hiç kaprisli yöneticilerim olmadı. Şansıma hep Amerikan firmalarında çalıştım. Ceo'lara ismiyle hitap ediyorduk, düşün relaxlığı... :)
Rabbim sonrasında kendi işimi nasip etti ona da böbürleniyorum işte :))
İnşaallah verdiğiniz gazla biraz daha motive olurum
Ne demek baska embriyon varmi Allah Allah sanki her embriyonun tutma sansi var.Bu tutmus iste Rabbim nasip etmis.Kac haftalik olmussun.Sordugu soruya bak.Devletemi gidiosun canim? Bence baska doktorada git.Ihmal etme.Burdada okuduk çogumuz basindan beri progestan kullaniyoruz.Bazilari kanama olunca igne yaptiriyo.Dinlenmeyle gecer belki ama tedbir nerde...benim 7.haftada kanama oldu hem jel hem igne olarak kullandim progestani mesela.Aynen 3 er alıyo zaten içeri nasıl sinir oldum. Başka dondurulmuş embriyon varsa üzülme dedi. Orda öldürdü yani beni açık açık bişide sölemiyo.
pinkperest bende esim astsubayken asker esiyim diye bana kimse is vermeyince :) seker hamurundan kurabiye ve pasta sabun lohusa terligi taci vs o isi yapmstm herks kisa zamanda nasi basardigma sasirmisti el becerim var ama calismaya balsynca kapadm siteyi insallah bebisimin cinsiyeti belli olunca ona yapicam. :) senin siteni daha ziyaret edemedim ama eminim cok cok guzeldir. ne kadar marifetli anneler varnisvarmış valla maşallah bize :)
Canım bayıldım ben çokkkk amaaaaa çokkkk güzellll
Âmin canım ağrım başladı gidiyorum zaten doktora. Allah'ım sen yardım et.canim yaa iice insani acabalarda birakiolar varsa bisi de zaten hersyi cat cat diosunuz bunuda de insanlar ne umutlarla evlat sahibi olmaya calisiolar onlara göre hersey normal baslarina gelse ozaman anlarlar. bi arkadsmn bebegnin damarlri tersti ailede ole bi kalitsallikta yok ama oldu cocuk dogduktan 3 gn sonra vefat etti arkdsm yikildi smdi yine hamile daha temkinli ve bi doktor bulmus aynilarini doktrda yasadgi icin cok ilgiliymis. illaki empati kurmak icin aynisini yasamak mi gerekiyor. ne ozel ne devlet doktoru allah hayirli insandan olan doktr cikarsin karsimiza gerisi bos.ihmal etme canim git baska doktra en kisa zamanda. aĺlah im bu gunun hikmetine sihhat versin sana atlat insallah yasadiklarini bizide habersiz birakma
canım hiç ama hiç panik olma kuzenimin de öyleydi, çok normal bir durum oluyormuş, içte kanama bölgesi vardı 3 hafta yattı, çalışıyorsan işi gücü bırakıyorsun, hiç bir iş yapma, sürekli yat dinlen, kendini yorduysan agır kaldırdıysan olabiliyor normal, başka doktora gidip ilaç yaptırabilirsin kontrol amaçlı git zaten stres olma, bebiş 13 haftalık olmuş zaten bişey olmaz dinlenmen lazım ama aglama üzülme kasılmaya neden olur sakin sakin yat olur mu?Ya kızlar 2 li tarama testi için gittim iç kanama başlamış yat dedi ilaç falan vermedi. Alttan herhangi bir kanamam olmadı. Çok telaşlıyım. Ne yapacam ben?
Sakin ol korkma bizi de habersiz bırakma lütfen dualarımız seninle,Âmin canım ağrım başladı gidiyorum zaten doktora. Allah'ım sen yardım et.
Ya kızlar 2 li tarama testi için gittim iç kanama başlamış yat dedi ilaç falan vermedi. Alttan herhangi bir kanamam olmadı. Çok telaşlıyım. Ne yapacam ben?
Tamamm bu çok kötü bir duygu. Allah kimseye tattırmasın. Dikkat edin kencanım hiç ama hiç panik olma kuzenimin de öyleydi, çok normal bir durum oluyormuş, içte kanama bölgesi vardı 3 hafta yattı, çalışıyorsan işi gücü bırakıyorsun, hiç bir iş yapma, sürekli yat dinlen, kendini yorduysan agır kaldırdıysan olabiliyor normal, başka doktora gidip ilaç yaptırabilirsin kontrol amaçlı git zaten stres olma, bebiş 13 haftalık olmuş zaten bişey olmaz dinlenmen lazım ama aglama üzülme kasılmaya neden olur sakin sakin yat olur mu?
şu an gribim çok öksürüyorum ay ondanmı oldu acaba yaaa?Bebeğimm başka bir doktora git lütfen telaşta yapma. Bende araştırdım senin için, öksürük gibi şeyler yapıyormuş. Öksürmemeye çalış çoğu kişi yazmış? Hiç üşüttün mü acaba?
Başka bir doktora git, endişeli olduğunu söyle düşük önleyici iğne + progestan vermesi gerekiyor...
Kalbini ferah tut lütfen...
Tamamm bu çok kötü bir duygu. Allah kimseye tattırmasın. Dikkat edin ken şu an gribim çok öksürüyorum ay ondanmı oldu acaba yaaa?
Geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun.Âmin canım ağrım başladı gidiyorum zaten doktora. Allah'ım sen yardım et.
Bende zeynep kamile ilk gittigimde toxoplazma grubu testlerinde yapilmasini istedim ama o da yazmamisti digerlerini yaptirmis onlari yaptirmamisti ozeldeki doktorumda istiyordu o testleri bende ikili test icin tekrar gittigimnde tekrar soyledim o testleri bu sefer ki dojtir yazdi yaptirabildim yoksa disarda pahali o testler sanirim ozelde nereye gidiyorsun canim
Gozun aydın tatlım darısı bıze ınsallah tum ogrenmeyenlerın basınakız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?