- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #13.941
yerim onun popişiniŞortunu da soyup gitmiş deli kız :)
Ayyy benim hiç böyle agrimamisti koltuktan kalkana kadar 5 dk geçiyorkasık agrıları norml canım.
ulen agrıdı mı benımde hep sag kasık agrır
Yaptırdım canım dün gayet hızlıydıBizimki uygun pozisyona geçiyo heralde hemen Hemen ensesini ölçtü bak bu yüzü dedi sonra sırtı dedi yüz üstü duruyo dedi sonra bacaklarının arasını göstersi bak burda da erkeğe beziyo ama yüzde yüz diyemem dedi. Ne ara okadar pozisyon değiştirdi bilmiyorum Bi de kalp atışını açtı azcık. Bebeğin sağlıklı dedi. hoooppp bitti 5 dk fln.dı heralde
Aynen cnm bende kacgundur evle uğraşıyorum oyüzden suan çok korkuyorum medikali aradım nöbetçi kadın dogumcuda yokBende ayniyim canım. Dün birde temizlik yaptım dip köşe daha da ağrıdı ya
normal dıye bılıyorum ben canımAyyy benim hiç böyle agrimamisti koltuktan kalkana kadar 5 dk geçiyor
Aynen cnm bende kacgundur evle uğraşıyorum oyüzden suan çok korkuyorum medikali aradım nöbetçi kadın dogumcuda yok
Benimde randevum salı günü bende ılık duş alayım bari belki iyi gelir doğrusu dün agrida duşa girdim hiç etkisi olmadıKendimizi yoruyoruz canım ondan agirlasiyor agrilar benim de ağırlastı baya bende eğer daha kötü olursam acile gidicem en olmadı yarın zaten randevum vardı. Ilık bir duş al canım belki rahatlatır ben şimdi öyle yapicam
Teşekkür ederim canım. Kayserililer kendini kötülemeyi pek sevmez o yüzden anlatmamistir canım hatta söylerken övünmek gibi olmasın kayseriliyim derler (ben objektif bir insanım özeleştiri yaparım)Ahahahahah siz çok tatlısınız yaa
Kayserili arkadaşim var hiç böyle şeyler duymamıstım
Bak şimdi ben yaklaşık 7 senedir kayseriden ayriyim her sene izne gittiğimde bir kısım kahvaltıya çağırır bir kısım öğlen bir kısım akşam bir günde bir kişide herkes toplanır ayrıca annemlere de hoşgeldine gelirler.geleceğim günü söylemiyorum artık kimseye.bir de bu küsme sebebi yemeğe cagirmadilar hosgeldine gelmediler falan.gündüz altın günü yaparlar ya akşama eşler de dahil olur .don külot oturamazsin evin daima derli toplu olacak ani misafir her an her saniye gelebilir öyle arayıp haber verme yoktur geçerken uğrarlar bu yüzden memleketime tayin isteyemiyorummmmmAllah'ım evet pohpohlanma olayı cidden var.
Bir de şu aşırı misafir ağırlama ve misafirliğe gitme olayı bitiriyo beni. Sabah kahvaltılı günden başlayıp geceyarısına kadar süren altın/para günleri..
İnsan evinde don külot oturmayı istemez mi biraz yahu?
tsh sürekli degısen bir şeyMerhabalar hanimlar size birsey danisacagim tsh degerim 2,89 doktorum ilac verdi kullaniyorum tekrar tahlil yaptirdim 1,35 e düşmüş. Baska bir dr gittim 2,89 normal bir deger kullanma ilaci dedi. Kararsiz kaldim napsam kii
ikilideki kankızlar hangi değer 50 nin üstü ise kız altı erkek diye yorumluyıdunuz
Ay ben de yumurta yemiyorum.normalde de yemem zaten.anca yumurtalı ekmek olarak yiyebiliyorumAnladım canımmm..bende normalde çok yemezdm ama mecburiyettn yiyorum..daha doğrusu haftada bir yemeye çalışıorum eylül ekim bi gelse balık haftada 2yemeyi planlıorum :)
Bende yumurta yiyemiorum napcam onu bilmiorum
Evet kendi dr gösterdim ilaca devam dedi. Ama ilk degerim normalse kullanmayim diyorum ben gibi degeri olup da kullanmayan var mi acaba ?tsh sürekli degısen bir şey
doktorlarda sorun yok yanı :=)
kendı doktoruna son degerını göster
benım degerım de 2,6 cıkmıstıEvet kendi dr gösterdim ilaca devam dedi. Ama ilk degerim normalse kullanmayim diyorum ben gibi degeri olup da kullanmayan var mi acaba ?
Doktorları anlamanın imkanı yok ki bazen öyle bi bakıyo ki usg ekranına ana diyorum kötü bişi varacelesı vardı heralde
benımkı bu gidişimde 5-6 sanıye de hallettı işi
kız dedi. sonra kalp atısını actı kapattı '' evet evet kız '' dedı.
acaba kalp hızından da mı yola cıkarak cınsıyet söyledı
onu merak ettım
yok canım nub teorısı tutuyorDoktorları anlamanın imkanı yok ki bazen öyle bi bakıyo ki usg ekranına ana diyorum kötü bişi varKalp atışının cinsiyetle alakası olduğunu sanmıyorum canım ama bence gerçekten göremiyolar yani iyice netleşene kadar yoksa ne garezi olacak bize doktorların görseler söylerler bence sadece genital organdan anlıyolar başkada hiç bi teori tutmuyo bence
Ya ben bununla alakalı konu bile açmıştım. Sen o zaman nerelerdeydin gadasını aldığımTeşekkür ederim canım. Kayserililer kendini kötülemeyi pek sevmez o yüzden anlatmamistir canım hatta söylerken övünmek gibi olmasın kayseriliyim derler (ben objektif bir insanım özeleştiri yaparım)
Bak şimdi ben yaklaşık 7 senedir kayseriden ayriyim her sene izne gittiğimde bir kısım kahvaltıya çağırır bir kısım öğlen bir kısım akşam bir günde bir kişide herkes toplanır ayrıca annemlere de hoşgeldine gelirler.geleceğim günü söylemiyorum artık kimseye.bir de bu küsme sebebi yemeğe cagirmadilar hosgeldine gelmediler falan.gündüz altın günü yaparlar ya akşama eşler de dahil olur .don külot oturamazsin evin daima derli toplu olacak ani misafir her an her saniye gelebilir öyle arayıp haber verme yoktur geçerken uğrarlar bu yüzden memleketime tayin isteyemiyorummmmm
Bana da dün doktorum başından göbek bölgesine kadar bi aralığı işaretleyip "buradaki uzunluğa göre tahmin yapabiliriz ama henüz erken dedi"yok canım nub teorısı tutuyor
doktorun tecrubesıne baglı bişi bu
bılmem ben anlamam ki. msg38 anlıyor :=)Bana da dün doktorum başından göbek bölgesine kadar bi aralığı işaretleyip "buradaki uzunluğa göre tahmin yapabiliriz ama henüz erken dedi"
Uzunluk dediği şey pipi veya kuku değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?