2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Anladim tsk ederim :)) tekrar tahlil yaptirdim bakalim sonuca göre dr söyler artik. İlkini soylememin nedeni sizlerin nasildi kullandiniz mi fln diye sormak icindi. Benim ilacim 25 mcg düşük mü sizce

Anladim tsk ederim :)) tekrar tahlil yaptirdim bakalim sonuca göre dr söyler artik. İlkini soylememin nedeni sizlerin nasildi kullandiniz mi fln diye sormak icindi. Benim ilacim 25 mcg düşük mü sizce
benım cok yuksektı 4,6 falandı
sonra yıne yaptırdım 2,6 falan cıktı
benım ılacımda 25 mcg
bak bu troıt ılacı cok onemlı o yuzden bunu bebiş olana kadar kullanacaksın
doktorların düşüncesı o yonde.

Kaçıncı haftamda baktı ki 3 mm ye kadar normal herşey... Niye böyle söyleyip içine kurt düşürdüler ki nerde Yaptılar testi. 2 çok büyük bir değer değil, ticari amaçla öyle Demiş bile olabilirler. Sonuçta 11 hafta 1 küsür çıkar.12 13 haftalarda gebelikler beraber ensede kalınlaşırmış. Izini rahat tut bak hiç bir şey çıkmayacak

yumurta benimde canım istemiyor.süt içemiyorsan ayran tüket canım hem midenede iyi gelir bulantın varsa.benim bulantım yok süt sevmiyorum onun yerine ayran tüketiyorum

Arkadaşlar bulunduğunuz yerlerde medikal park hastane muayene ücreti nedir bilgi verebilir misiniz?

İzmite medikal park açıldı ve doktorum oraya geçmiş ama henüz tam açılmadığı için bilgi alamadım da

Ben bu doktorları anlamıyorum. Tıp Fakültesi'nin özeline gidiyorum ben akşamları. Adam Prof sözde bi günde iyi bişi sölese içim yanmıcak. Acaba korkutup kendine iyi mi baksın diye yapıyor anlamadım.bu arada hepatitlerim negatif çıkmış kan değerinde bu kötü bişi mi? Herşeyi Kötüye yormaya başladım. Tek istediğim şu içimde ki kanama alanı yok olsun

12. Haftada baktı canım

Ben bursadayım doktorumun ücreti 120 tl civarı

eğer sen sormadan anlatmasını cana yakın içten bir doktor arıyorsan kendi gittiğim doktoru önerebilirim.Özel muayenehane de bakıyor.
canım sormadan herseyi soyluyor belki 5 dk ultrasonla baka baka anlatio ama bi sikaytn varmi dio soyluyorum suratima bosbos bakio degisik yani. ozel muayene simdilik asar canim bizi bakalm smdilik gtsin insallah bi sorun olmaz tesekkur ederim

Ay sinir olurum oyle tiplere.ben pembe maviye gidiyorum Lale hanima ilk kizimda da ona gitmistim 8 senedir ona gittim hep.artik obeni cok iyi taniyor ben onu .memnunum
pembe mavide tamamen ozel okdr parada veremem canim ama arkadasm orda bi doktra gidiodu hic memnun kalmadi istebirine ii gelen birine gelmeyebilio. simdilik devam edicem bole giderse ayni hastanede diger erkek doktra gidicem :)

Kizlar dualarini esirgemeyen herkesten cokkkk tesekkur ediyorum..@pinkperest yavrum bayildm ayakkabiya gule gule giysin:))kizlar sinavim iyi gecmedi karnim cok sert oldu hic odaklanamafim zaten cokda zordu ins digeri iyi gecer cok agladim dun...canlar benim kasik agrim gecti ama simdide dislerim curuyo engel olamiyorum biri bitiyi biri basliyo iyi olsunda bebislrimiz cekeriz artik ama dis agrisida cok kotu cekmiyolarmista

Huhuuuu ben kasık ağrısını unutmak için kendimi dışarı attım özdileğin bahçesinde oturuyoruz miss gibi hava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…