- 25 Ağustos 2014
- 1.882
- 1.382
- 88
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #13.961
Ozaman benimkinin 10. Haftada dediği tutarsa işi bilîyo dicemyok canım nub teorısı tutuyor
doktorun tecrubesıne baglı bişi bu
Anladim tsk ederim :)) tekrar tahlil yaptirdim bakalim sonuca göre dr söyler artik. İlkini soylememin nedeni sizlerin nasildi kullandiniz mi fln diye sormak icindi. Benim ilacim 25 mcg düşük mü sizcebenım degerım de 2,6 cıkmıstı
doktor 2,5 normal sayılıyor ama kendı fıkrım, benım eşim olsaydı ılac verırdım dedı
bana da verdı en düşük dozda olandan. kafana göre kesme ılacı, bu vıtamın hapı degıl çok önemlı bişi gebelıkte.
yani aydan aya kan verdıgını düşün hiçbir zaman aynı degerde kalmayacak
bu durum cok sıkıcı.
bu arada degerının ılkıne degıl
sonuna bakacaksın :=)
ama her doktorun harcı degıl işte canım :=)Ozaman benimkinin 10. Haftada dediği tutarsa işi bilîyo dicem
O mesafe daha uzunsa erkek,kısaysa kız diye düşündüm. Yani şimdi sallamış bulundumbılmem ben anlamam ki. msg38 anlıyor :=)
benım cok yuksektı 4,6 falandıAnladim tsk ederim :)) tekrar tahlil yaptirdim bakalim sonuca göre dr söyler artik. İlkini soylememin nedeni sizlerin nasildi kullandiniz mi fln diye sormak icindi. Benim ilacim 25 mcg düşük mü sizce
O mesafe daha uzunsa erkek,kısaysa kız diye düşündüm. Yani şimdi sallamış bulundum
Aynen 9 ay boyunca demisti doktorum da sordum icim rahatladi tekrar sagolunbenım cok yuksektı 4,6 falandı
sonra yıne yaptırdım 2,6 falan cıktı
benım ılacımda 25 mcg
bak bu troıt ılacı cok onemlı o yuzden bunu bebiş olana kadar kullanacaksın
doktorların düşüncesı o yonde.
Kaçıncı haftamda baktı ki 3 mm ye kadar normal herşey... Niye böyle söyleyip içine kurt düşürdüler ki nerde Yaptılar testi. 2 çok büyük bir değer değil, ticari amaçla öyle Demiş bile olabilirler. Sonuçta 11 hafta 1 küsür çıkar.12 13 haftalarda gebelikler beraber ensede kalınlaşırmış. Izini rahat tut bak hiç bir şey çıkmayacakBenimde ense kalınlığı 2 çıktı. Doktor dedi ki eğer sonuçlar iyi çıkmazsa zeka özürlü olacak dersem Bebeğini aldırırmısın? Bilemiyorum dedim. İçime kurt düşürdü. Kan sonuçları daha çıkmadı. Niye öle Demiş olabilirki? Hem tüp bebekte kalitesiz embriyo transferi olmuyo diye biliyorum.
eşim çupra almış malum balık yok çok fazla.bende doktoruma sordum yenebiliyormu diye tavada yeme dedi ızgara veya fırında yenebiliyormuş derilerini de yeme dedi bol rokayla bereber yemek iyiymişKızlar siz balık olarak ne yiyosunuz??
yumurta benimde canım istemiyor.süt içemiyorsan ayran tüket canım hem midenede iyi gelir bulantın varsa.benim bulantım yok süt sevmiyorum onun yerine ayran tüketiyorumBen bu aralar yararlı şeyler namına hiç bişi yemiyorum ne ceviz ne yumurta ne süt sadece öğün geçirmeye çalışıyorum. Dediğin gibi kış gelse de taze taze balık yesek hem de iştahımız açılmış olur ohhh mis
Ben bu doktorları anlamıyorum. Tıp Fakültesi'nin özeline gidiyorum ben akşamları. Adam Prof sözde bi günde iyi bişi sölese içim yanmıcak. Acaba korkutup kendine iyi mi baksın diye yapıyor anlamadım.bu arada hepatitlerim negatif çıkmış kan değerinde bu kötü bişi mi? Herşeyi Kötüye yormaya başladım. Tek istediğim şu içimde ki kanama alanı yok olsunKaçıncı haftamda baktı ki 3 mm ye kadar normal herşey... Niye böyle söyleyip içine kurt düşürdüler ki nerde Yaptılar testi. 2 çok büyük bir değer değil, ticari amaçla öyle Demiş bile olabilirler. Sonuçta 11 hafta 1 küsür çıkar.12 13 haftalarda gebelikler beraber ensede kalınlaşırmış. Izini rahat tut bak hiç bir şey çıkmayacak
12. Haftada baktı canımKaçıncı haftamda baktı ki 3 mm ye kadar normal herşey... Niye böyle söyleyip içine kurt düşürdüler ki nerde Yaptılar testi. 2 çok büyük bir değer değil, ticari amaçla öyle Demiş bile olabilirler. Sonuçta 11 hafta 1 küsür çıkar.12 13 haftalarda gebelikler beraber ensede kalınlaşırmış. Izini rahat tut bak hiç bir şey çıkmayacak
Ben bursadayım doktorumun ücreti 120 tl civarıArkadaşlar bulunduğunuz yerlerde medikal park hastane muayene ücreti nedir bilgi verebilir misiniz?
İzmite medikal park açıldı ve doktorum oraya geçmiş ama henüz tam açılmadığı için bilgi alamadım da
Bence normal cnm benim 11 haftada 1 mm çıktı12. Haftada baktı canım
Ya bazı kadın doktorlar cidden tuhaf.
Bence kadın olarak kadınlardan bıkmışlar :)
Giden iki arkadaşım var. Pişman oldular.
Hiç rahatlatıcı iki kelam etmiyolarmış.
ben aslnda oyuzden hic kadn istemiodum ama erkektede bulduklarm hakknda snra kotu seyler duydum yada bulnduklari hastaneyle ilgii.. bakalim hakkimzda hayirlisi :)
canım sormadan herseyi soyluyor belki 5 dk ultrasonla baka baka anlatio ama bi sikaytn varmi dio soyluyorum suratima bosbos bakio degisik yani. ozel muayene simdilik asar canim bizi bakalm smdilik gtsin insallah bi sorun olmaz tesekkur ederimeğer sen sormadan anlatmasını cana yakın içten bir doktor arıyorsan kendi gittiğim doktoru önerebilirim.Özel muayenehane de bakıyor.
pembe mavide tamamen ozel okdr parada veremem canim ama arkadasm orda bi doktra gidiodu hic memnun kalmadi istebirine ii gelen birine gelmeyebilio. simdilik devam edicem bole giderse ayni hastanede diger erkek doktra gidicem :)Ay sinir olurum oyle tiplere.ben pembe maviye gidiyorum Lale hanima ilk kizimda da ona gitmistim 8 senedir ona gittim hep.artik obeni cok iyi taniyor ben onu .memnunum
Tesekkur ederim :)Ben bursadayım doktorumun ücreti 120 tl civarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?