2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızımda 9 ay hiç hareket göremedik. Öyle yattı yavrucum patates gibi.
Şimdi kımıl kımıl görünce çok şaşırdık :)
Hahahaah ne güldüm yaaa patates gibi kıyamam kız ay ne bilim hareket etti fln yazanları görünce aklıma takıldı canım. Doktorum da maşallah ekspres usg sanki hemen 2 dk anca sürüyo yada bizimki objektiflere hemen veriyo pozu ensesini ölçtü dün ben de bazıları dönmüyomuş fln diye okuyunca negüzel uzun sürcek dedim ama maşallah hemencik ölçtü. Bacaklar desen fora daha 10. Haftasında doktor cinsiyet tahmininde bulundu o derece yani

Ahahahahah canım çok güldüm kafası kıt mal takliti yapmak oyy Kıyamam sana ya nedir bu milletin kv çektiği

Ahahahahah siz çok tatlısınız yaa
Kayserili arkadaşim var hiç böyle şeyler duymamıstım

Biz goruyoruz canm.heleki sira pek yoksa dr epey izletiyor.film izler gibi izliyoruZ:) Hareket etmezsede dr amcasi hareket ettiriyor onu:)
Cumartesi yine gidicez canım ikili tarama sonuçları çıkınca. Ozaman özellikle sölicem azcık hareketleri görcek kadar duralım bari. Benim doktorum çok yoğun randevu saatinde gidip 2 saat bekliyoruz belki oyüzden bakması gereken şeylere bakıp bitiriyo işi 2-3 dk fln sürüyo o da ben soruyorum da öyle

ben 13. haftaya kadar kalp atısını sadece 1 kere dınlemıstım
o da ilk atısıydı :=)
zaman ılerlesın zaten göreceksın onları.
İnşallah canım bakalım c.tesi sölicem görmek istiyorum hemencik basıyon çıktıyı valla doktor dicem heehhhehee

İnşallah canım bakalım c.tesi sölicem görmek istiyorum hemencik basıyon çıktıyı valla doktor dicem heehhhehee
ben bu gidişimde çok şanssızdım. doktorum doguma gırecekmıs
sanıyeler ıcınde baktı ve hemen cınsıyetı söyledı. ardından ıkılı testımı gösterdım '' şahane, süper, harıka'' dedı yolladı

Valla o kdr yogun olmasi beni hic ilgilendirmez yogun zamanda cok sorum var diyip oturdugum zamanlarda oldu

Hem de bunu gülerek söylersen şaka mı dedin gerçek mi anlamıyorlar daha eğlenceli oluyor.hepsi pohpohlanmayi sevdiği için aksi ters etki yapıyor dumura uğruyor
Allah'ım evet pohpohlanma olayı cidden var.
Bir de şu aşırı misafir ağırlama ve misafirliğe gitme olayı bitiriyo beni. Sabah kahvaltılı günden başlayıp geceyarısına kadar süren altın/para günleri..
İnsan evinde don külot oturmayı istemez mi biraz yahu?

Nası yaniii hiç balık yemiomusunuzzz??
şuan için hayır. mide bulantılarım varken balıgı mı düşünecegım ?
ben nasılım bu bulantılardan dolayı bılıyor musun?

ne yemek
ne iş
kimseyle de görüşmüyorum
hiçbir şey yapmadan sabahtan aksama kadar oturuyorum
ya da eşim gezdırıyor.
bu durumdayken ben balık mı düşünecegım
hayatımdan bezmısım

Bu sefer ısrarcı olucam affetmicem ne var ne yok sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…