- 25 Ağustos 2014
- 1.882
- 1.382
- 88
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #13.901
Hahahaah ne güldüm yaaa patates gibi kıyamam kızKızımda 9 ay hiç hareket göremedik. Öyle yattı yavrucum patates gibi.
Şimdi kımıl kımıl görünce çok şaşırdık :)
Ahahahahah canım çok güldüm kafası kıt mal takliti yapmak oyy Kıyamam sana ya nedir bu milletin kv çektiğiKötü insanlar değiller ama memnuniyetsizler. Bardağı sağ taraftan alıp sol tarafa koyanın da dedikodusunu yapıyolar,sol taraftan alıp sağ tarafa koyanın da. İnsan ne diyeceğini,nasıl hareket edeceğini şaşırıyo bazen.
Sanırım en iyisi kafası kıt,mal taklidi yapmak :)
Ahahahahah siz çok tatlısınız yaaAyy onu hiç yapma sakın mal insanları hiç sevmezler birşeye tutmazlar nasılsa anlamaz o diye.en güzeli her dediklerine kulp bulmak birine ağzın eğri mi diyor senin de burnun eğri dersen senden iyisi olmaz hemşerim diye demiyorum
Cumartesi yine gidicez canım ikili tarama sonuçları çıkınca. Ozaman özellikle sölicem azcık hareketleri görcek kadar duralım bari. Benim doktorum çok yoğun randevu saatinde gidip 2 saat bekliyoruz belki oyüzden bakması gereken şeylere bakıp bitiriyo işiBiz goruyoruz canm.heleki sira pek yoksa dr epey izletiyor.film izler gibi izliyoruZ:) Hareket etmezsede dr amcasi hareket ettiriyor onu:)
Bendeaynen. bundan sonra söylemeyecegım zaten
İnşallah canım bakalım c.tesi sölicem görmek istiyorum hemencik basıyon çıktıyı valla doktor dicem heehhheheeben 13. haftaya kadar kalp atısını sadece 1 kere dınlemıstım
o da ilk atısıydı :=)
zaman ılerlesın zaten göreceksın onları.
ben bu gidişimde çok şanssızdım. doktorum doguma gırecekmısİnşallah canım bakalım c.tesi sölicem görmek istiyorum hemencik basıyon çıktıyı valla doktor dicem heehhhehee
ne güzel 2 gün önce süperdim. eşim ne kadar sevınmıstı halbukıBende
Hatta Aklımdan bile geçirmicem
Valla o kdr yogun olmasi beni hic ilgilendirmezCumartesi yine gidicez canım ikili tarama sonuçları çıkınca. Ozaman özellikle sölicem azcık hareketleri görcek kadar duralım bari. Benim doktorum çok yoğun randevu saatinde gidip 2 saat bekliyoruz belki oyüzden bakması gereken şeylere bakıp bitiriyo işi2-3 dk fln sürüyo o da ben soruyorum da öyle
Senin kiz mi kesin simdiben bu gidişimde çok şanssızdım. doktorum doguma gırecekmıs
sanıyeler ıcınde baktı ve hemen cınsıyetı söyledı. ardından ıkılı testımı gösterdım '' şahane, süper, harıka'' dedı yolladı
bilmem kesin mi.. 2 hafta önce baktı kız dediSenin kiz mi kesin simdi
Allah'ım evet pohpohlanma olayı cidden var.Hem de bunu gülerek söylersen şaka mı dedin gerçek mi anlamıyorlar daha eğlenceli oluyor.hepsi pohpohlanmayi sevdiği için aksi ters etki yapıyor dumura uğruyor
şuan hiçbir şey :=) şuan tek düşündüğüm canımın ne cektıgı :=)
Nası yaniii hiç balık yemiomusunuzzz??Yemiyorum.
Bu sefer benide kazıyana kadar kalkmıcam o usg masasından heheheValla o kdr yogun olmasi beni hic ilgilendirmezyogun zamanda cok sorum var diyip oturdugum zamanlarda oldu
şuan için hayır. mide bulantılarım varken balıgı mı düşünecegım ?Nası yaniii hiç balık yemiomusunuzzz??
Şuan için hayır. Bulantılarım kesilince başlarım.Nası yaniii hiç balık yemiomusunuzzz??
Aynen ben de hatta cubuk krakerleri kaldirmistim artık bulantım olmuyo demiştim taa kiii dün e kadarne güzel 2 gün önce süperdim. eşim ne kadar sevınmıstı halbukı
Bu sefer ısrarcı olucam affetmicem ne var ne yok sorucamben bu gidişimde çok şanssızdım. doktorum doguma gırecekmıs
sanıyeler ıcınde baktı ve hemen cınsıyetı söyledı. ardından ıkılı testımı gösterdım '' şahane, süper, harıka'' dedı yolladı
ne sormak ıstıyorsun mesela?Bu sefer ısrarcı olucam affetmicem ne var ne yok sorucam
Ben normalde çok severim balık yemeyi ama balık mevsimi değil ya güvenemiyorum hiç. Bide sahil şehri de değil yaşadığım yer oyüzden hiç güvenilir gelmiyo açıkçasıNası yaniii hiç balık yemiomusunuzzz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?