- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #13.921
Aynen ben de hatta cubuk krakerleri kaldirmistim artık bulantım olmuyo demiştim taa kiii dün e kadar
şuan için hayır. mide bulantılarım varken balıgı mı düşünecegım ?
ben nasılım bu bulantılardan dolayı bılıyor musun?
ne yemek
ne iş
kimseyle de görüşmüyorum
hiçbir şey yapmadan sabahtan aksama kadar oturuyorum
ya da eşim gezdırıyor.
bu durumdayken ben balık mı düşünecegım
hayatımdan bezmısım
çok şanslısın valla :=)Doğru diosunuz unuttum bulantı olayını ben hiç yaşamadığım için :)
Umarım biran önce geçer gider kurtulursunuz kızlar zordur..
Nası yaniii hiç balık yemiomusunuzzz??
Anladım canımmm..bende normalde çok yemezdm ama mecburiyettn yiyorum..daha doğrusu haftada bir yemeye çalışıorum eylül ekim bi gelse balık haftada 2yemeyi planlıorum :)Ben normalde çok severim balık yemeyi ama balık mevsimi değil ya güvenemiyorum hiç. Bide sahil şehri de değil yaşadığım yer oyüzden hiç güvenilir gelmiyo açıkçası
Kalkma kalkma cnm.hakkin senin oyle sepet gibi gondermeye haklari yokki..o zaman devlete git bedava oyle degil mi?Bu sefer benide kazıyana kadar kalkmıcam o usg masasından hehehe
Her ağrıyan yerimi sorcamne sormak ıstıyorsun mesela?
Ahh kıyamamm ben sizee..Eki Görüntüle 1574332
Bacım bu benim evimin şuan için en derli toplu odası. Diğer odaları da çekip atarsam dağınıklığımıza nazar değer.
Sen balık diyosun..
senın başka cocuk var mıydı?Eki Görüntüle 1574332
Bacım bu benim evimin şuan için en derli toplu odası. Diğer odaları da çekip atarsam dağınıklığımıza nazar değer.
Sen balık diyosun..
Çok şükür canımm :))çok şanslısın valla :=)
senın cınsıyet bellı mıydı?
Tabiki doğru söylüyosun şimdiye kadar çok takılmamıştım ama bu hareketi görme işi kafamı kurcaladı inşallah görebilirimKalkma kalkma cnm.hakkin senin oyle sepet gibi gondermeye haklari yokki..o zaman devlete git bedava oyle degil mi?
sen ıkılıyı yaptırdın mı? ikilide yeterınce ayrıntılı bakılıyorHer ağrıyan yerimi sorcamYok kız takılıyorum sadece hareketlerini görmek istiyorum biraz daha uzun bakabilirmiyiz dicem bide şimdiden cevaplarmı bilmiyorum ama 17-18. Haftalar civarı yolculuk yapmam gerekecek en yakın arkadasımın düğünü var kütahyadan edirneye gidicem yaklaşık 9 saat sürüyo sakıncası varmı diye şimdiden yoklamayı düşünüyorum.
erkeklerde pek bulantı olmuyor. ama olanlar var tabiiÇok şükür canımm :))
Henüz kesin olmamakla birlikte %80 erkek demişti doktorum ama bakalım bu hafta tekrar gitcem gösterirse :)
Ben bu aralar yararlı şeyler namına hiç bişi yemiyorum ne ceviz ne yumurta ne süt sadece öğün geçirmeye çalışıyorum. Dediğin gibi kış gelse de taze taze balık yesek hem de iştahımız açılmış olur ohhh misAnladım canımmm..bende normalde çok yemezdm ama mecburiyettn yiyorum..daha doğrusu haftada bir yemeye çalışıorum eylül ekim bi gelse balık haftada 2yemeyi planlıorum :)
Bende yumurta yiyemiorum napcam onu bilmiorum
kasık agrıları norml canım.Ühüüüüüüüü benim çok agrim var bugün hep yattım kasik sağ kemik mahfetti beni ilk defa böyle ya neden olduki
Tam 2 oldu :)Ahh kıyamamm ben sizee..
Kaç yaşında minik :)
Ühüüüüüüüü benim çok agrim var bugün hep yattım kasik sağ kemik mahfetti beni ilk defa böyle ya neden olduki
Şortunu da soyup gitmiş deli kız :)senın başka cocuk var mıydı?pardon varmıs
fena sayılmaz aslında
neleri var
Yaptırdım canım dün gayet hızlıydısen ıkılıyı yaptırdın mı? ikilide yeterınce ayrıntılı bakılıyor
aracla gıdeceksen çok rahat olur aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?