2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen ben de hatta cubuk krakerleri kaldirmistim artık bulantım olmuyo demiştim taa kiii dün e kadar

evin her yeri ayrı kokuyor sanki.
eşime yazık valla.. adam işten gelıyor
evi süpürüyor
yemegını hazırlıyor

ee napım yani, numara yapmıyorum yaa heralde. iyi ki başka cocugum yokmus,
çok agır gecıyor benım bu dönemlerim.

Doğru diosunuz unuttum bulantı olayını ben hiç yaşamadığım için :)
Umarım biran önce geçer gider kurtulursunuz kızlar zordur..

Ben normalde çok severim balık yemeyi ama balık mevsimi değil ya güvenemiyorum hiç. Bide sahil şehri de değil yaşadığım yer oyüzden hiç güvenilir gelmiyo açıkçası
Anladım canımmm..bende normalde çok yemezdm ama mecburiyettn yiyorum..daha doğrusu haftada bir yemeye çalışıorum eylül ekim bi gelse balık haftada 2yemeyi planlıorum :)
Bende yumurta yiyemiorum napcam onu bilmiorum

ne sormak ıstıyorsun mesela?
Her ağrıyan yerimi sorcam Yok kız takılıyorum sadece hareketlerini görmek istiyorum biraz daha uzun bakabilirmiyiz dicem bide şimdiden cevaplarmı bilmiyorum ama 17-18. Haftalar civarı yolculuk yapmam gerekecek en yakın arkadasımın düğünü var kütahyadan edirneye gidicem yaklaşık 9 saat sürüyo sakıncası varmı diye şimdiden yoklamayı düşünüyorum.

sen ıkılıyı yaptırdın mı? ikilide yeterınce ayrıntılı bakılıyor
aracla gıdeceksen çok rahat olur aslında

Çok şükür canımm :))
Henüz kesin olmamakla birlikte %80 erkek demişti doktorum ama bakalım bu hafta tekrar gitcem gösterirse :)
erkeklerde pek bulantı olmuyor. ama olanlar var tabii
ablamda 3 ay olmus :=) cevremdekı erkek sahıplerınde bulantı olmamıs
ohh ne guzel.. abartmıyorum cehennem azabı gibi bişi

Anladım canımmm..bende normalde çok yemezdm ama mecburiyettn yiyorum..daha doğrusu haftada bir yemeye çalışıorum eylül ekim bi gelse balık haftada 2yemeyi planlıorum :)
Bende yumurta yiyemiorum napcam onu bilmiorum
Ben bu aralar yararlı şeyler namına hiç bişi yemiyorum ne ceviz ne yumurta ne süt sadece öğün geçirmeye çalışıyorum. Dediğin gibi kış gelse de taze taze balık yesek hem de iştahımız açılmış olur ohhh mis

Ühüüüüüüüü benim çok agrim var bugün hep yattım kasik sağ kemik mahfetti beni ilk defa böyle ya neden olduki

sen ıkılıyı yaptırdın mı? ikilide yeterınce ayrıntılı bakılıyor
aracla gıdeceksen çok rahat olur aslında
Yaptırdım canım dün gayet hızlıydı Bizimki uygun pozisyona geçiyo heralde hemen Hemen ensesini ölçtü bak bu yüzü dedi sonra sırtı dedi yüz üstü duruyo dedi sonra bacaklarının arasını göstersi bak burda da erkeğe beziyo ama yüzde yüz diyemem dedi. Ne ara okadar pozisyon değiştirdi bilmiyorum Bi de kalp atışını açtı azcık. Bebeğin sağlıklı dedi. hoooppp bitti 5 dk fln.dı heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…