2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Cnmmmmm sende bebisini sağlıkla al kucağına önümüzdeki yaz bol bol bebisle geziceksin zaten herkes cocuklariyla gelmiş çok özendimm
acısını çıkarıcm zaten .gezicem bol bol onunda butlarını ısırıcam .Allahım biran önce kucağımıza almayı nasip etsin

ama siz de hiçbişi merak edıp arastırmıyorsunuz kı.. kk da bir sürü konular var
cınsıyet tahmını
gecen gun baktim ama telden zor oluo bilgisayri acncada bebis malzemelerne bakiom kk gidio. ayy zaten millet buraya giriom kafamı bulandiriomusum die laf edio hafta sonu sinir ettiler cok pimpirikliymisimde burdan okuya okuya kendimde sorun ariomusum. kardesimin arkdsi hamile 8.ayinda o tecrubeli die sikintilarimi onla paylastim doktorumu dedim tuhaf die bu drn odasina girermis kurbanlik koyjn gbi hic bisi sormadim hic sorunca kiziolar sorma mutlu olursun dio ense kalnligni sordm o neki heralde yapildu bana bilmiyorum dio hic dedim eline verilen kagidada merak edip bakmadnmi dedim yoo dedi en son benim cinler tepeme cikti kusura bakmada sende hepten salakmissin dedim bozuldu. :) smdi bakim bakalim su teori neymis ne deilmis :)

heee evet orasi uzak bana neyseki eve cok yakn biyere ozdilek park yapilio bizde artik oraya gideriz seneye aksamlari bizdigimizla :)

öyle doktora bırakmayacaksın her seyi. kafası başka şeyle falan meskuldur unutur bellı olmaz.
valla doktor benı degıl, ben doktoru yönlendırıyorum galıba

bebeişinin en az 12. haftadan ıtıbaren baslayan usg cıktıısı varsa
oradan bakıyorlar
bılen cınsıyet tahmını yapıyor.

doktora cok soru sorarsan doguma girmezmis oda sormuomus girmesin dedim baska dr mu yok. iste bunlar fazla large oldugu icin ben onlara tuhaf geliorum ama insan eline verilene hic bakmazmi. bi cinsiyeti sormuslar oda kocasi erkek istio die doktor erkek dimi demisler ii dedim iiki erkekmis yoksa bosucakmisyms ne cinssinz dedim baya bi lafimi soyledim ama oda bende cok sinir olduk. smdi actm canim bakicam bakalm :)

saçmalıga bak. sankı babasının hayrına bakıyor. bu olmazsa baskası olur.
bence tam aksi, fazla saf durmayacaksın
sonra bır yerlerı kalkıyor. akıllarınca sacma sapan azarlamaya calısıyorlar.

saçmalıga bak. sankı babasının hayrına bakıyor. bu olmazsa baskası olur.
bence tam aksi, fazla saf durmayacaksın
sonra bır yerlerı kalkıyor. akıllarınca sacma sapan azarlamaya calısıyorlar.
kesinlikle beni bikere tersledi bos anima geldi bidahakine olursa biliyorum yapicagmi. ben bu cinsiyeti int de gormustum okumustum ama kk da gorememistim ii oldu ismide ole gecmiodu yukledim bakalim ne cikicak :)

kesinlikle beni bikere tersledi bos anima geldi bidahakine olursa biliyorum yapicagmi. ben bu cinsiyeti int de gormustum okumustum ama kk da gorememistim ii oldu ismide ole gecmiodu yukledim bakalim ne cikicak :)
ya tabii illa dogru diye bişi yok
tahmını tutan çok az var
onu da bılemezsın kımın tahmını dıye :=)

Selam kızlar
Nasılsınız, kusmalar Yüzünden tam randıman giremiyorum. Arada okuyabiliyorum. Ama dualarım sizinle. Kusma yetmezmiş gibi bir de Kabızlık zorluyor, var mı yaşayanınız.

Selam kızlar
Nasılsınız, kusmalar Yüzünden tam randıman giremiyorum. Arada okuyabiliyorum. Ama dualarım sizinle. Kusma yetmezmiş gibi bir de Kabızlık zorluyor, var mı yaşayanınız.
Kabızlık vardı geçti ama şu sıralar da midem taş gibi sanki içinde yumruk var özellikle akşam yemeğinden sonra

Kuyruk sokumuna göre tahmin yapılıyor yanılma payı da olabiliyor tabi alınan çıktılarda ama doktor bakarken anlar bunu.kızlarda kuyruk sokumu daha paralel oluyor doğum yaptığımız için kuyruk sokumumuz kıvrık değildir bizim.erkekler de daha kıvrık olur kuyruk sokumuna bakarak cinsiyet tahmini yapılıyor yani buna göre ölçüm uzunsa kız kisaysa erkek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…