2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın annecikler...

Bu sabah üst kat komşumu boykot ediyorum bu saatte evimi soğan kokusuyla doldurdu. Komşu evinde iftar çadırına soğan yahnisi yapıyor galiba!
gunaydinnnnn guzel annecikkk ahh o havalandirmalar hicbiise yaramio benimde ustten altta gelio koku bide kadin demiomu senin yenek kokun gelio bana die bende diyorum seninkide geliyor havalandrna yapcak bisi yok susuo. sende calistir davlumbazi canim ben ole cozum bulmustum

Ah bebeğim deneyim bir, beynim yandı kokudan! :)

Acaba bebiş mi tüketti yap depolarını annesi

ben de kilo alamıyorum 47 kiloda kaldım, fırça yiyeceğim yine doktordaan

Gadınnnn beni oraya getirme 47 kiloda hatun hala söyleniyor arkadaş yaa Elimde en ağır terlikle gelip kovalamak istiyorum seniiiii....:)))

ben sabahlari deli bir aclikla uyaniyorum.bu nasil birsey saat 7 oldumu olecem acliktan.hamilelikten once hic boyle birsey yasamadim.uyandiktan cok sonralari acikirdim.baskalarinin istahi kapaniyor benimk?i hep acik

Gadınnnn beni oraya getirme 47 kiloda hatun hala söyleniyor arkadaş yaa Elimde en ağır terlikle gelip kovalamak istiyorum seniiiii....:)))
napim arkadaşım ya kilo almam lazımmış doktorum senin kilonda genç kızlar ergenliğe geçiş yapıyor kilo alman şart dedii boyumda 1.65 kilo vermek isteyenler takılın bana garanti açlıktan depoları tüketirsiniz

Acaba bebiş mi tüketti yap depolarını annesi

ben de kilo alamıyorum 47 kiloda kaldım, fırça yiyeceğim yine doktordaan
47 kilo mu hehe ben 55e düştüm daha birşey olmaz canım bebek iyiyse sıkıntı yok bu aydan sonra alınır zaten.çok sıcak burası çok terliyorum ondan zayıflamış olabilirim tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…