2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın güzel anneler..hamileliğimi ilk burda paylaşmıştım sayfa yeni açılmıştı o zman ama bebeğini kaybeden arkadaşlara çok üzülüp stres yaptıgım için cok sık girmedim cok şükür riskli süreci atlattık.geçen hafta ben oğlum olacağını öğrendm:) bu kadar erken öğreneceğimi tahmn etmiyordm baska doktra gittm o da erkek büyük ihtimal dedi..Rabbim hepimize sağlıklı hamilelk süreci yaşatsn

Kızlaaar ya bu arada tatil zamanları yaklaşıyor, ben güneşlenmeyi çok severim, broznlaştırıcı sürüp yatardım önceden mis gibi broznlaşırdım, şu an ne yapacağımı bilmiyorum, broznlaşma konusunda fikriniz var mı? Güneş kremim solante pregna ama onu sürersem bronzlaşmam imkansız, havuc kakao yagı mı alsam napsam Bir de mesela göbüşümüz yanarsa büyüyünce büyüyen kısımlar beyaz mı olacak zebraya döner miyim

Bebeğimm senin kilondayken doğru söylüyor ben ergenlik döneminde regl olmuştum düşün
Vallahi tüketiriz bebeğim, benim sıpaya içeride doğuma kadar yetecek erzak var

Anladım canımmm..bende normalde çok yemezdm ama mecburiyettn yiyorum..daha doğrusu haftada bir yemeye çalışıorum eylül ekim bi gelse balık haftada 2yemeyi planlıorum :)
Bende yumurta yiyemiorum napcam onu bilmiorum
Ne yumurta ne balık 2 aydır kuru bir tosttan başka birşey yiyemiyorum.onu yiyebildigime şükür ediyorum. Yoksa acııııım. Zaten bebek ilk aylarda anneden aldigiyla beslenmiyor. Daha sonralarda çok önemli. Suan yaşıyacak kadar yiyebiliyorum.

Bu sıcakta ikiside yenmiyor zaten ikiside kokuyor ben hep soğuk sandvic yiyorum çok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…