- 8 Ocak 2015
- 1.183
- 1.488
- 63
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #14.681
Evet canım, dünden beri geçmeyen bulantım var. Şükür elma iyi geldi, biraz da mayhoştu iyi oldu tavsiyemdir.mide bulantısı olanlar, yemek pek yıyemıyorsanız bıle
meyvenızı eksık etmeyın. meyve bulantıya az da olsa ıyı gelır
hem vıtamınızı de almıs olursunuz.
meyve olarak genellıkle sert ve hafif mayhoş seylerı alıyorum ben :=)Evet canım, dünden beri geçmeyen bulantım var. Şükür elma iyi geldi, biraz da mayhoştu iyi oldu tavsiyemdir.
Hayatta kimseyi terslemem canım ben terslemek için söylemedim kusura bakma ben kızıma hamileyken çok bilgi aldım bu siteden sizde dalga geçer gibi konuştunuz olabilir yazamamışımdır ne olacak ben şu anda işyerimdeyim o kadar çok insanla konuşuyorimki onları düzelterek sakin olarak belki benim düzenim bozulmuştur sende benim konuşmamı düzelt olmazmıtersledın ama..
eminim okuyanlarda öyle anlamıstır.
cümleni tamamlamadıgın için sormustum ben.
50 den aşağı erkek olurmus güya, ama senın kız olmus
o yuzden bu hcg ile cınsıyet konusu pek dogru degıl.
herkeste tutmuyor.
Evet onu istiyorlar ama tüp bebek tedavisine başlamadan önce istemesi gerekirdi....sen hala takibe tüp bebek merkezine mi gidiyorsun. Benimde tüp bebek ama kalp atışını duyduktan sonra istersen gel ayda kendi kadın doğumluna git dediHangi değere göre yorum yapcaklar çok merak ediyom. Benimkide cuma çıkacak. Benim saf aids değerinide istemişnapacaksa bu saatten sonra. Herkes gider Mersin'e benimki gider tersine
Canım valla bende çok beğendim çok mantıklı geliyor indirim vardı sekizyüz kürattı....aslında harıka bişi :=) sen işlerini hallederken bebiş kendı kendıne sallanır
ne kadarmıs fıyatı?
500-600 arası galiba.aslında harıka bişi :=) sen işlerini hallederken bebiş kendı kendıne sallanır
ne kadarmıs fıyatı?
Canım valla bende çok beğendim çok mantıklı geliyor indirim vardı sekizyüz kürattı....
500-600 arası galiba.
Yok canım tüp bebeğe devam etmiyorum oturduğum yerde buldum bi doktor. Kan değerlerim mevcuttu ama bu doktor hepsini bida istedi. Antalyada yaptırdım ben tüp bebişi. Sen nerde yaptırdınEvet onu istiyorlar ama tüp bebek tedavisine başlamadan önce istemesi gerekirdi....sen hala takibe tüp bebek merkezine mi gidiyorsun. Benimde tüp bebek ama kalp atışını duyduktan sonra istersen gel ayda kendi kadın doğumluna git dedi
http://www.kirazbaby.com/4-moms-mamaroo-yeni-nesil-uyku-koltugu-silverCanım valla bende çok beğendim çok mantıklı geliyor indirim vardı sekizyüz kürattı....
Panik yok :) panik yokSizin ne çıktı 2 li tarama testinizdeki değerler?
Pappa Değeri nasıl yorumlancak tatlımPanik yok :) panik yokbu değer normal hamileliğimizi öğrendiğimiz bhcg Değeri değil. Dikkat edersen 2li testte t-hcg yazıyor. Hatta burda bu değerden cinsiyet tahminleri yapanlar oldu. 50'nin altındaysa erkek, üstündeyse kız diye. Bence merak edilecek bişi yok. Benimki de 47 çıktı. Papp-a 152.
Davul hissi bende de var.akşam bi saat yürüdüm.soda içtim geçmedi yine de.çok sinir bozucu bi durumyıyınce de davul gıbı oluyorsun ve rahatsız edıyor dımı?
herkeste olan bişi galıba bu.Davul hissi bende de var.akşam bi saat yürüdüm.soda içtim geçmedi yine de.çok sinir bozucu bi durum
Aynenn benimdeekokuyu hiç sorma yaa
mide bulantım gecıyor
evın ıcınde dolanırken koku bulantım baslıyor. e öğürünce dogal olarak bulantıyı tetıklıyo
bugun tam 14 + 0 oldukAynenn benimdee
Hangi riskli gebelik uzmanına gidiyorsunuz?Rica ederim cnm ama doktora göre ucret değişiyor burdaki medikalde bazı doktorların daha uygun benimki riskli gebelik uzmanı
hangısıne bakıcaz peki, sonuc muPanik yok :) panik yokbu değer normal hamileliğimizi öğrendiğimiz bhcg Değeri değil. Dikkat edersen 2li testte t-hcg yazıyor. Hatta burda bu değerden cinsiyet tahminleri yapanlar oldu. 50'nin altındaysa erkek, üstündeyse kız diye. Bence merak edilecek bişi yok. Benimki de 47 çıktı. Papp-a 152.
bugun tam 14 + 0 olduk
ama bulantılar hala aynı
cuma günü gitmistim en son.okuduguma göre bu hafta bulantıların büyük oranda azalacaktır diyor, hatat birden bıçak gibi kesiliyormuş aniden..inşallah seninki de öyle gecer canım..
hemen hemen aynı tarihle gidiyoruz senle ama benim hiç bulantım olmadı sayılır, bi kaç kere kokudan rahatsız oldum o kadar.. en son ne zaman doktora gittin sen canım ben iki hafta önce gittim bir de haftaya gitmeyi düşünüyorum. aslında sabredip tam 16 haftalıkken tekrar gitmke istiyorum ama insan bebeğini çok merak ediyor..sanki yıllar oldu ben doktora gidip görmeyeli gibi geliyor..
doktor bulantı için ilaç verdi mi bazı arkdaslara vermiş..onlarında mı faydası olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?