2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hayatta kimseyi terslemem canım ben terslemek için söylemedim kusura bakma ben kızıma hamileyken çok bilgi aldım bu siteden sizde dalga geçer gibi konuştunuz olabilir yazamamışımdır ne olacak ben şu anda işyerimdeyim o kadar çok insanla konuşuyorimki onları düzelterek sakin olarak belki benim düzenim bozulmuştur sende benim konuşmamı düzelt olmazmı

Hangi değere göre yorum yapcaklar çok merak ediyom. Benimkide cuma çıkacak. Benim saf aids değerinide istemiş napacaksa bu saatten sonra. Herkes gider Mersin'e benimki gider tersine
Evet onu istiyorlar ama tüp bebek tedavisine başlamadan önce istemesi gerekirdi....sen hala takibe tüp bebek merkezine mi gidiyorsun. Benimde tüp bebek ama kalp atışını duyduktan sonra istersen gel ayda kendi kadın doğumluna git dedi

Yok canım tüp bebeğe devam etmiyorum oturduğum yerde buldum bi doktor. Kan değerlerim mevcuttu ama bu doktor hepsini bida istedi. Antalyada yaptırdım ben tüp bebişi. Sen nerde yaptırdın

Sizin ne çıktı 2 li tarama testinizdeki değerler?
Panik yok :) panik yok bu değer normal hamileliğimizi öğrendiğimiz bhcg Değeri değil. Dikkat edersen 2li testte t-hcg yazıyor. Hatta burda bu değerden cinsiyet tahminleri yapanlar oldu. 50'nin altındaysa erkek, üstündeyse kız diye. Bence merak edilecek bişi yok. Benimki de 47 çıktı. Papp-a 152.

Pappa Değeri nasıl yorumlancak tatlım

hangısıne bakıcaz peki, sonuc mu
mom yazan kısım mı?

bugun tam 14 + 0 olduk
ama bulantılar hala aynı

okuduguma göre bu hafta bulantıların büyük oranda azalacaktır diyor, hatat birden bıçak gibi kesiliyormuş aniden..inşallah seninki de öyle gecer canım..

hemen hemen aynı tarihle gidiyoruz senle ama benim hiç bulantım olmadı sayılır, bi kaç kere kokudan rahatsız oldum o kadar.. en son ne zaman doktora gittin sen canım ben iki hafta önce gittim bir de haftaya gitmeyi düşünüyorum. aslında sabredip tam 16 haftalıkken tekrar gitmke istiyorum ama insan bebeğini çok merak ediyor..sanki yıllar oldu ben doktora gidip görmeyeli gibi geliyor..

doktor bulantı için ilaç verdi mi bazı arkdaslara vermiş..onlarında mı faydası olmadı

cuma günü gitmistim en son.
inşallah öyle olur. sana maşallah dıyeyım bari
ben 7. haftadan berı bulantıları cekıyorum, gün içinde sürekli oluyor hatta..

bulantı ılacı vermıstı kullandım bıraz ve faydası olmadıgına karar verdım bıraktım
gercekten de faydası yoktu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…