2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah tez zamanda geçer seninkide..doktor ne dedi cuma günü? test için mi gittin ? boyu posu nasıl olmuş ? neler söyledi?

inşallah tez zamanda geçer seninkide..doktor ne dedi cuma günü? test için mi gittin ? boyu posu nasıl olmuş ? neler söyledi?
amin.testın sonucunu göstermek ıcın gıttım. bilmem, poposu boyuna bişi demedi
zaten doguma gırecektı. cınsıyet ıcın tekrar baktırayım dedım
3 sanıyede baktı
sonucumu soyledı. o kadar :=)
aslında ben 2 hafta önce gıtmıstım ama ıkılı ıcın cuma da gıtmem gerektı ( sonucunu göstermek için )
Doktor Perşembe gel dedi. Napimm araştırıyorum netten

arastır canım
ama telaş yapma. ne zaman elıne gectı testın? ben mesela doktora söyledım '' sonuclar cıkınca gelırım '' dedım.

Bugün internetten baktım. Ama dayanamıcam yarın gideyim bari. Hemde kanama alanım nolmuş onada baksın. Bu son gidişim zaten doktoru değiştircem bu safın ultrasonu renkli değil verdiğim paraya yazık. Vitamin vermicen mi diyom napcan vitamini diyo sinirrrr

nasıl renklı degıl. renklısı 4 boyutluya gırmıor mu? yanlıs mı bılıyorum ben yoksa?
aha bızımkı de böyle

Tamam işte 3 boyutlu makinesi yok bu adamın koca hastanede. Bebeğide göstermiyo bana ekranı çeviriveriyo. Battı bana artık
3 boyutluyu zaten 1 kere falan gösterecek sanırım
bebegı nıye göstermıyor kı? sen yatarsın doktor işini görürken sen de karsıdan ızlersın
o kısım saçma.
ne kadar muayene ucretı verıyorsun?

Selam hatunlar bende bugün yaptırmış oldum 2'li testimi...cinsiyete sürpriz olsun deyip 1 ay sonraya attı doktorcuğum Ense kalınlığımızda çok şükür güzel çıktı...İlaçlarımda değişti foliği bıraktım decavit ve ferrumfort kullanmaya başladım.... Umarım sizlerin de ikililer güzel gelmiştir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…