- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #14.721
Benin de 1800 küsur idi, doktot herhangi bir sorun olmadığını söyledi. Rahat olunKızlarrrr tekrar soruyorum pappa Değerim 1812 çıktı. Bu ne demek???
Şimdi ben ne kadar yazsam da dinlemeyeceksiniz beni biliyorum. Çünkü ben de dinlememiştim kimseyidaha önceden bır vıdeoda gormustum
ıkızler vardı takılıyorlardı kendı hallerınde :=)
ama işte 6 aylık için o kadar para da verılmez kı yaa
işte ben de bir anlık heveslere kapılmayacagımŞimdi ben ne kadar yazsam da dinlemeyeceksiniz beni biliyorum. Çünkü ben de dinlememiştim kimseyi
İlk çocuk olunca o heyecanla bebek mağazalarında ne kadar tırı vırı varsa alıyoruz. Sözde pratiklik olsun diye. Bol eşya olsun diye. Lazım olur diye. Oysa bebekle başbaşa kalınca en pratik olanın iki elimiz olduğunu anlıyosunuz . Aynen analarımızda olduğu gibi :)
Mesela o elektronik beşik var ya,kolik bir bebeğe vız gelir tırıs gider. Bazı bebekleri uzay mekiğine koyup fırlatsan da bana mısın demez.
Yani bence az,öz,gerçekten işe yarayan şeyler alın.
Benim yeğen kızmış. Yengeme dedim ki "hiç hazırlık yapma,benimki de kız olsa bile ikimize de yeter eşyalar"
Öyle çok işte. Etiketiyle duranlar var.
He bi de işin o tarafı var;gelen hediyeler..işte ben de bir anlık heveslere kapılmayacagım
kullanıslı, hesaplı, uzun sure işe yarar seyler almak ıstıyorum :=)
ama kıyafet konusunda kımseden bişi istemem, onları secmek, bebişimin tarzını olusturmak bana özel
mesela, görümceme gelen bazı şeyler kullanmaya fırsat kalmadan bebiş buyumus. neymıs bana saklıyormus :=)
ben de eşime dedım ki; kardeşinin verdıklerını alırım kırmamak için, ama onları nette satarım '' dedım
teyzesının de bebişi oldu, şimdi o da bır suru sey vermek ısteyecek
işte onların hepsını nette satıcam
salaş seyler guzel oluyor cocuklarda.He bi de işin o tarafı var;gelen hediyeler..
Hepsi pembe,hepsi tüllü,cicili bicili. Hiç benim tarzım değil mesela :)
Ama israf olmasın diye giydirdik bi kısmını.
Bense salaş şeyler seviyorum kızlarda. Pembe bile olsa bari salaş olsun,ya da etnik olsun.
Öle işte :)
Allah Razı olsun arkadaşım.Benin de 1800 küsur idi, doktot herhangi bir sorun olmadığını söyledi. Rahat olun
yok kız başka maharetim olsa da deme zaten
Kızlar Bebeğinizin boyu kaç cm?
4 temmuzda sat.a göre 11+2 usg.ye göre 11+6 idi boyu da 5.09 cm.diKızlar Bebeğinizin boyu kaç cm?
Şap a gebeliğe bağlı gebelik proteini demek.... Düşük çıkması kötü biri yani testi şöyle yorumlayabilirmişiz.... Free Bthcg hormonu düşük olacak pop a da yüksek olacak.... Böyle olunca normal miş sonuçlar... Yani bir sıkıntı yok. Kombine risk oranı baz alınıyormuş.Ya kızlar bu pappa değerini internettede araştırdım bişi bulamadım? Bilen yokmu ne cahilmişiz biz?
allah gönlüne göre versın canım.Ahhh hayirlisiyla sağlıkla bir kızım olsa neler neler alicam inşallah da.oglan olursa pek hevesim yok.ne bulsa onu giyer garibimçocuklar bile şimdiden kız reyonlarina gidiyorlar.Rabbim herseyin hayırlısını bilir...
Henüz paylaşmadım göbeğim biraz büyüsün belki bi foto koyar yorumu izleyicilere bırakırımKızlar siz sosyal medyada paylaştnz mı hamile olduğunuzu??paylaştıysanız nasıl merak ettmmm :)))
senın kı?Kızlar Bebeğinizin boyu kaç cm?
Ben paylaşmadım,paylaşmanın da çok doğru OLDUĞUNU şimdiki zaman için düşünmüyorum,iyice karnım büyüdükten sonra bir ihtimal....Kızlar siz sosyal medyada paylaştnz mı hamile olduğunuzu??paylaştıysanız nasıl merak ettmmm :)))
Benim 29 cikmisti canimSizin ne çıktı 2 li tarama testinizdeki değerler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?