2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kesinlikle sana katılıyorum nette videoları seyrediyom arada. yalnız ilk yıl ciğer gelişiminde pek yaklaştırmayı düşünmüyorum.

tabi Allah korusun dikkat etmek lazım , o videolara bnde bayılıorum ,yurtdısında yenıdogmus ufak tefek hıc sallamıolar yatırıolar yanyana :)

sana öle demiş bana ne dedi biliyomusun doğunca öğreniver cinsiyeti dedi. e dedim alışveriş yapcammmmmmmmmm sabırsızlıkla onu bekliyom ben.
Benim doktor cinsiyet konusunda bizden aceleci çıktı Biz hiç sormadık şimdiye kadar hep kendi söyledi

anladım canım, bir sorun olmasın da :)
ben de dün hareketlerini gördüm ultrasonda, tekrar görmek için sabırsızlanıyorum :)
Bir sonraki randevunuz kaçıncı haftada?
Bende bugün doktora dedim azcık hareket etsin durun göreyim diye :) bacaklarını oynatıyodu 15+2de gitmiş olucaz canım sat.a göre ama usg.de biraz önceyiz bi kaç gün

Bende bugün doktora dedim azcık hareket etsin durun göreyim diye :) bacaklarını oynatıyodu 15+2de gitmiş olucaz canım sat.a göre ama usg.de biraz önceyiz bi kaç gün
Dün zıplıyordu yattığı yerde kuzum :)
Doğduktan sonra yanımızda oldukları anki heyecan bambaşka olacak inan :)

anladım canım mide bulantın geçer İnşallah bi kaç haftaya en azından benimki öyle olmuştu ama benim yemek konusundaki iştahsizlığım doğuma kadar sürdü yani hamile olmadığım dönemlerde obur bi insan olmama karşın hamile iken yeme isteğim azalıyo nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…