2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gönlünü ferah tut bebeğim 2'li testin çıksın gör bak güzel çıkacak... Doktor kötü bile çıksa down sendromlu olacak değil demişti. Sadece ihtimal demişti. Sakin ol baby
saol canım ya 35 yaşında hamile kalınca ikide bir soruyo kaynana tarafı bir problem varmı diye bende kötü oldum işte

kesinlikle öyle. eşimle öyle yapacagız :=) rahat etmek isteyenlere tavsıye

saol canım ya 35 yaşında hamile kalınca ikide bir soruyo kaynana tarafı bir problem varmı diye bende kötü oldum işte
Aaay ayy deki onlara hamileyim benim stresim yetiyor bir de siz germeyin beni de. Ayrıca 35 yaşında doğum yapan herkeste sorun çıkmıyor ki. Kronik rahatsızlıklar ve kalıtımsal rahatsızlıklarla alakalı bir durum bu. İnsanların diline acı biber sürmek istiyorum..

Takma bebişim sen onları, tadını çıkart yahu

Bizim bıcırık şimdiden elinde oynatıo valla bizi teyzelerii :)) doktor %80 erkek demişti 12.haftada, şimdi 14+2yiz ve %bile veremem dedi çünkü miniğim arkasını dönmüşşş kolları bacakları kapatmışşş bize hiç bakmadı bile..
Küsmüş mü acaba

canım neyi isterse onu yıyorum. mesela kahvaltıda menemen yedım. sen neden çorba, haşlanmıs patates ve zeytın dısında bişi yiyemıyorsun?
miden bulanır dıye mı korkuyorsun, yoksa bulanıyor mu?
ben bu yemedıklerını yıyorum mesela ve sorun olmuyor.
kahvaltıdan 1 saat sonra da meyve yıyorum.
sonra aradan zaman gecıyor ve yıne meyve yıyorum :=) meyve bana ıyı gelıyor cunku

Kızlar korkutmak istemem ama eğer kasık ağrınız varsa dışarı çıkmayın ayaklarınızın altına yasak koyup yatın... Ben hiç ciddiye almadım deli gibi çalıştım üstüne gezdim yürüyüş yordum kendimi Çarşamba günü kanama geçirdim. Şuan 15 gün boyunca yayacakmışız. Hiç bu stresi çekmeye değmez ağrınız olduğu zaman yatın, keşke o gün işe girmeseydim diye düşünmüyor Değilim, hadi gittim sağa sola o kadar hareketli olup koşturmasaydım((neyse sağlık olsun ama size tavsiyem dinlenin.

bana da 2 kere kız dedi. ben hala bişi almıyorum :=) bıraz daha zaman gecsın de emin olalım :=)
ben de diger kontrolu beklıyorum
Bende 20 haftayı bi devirelim allahın izniyle ozaman almayı planlıyorum o da yavaş yavaş birden hurraaaa yapıp gereksiz şeyler almak istemiyorum

doktorum izinde çarşamba günü gelecek o zamana kadar nasıl sabrederim bilemiyorum. bir de hangi doktora gitsem hafta farklı çıkıyo hiç bir şey anlamadım ben
benım doktor 1 hafta önden gıdıyor demıstı
ikiliyi başka yerde yaptırmıstım, yaptırdıgım yerde dotorumun dedıgı şekilde cıktı.
siz de nıye oyle oldu kı garıpmıs

Yok canım benimkide 1812 çıktı dün gösterdim doktora 1812 kişiden 1 i down sendrolu yani düşük risk dedi rahat ol
Benimde ikili kombine sonucum4500 de bir ama biyokimyasal riskim biraz yüksek çıkmış doktor Birşey yok gibi ama 4lü testide yapalım .... Dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…