- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #15.461
saol canım ya 35 yaşında hamile kalınca ikide bir soruyo kaynana tarafı bir problem varmı diye bende kötü oldum işteGönlünü ferah tut bebeğim 2'li testin çıksın gör bak güzel çıkacak... Doktor kötü bile çıksa down sendromlu olacak değil demişti. Sadece ihtimal demişti. Sakin ol baby
eltim aldı işe yarıyo demişti canım bende bulantı olsa bana vercektio arkadaşım cok bulantı çekti hiçbiilaç işe yaramamış bir tek o bileklik azaltmış öyle demişti, tabi kişiden kişiye değişiyordr mutlaka ucuz birşeyse alınabilir
Günaydın kizlar bayadir giremiyodum iyisiniz insallah :)
Bende bugun tsh icin kan vericem ogleden sonrada bebisi gorucem
14+5 oldum bugun ama hala mide bulantilarim devam ediyo
Varmi haftamiz ayni olup devam eden korkuyorum 9 ay surcek diye
kesinlikle öyle. eşimle öyle yapacagız :=) rahat etmek isteyenlere tavsıyeGünaydın hanımlar.
İlk kez anne olacaklara bir tavsiyem var;
Bebeklerinizi gürültüye alıştırın. Çıt sesine uyanan bir bebek kabusunuz olabilir..
Bir de adak mı adarsınız,Allah'a yalvarır mısınız? Türbeye mi gidersiniz bilmiyorum ama bebeğinizin kolik olmaması için dua edin :)
Sakin olun,evham yapmayın,kafanızı gereksiz şeylerle sıkmayın.
Vallahi sonra hepsi size yol,su,elektrik olarak geri dönüyor
Siz relax olun,bebeğiniz de olsun..
canım koru çok pahalı 4000 başkent güzel ama ben normal doğum istiyorum özellerde fazla yapmıyo normal doğum hemen sezeryana alıyo.devlete gitmeye karar verdim o yüzdenbaşkent iyi diyorlar bunun dışında benm arkadaşım koruda normal dogum yaptı, tobbda iyi bir hastane
Aaay ayy deki onlara hamileyim benim stresim yetiyor bir de siz germeyin beni de. Ayrıca 35 yaşında doğum yapan herkeste sorun çıkmıyor ki. Kronik rahatsızlıklar ve kalıtımsal rahatsızlıklarla alakalı bir durum bu. İnsanların diline acı biber sürmek istiyorum..saol canım ya 35 yaşında hamile kalınca ikide bir soruyo kaynana tarafı bir problem varmı diye bende kötü oldum işte
Mide bulantisina ne iyi geldigini konustuk kendimizce buldugumuz cozumlerden bahsettik. Ama normal karninizi doyurmak icin ne yiyorsunuz? Bazen oyle oluyor ki midem aslinda bulanmiyor, ama ne yiyecegimi sasirdigimdan ve canim hiiiccbi sey istemediginden ac kaliyorum ve acliktan bulaniyorum ya da ac kalmayim diyr zorluyorum oyle bulaniyorum.
Et, sut, yorgurt, peynir, yumurta hayatimdan cikardiklarmak zorunda olduklarim arasindakizartma, salcali yiyecekler zaten zararli ve iyi gelmiyor.
Corba icmek haslanmis patates yemek sabahlari zeytin ekmekle kahvalti yapmaktan bunlardan da tiksindim. 2 aydir sadece bunlari yeyince... Leblebi ve cubuk krakeri bile yedigimde kusuyorum cunku biktim midem kabul etmiyor.
Bi de ne yesem mideme oturuyor sindiremiyorum inmiyor. Ki ben normalde afedrsiniz yemegin ortasinda tuvalete giden donup kaldigi yerden devam eden biriydim. Annem sende mode yok yedigin direk asagi iniyor derdi. O kaar hizliydi sindirimim. Napicam bilmiyorum. Bulanti haricinde tum mide rahatsizliklarini yasadim bu surecte.
Annem yanimda sagolsun yemek yapmiyorum ama annem de sasirdi bana ne yedirecegine.
Tavsiyeleriniz cozumleriniz var mi?
İkili test yaptıran arkadaşlarım sonuçlar yaklaşık kaç günde çıkıyor?
Kızlar smear testi sonucu kötü çıkıp ufak bir operasyon geçiren vardı.adını hatırlayamadım.kimdi?şimdi nasıl?merak ettim
Kızlar korkutmak istemem ama eğer kasık ağrınız varsa dışarı çıkmayın ayaklarınızın altına yasak koyup yatın... Ben hiç ciddiye almadım deli gibi çalıştım üstüne gezdim yürüyüş yordum kendimi Çarşamba günü kanama geçirdim. Şuan 15 gün boyunca yayacakmışız. Hiç bu stresi çekmeye değmez ağrınız olduğu zaman yatın, keşke o gün işe girmeseydim diye düşünmüyor Değilim, hadi gittim sağa sola o kadar hareketli olup koşturmasaydımcanım benımde kasık agrılarım oluyor yanlız dikkat ettım ayaklarımı üşütürsem ogün agrı dahada artıyor . ayagını ve belını üşütmemeye , terliksiz gezmemeye ,klima altında kalmamaya dikkat et . benımde 2 gundur bayag kasık agrım vardı . rahim büyüyo genişliyo dıyemı dıye dusundum kendı kendıme .bu cumartesı doktora gıdınce sorucam bende
Güle güle kullanın canım.biz de travel sistem bebek arabası aldık şimdilik ☺biz herşeyi aldık sadece kıyafetler kaldı:) 3 yıldr bekleyince çocuk için hamile kalınca aldı eşim hemen
Canım dua edicem senin için.iyi haberlerle geliceksin gör bak ☺Bebeğim selam, sonucum 14. de çıkacak dua et bize, bir terslik çıkmasın...
Vakit daraldıkça geriliyorum
İnşallah bebeğim, stres yaptım iyice bir açıklansaydı hayırlısıyla...Canım dua edicem senin için.iyi haberlerle geliceksin gör bak ☺
bana da 2 kere kız dedi. ben hala bişi almıyorum :=) bıraz daha zaman gecsın de emin olalım :=)Ha bu arada doktor 3. Defa erkek dedi ama öyle gidip kıyafet alcak kadar kesin demiyorum diğer kontrolu bekleyelim yinede dedi. Yani 3 hafta daha var
Bende 20 haftayı bi devirelim allahın izniyle ozaman almayı planlıyorum o da yavaş yavaş birden hurraaaa yapıp gereksiz şeyler almak istemiyorumbana da 2 kere kız dedi. ben hala bişi almıyorum :=) bıraz daha zaman gecsın de emin olalım :=)
ben de diger kontrolu beklıyorum
benım doktor 1 hafta önden gıdıyor demıstıdoktorum izinde çarşamba günü gelecek o zamana kadar nasıl sabrederim bilemiyorum. bir de hangi doktora gitsem hafta farklı çıkıyo hiç bir şey anlamadım ben
zaten bişiler bakmak için çok erken :=) biraz zaman gecsın göbekler çıksınBende 20 haftayı bi devirelim allahın izniyle ozaman almayı planlıyorum o da yavaş yavaş birden hurraaaa yapıp gereksiz şeyler almak istemiyorum
Benimde ikili kombine sonucum4500 de bir ama biyokimyasal riskim biraz yüksek çıkmış doktor Birşey yok gibi ama 4lü testide yapalım .... DediYok canım benimkide 1812 çıktı dün gösterdim doktora 1812 kişiden 1 i down sendrolu yani düşük risk dedi rahat ol
Risklerin kapını Altın'da yazar ultrason ris adjusted ris.biochemistry diye yazar .... Önemli ve kabul edilen adjusted değeriymişAaaa papp-a değeri onu mu gösteriyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?