- 25 Ağustos 2014
- 1.882
- 1.382
- 88
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #15.441
Aynen öyle canım o anı sabırsızlıkla bekliyoruuuuzzzDün zıplıyordu yattığı yerde kuzum :)
Doğduktan sonra yanımızda oldukları anki heyecan bambaşka olacak inan :)
acmam tatlım merak etmeyin ben boyle yaziyorum imla yok bende :)T the angellll bdv'de konu açarsa yandı :)
doktorun cemkirmek ne haddine? herkes bilmek zorunda degıl. ben de takvım ındırmeseydım ben de hatırlamazdım.Bu ayın 22sine randevu aldım. 14. Haftayı geçmiyor sanırım... Bu ikili tarama işini bilmiyordum. Bilgilendirme için çok teşekkürler :)
Bu arada ben son adetimin ilk günü 18 nisan diye hatırlıyorum ama çok da emin değilim. Düzenli olarak adet görmediğim için bi kenara yazmamıştımAcaba bu ikili taramalarda tarih belli oluyor mu? Gerçi en fazla 3-5 gün fark ediyordur, 3-5 gün geçtir diye düşünüyorum ama... Doktorum çemkirir diye söylemeye korkuyorum :-S
ben de evı doldurmaya gerek yo dıyorum ama hayırlısı olsunkesinlikle ama onlarda hepsi iyi durumda bikac kez kullanildi diye kiyamiolar ama dedigin gbi herkes kendi almak ister hoc bana sen alma diyen yok ama okdr kiyafet olunca cocuga nerde gydirceksin anca 3 4 yaşına geldignde krese gidince alinir kirlenir cok olsun diye. bebekken zaten cabuk buyuyolar evi doldurmaya gerek yok diye düşünüyorum ama daha cinsiyeti belli degil olunca bu fikrim ne olur bilemem
kiz olursa dayamam ben süsüydu tokasiydi bitmez kendimde yaparim :) ama erkek olursa klasik seyler :)ben de evı doldurmaya gerek yo dıyorum ama hayırlısı olsun
minnoşlar çok şeker olacagı için
inşallah her gördüğümüzü almayız
sen de olmasan napardıkZofran çok ileri bulantıda kullanılır canım idrarda keton pozitif olmadığı sürece her hastaya vermez doktorlar.çok zorda kalmadığı sürece kullanılmamalı bana göre
Bu arada, zofran diye bir ilaç var onu kullandın mı? Bir de bulantı bileklikleri çok iyi geliyormuş bulantıya, bir arkadaşım zofranla çok rahatladı ama hamileliğin ilk 3 ayından sonra öneriliyor sanırım
aynenkiz olursa dayamam ben süsüydu tokasiydi bitmez kendimde yaparim :) ama erkek olursa klasik seyler :)
yıne de emin olmamak gerek 16 haftaya kadar bekleTşk ederim :) iki farklı Doktrda erkek dediği için sanırım dogrudur genelde emin olmasan söyelemyorlar.üstelik ben sormadim cinsiyetini 12.hafta söylendiğini bilmiyordm kendi ultrasonda bakarken söyledi.Allahm sağlıkla tamamlamayı nasip etsin
annemin çok uzun sürmüşSurrender bulantı ben de çok olmadı, midem de sıkıntı var sadece.
Sen doktoruna göre hareket et, ilaç kullanımı ne olursa olsun doktor kontrolünde olmalı. Bu arada annenin bulantıları ne kadar sürmüş?
bende bugun gittim doktor yaştan dolayı yüksek çıkabilir dedi moralim bozulu yaşım 35.ikili terst için.2 hafta sonra çıkacak sonuçAmanda amannn annesi sen gönlünü ferah tut her şey çok güzel olacak :)
hmmm inşallah sürmez bir arkadaşım bulantı bilekliği çok iyi geldi demişti hiç onu araştırdınmı? Özellikle bir marka adı verdi, sorayım onaannemin çok uzun sürmüş
o kadar sürmemesini temenni edıyorum. doktorun verdıgı bulantı ılacını kestım
bir işe yaramıyordu çünkü.
gercekten işe yarıyor mu o ?hmmm inşallah sürmez bir arkadaşım bulantı bilekliği çok iyi geldi demişti hiç onu araştırdınmı? Özellikle bir marka adı verdi, sorayım ona
başkent iyi diyorlar bunun dışında benm arkadaşım koruda normal dogum yaptı, tobbda iyi bir hastaneankara başkente gitmek istiyorum normal doğum için .sizce iyi bir hastanemi ayrıca ankarada normal doğum yapabileceğim bir hastane arıyorum
biz herşeyi aldık sadece kıyafetler kaldı:) 3 yıldr bekleyince çocuk için hamile kalınca aldı eşim hemenKızlar ilk bebeği olanlar .haberlerde görmüşsünüzdür.temmuzda ithal bebek eşyaları yüzde 50-80 arası zamlanıcakmış.bebek arabsı ... vb şeyleri almayı düşünen var mı şimdiden
bende bakmistim civil civil ama erkek klasik yazik yaa erkek bebislereaynen
bir ara magazalara baktım zıbınlar için
her sey kızlara yapılmıs yaa
haksızlık var bıraz
bende bugun gittim doktor yaştan dolayı yüksek çıkabilir dedi moralim bozulu yaşım 35.ikili terst için.2 hafta sonra çıkacak sonuç
hayır canım ultrasonda karından bakıyo kan alıyolar sonraKızlar ikili teste gittiğinizde alttan mı bakıyor doktor
o arkadaşım cok bulantı çekti hiçbiilaç işe yaramamış bir tek o bileklik azaltmış öyle demişti, tabi kişiden kişiye değişiyordr mutlaka ucuz birşeyse alınabilirgercekten işe yarıyor mu o ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?