2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

doktorun cemkirmek ne haddine? herkes bilmek zorunda degıl. ben de takvım ındırmeseydım ben de hatırlamazdım.
ikilide gelişimine göre tahmın yapılıyor merak etme

ben de evı doldurmaya gerek yo dıyorum ama hayırlısı olsun
minnoşlar çok şeker olacagı için
inşallah her gördüğümüzü almayız

ben de evı doldurmaya gerek yo dıyorum ama hayırlısı olsun
minnoşlar çok şeker olacagı için
inşallah her gördüğümüzü almayız
kiz olursa dayamam ben süsüydu tokasiydi bitmez kendimde yaparim :) ama erkek olursa klasik seyler :)

Zofran çok ileri bulantıda kullanılır canım idrarda keton pozitif olmadığı sürece her hastaya vermez doktorlar.çok zorda kalmadığı sürece kullanılmamalı bana göre
sen de olmasan napardık ama bir anda arkadasın mesajı görünce sevınmıstım
senınkını görünce yine aynı ruh halıne büründüm

yukarıda yazdım canım :=)
senın bulantıların nasıl veya nasıldı?

yıne de emin olmamak gerek 16 haftaya kadar bekle
ben de bır ara baska doktora görünecegım cinsiyet için :=)
amin inşallah canım

Surrender bulantı ben de çok olmadı, midem de sıkıntı var sadece.

Sen doktoruna göre hareket et, ilaç kullanımı ne olursa olsun doktor kontrolünde olmalı. Bu arada annenin bulantıları ne kadar sürmüş?

annemin çok uzun sürmüş
o kadar sürmemesini temenni edıyorum. doktorun verdıgı bulantı ılacını kestım
bir işe yaramıyordu çünkü.

Az önce aile hekimine gittim bebişime bakmaya, kalp atışı 135 ama çok zayıf geldi kuzumun, artık dopplerde duyuluyor ama :)

Aile hekimi beni panik ettirdi talcid aldığımı söyleyince, sakın alma hemen bırak ne kdar süredir alıyorsn dedi ben 2 aydır alıyorum deyince, talcidin içindeki magnezyum bebeğin beynine yapışıyor bırak alma bir daha dedi, aryıca omega 3'ün de yararı zarrı belirsiz alma onu da bırak dedi, ben de hemen doktorumu aradım doktorum talcidden bir şey olmaz kullanabilirsin dedi, kendi kendime aksiyon yaşadım durup dururken

annemin çok uzun sürmüş
o kadar sürmemesini temenni edıyorum. doktorun verdıgı bulantı ılacını kestım
bir işe yaramıyordu çünkü.
hmmm inşallah sürmez bir arkadaşım bulantı bilekliği çok iyi geldi demişti hiç onu araştırdınmı? Özellikle bir marka adı verdi, sorayım ona

Kızlar ilk bebeği olanlar .haberlerde görmüşsünüzdür.temmuzda ithal bebek eşyaları yüzde 50-80 arası zamlanıcakmış.bebek arabsı ... vb şeyleri almayı düşünen var mı şimdiden
biz herşeyi aldık sadece kıyafetler kaldı:) 3 yıldr bekleyince çocuk için hamile kalınca aldı eşim hemen

bende bugun gittim doktor yaştan dolayı yüksek çıkabilir dedi moralim bozulu yaşım 35.ikili terst için.2 hafta sonra çıkacak sonuç

Gönlünü ferah tut bebeğim 2'li testin çıksın gör bak güzel çıkacak... Doktor kötü bile çıksa down sendromlu olacak değil demişti. Sadece ihtimal demişti. Sakin ol baby

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…