2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

CanımUOTE="KGgozde, post: 41734558, member: 681556"]doktorum izinde çarşamba günü gelecek o zamana kadar nasıl sabrederim bilemiyorum. bir de hangi doktora gitsem hafta farklı çıkıyo hiç bir şey anlamadım ben [/QUOTE]
Canım Doktorun soyledigine güven öyle oluyo çünkü ara ara bendede oluyor ağrılar ama çok kendini dinleme çünkü bende korkudan bu sefer evham yapıyorum oyüzden normal bu sancılar dayanilmucak kadar olmadığı sürece

hadi ya =/ Allahtan yrın doktora gıdıcemde bu durumu ıyıce bı sorucam . sagol tavsıyen ıcın

2015 ocak annelerine ziyarete gittim :) Bebişlerinin yaramazlıklarından bahsediyolar :) Bide dişleri çıkanlar varmış seneye bizde aynı olucaz inşallahhhh

Kızlar hamilelik çizgisi çıkan var mı? Bende çıkmaya başladı ama çok belirgin değil böyle göbek deliğinin altından başlayıp kasıklarıma doğru incecik gözüküyor

Kızlar hamilelik çizgisi çıkan var mı? Bende çıkmaya başladı ama çok belirgin değil böyle göbek deliğinin altından başlayıp kasıklarıma doğru incecik gözüküyor
Eet tatlımmm benimmmm çıktı :) geçen hafta salı günü arkadaşlar göbüşümü incelerken farkettiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…