2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Öyle tabi ki hayırlısı olsun. Ben narkozu çok severim ya 10 a kadar hiç sayamam. O nefesimde hissettiğim koku çok Hoşuma gider. Ay hadi bayıltın beni aşerdimmm
Hahah aklıma geldi hakkaride kadın dogumda çalışırken kadının biri bir bağırıyor ben bayılmamkiii diri diri kesecekler beniii diye en son 5e kadar sayabilmis

gunaydin canimm nerdesin kiz sen tasidinmi evi. ben anlayamafm bende varmi ama bebekle ilgili de olabilir yada icin rahat etcekse ara bi doktoru isterseb
Taşıcaz kuşum kısmetse hazırlıyoz hala evi ben gecen hafta gittim sırf ağrı yüzünden doktora bebiş iyi dedi bende dedim evimi topluyorum yorgunluk ağrısımı diye olabilir dedi bugun şişmiş

Kızlar bebek arabalarının görüntülerine bakmayın sadece ağırlıklarına bagaja sığma durumlarına dikkat edin sonra oğlumun arabası gibi biblo olarak kalmasın

benim miyomdan dolayı şişlik var ama sende öyle bir sorun yok.Rahmin genişliyor ondan olabilir ama sen yine de doktorunu arayıp sor garanti olsun
Aynen cnm ya bir sorayım ağrı için gittim gecen hafta hatta pazartesi hafta bile olmadı ama ozaman şiş yoktu

ben
Bi kere bademcik oldum. Rahim filmi çektirirken anestesi aldım bide yumurta toplama işleminde aldım canım. Sen niye bukadar korkuyosun ki bişey mi yaşadın yoksa o film mi etkiledi
şimdiye kadar hiç narkoz vs. almadım dişçide vurulanlar hariç onlarda uyuşturmuyor pek acıyı belli bir derecede hissediyorum.birde o filmi izleyince dedim acaba bende de böyle olurmu Birçok ameliyat şeklinide izledim severim kesmeli biçmeli şeyleri sanırım üstümde böyle bir etki yaptı

Kuzum seyretme böle şeyleri. Kesmeli biçmeli filmler etkiliyo tabiki seni. Allah bildiği gibi yapsın seni

Yok canım anestezi doktoru yapıyor zaten bu işlemi sadece kadın doğum bile yapamaz.ameliyattan sonra baş ağrısı oluyor ama nescafe kesiyor ağrıyı
Bende dün duyduğumu paylaşayım sizlere. Doğuma gitmeden önce sade sodayı açıp bırakıyomuşun odana geldiğinde asiti gitmiş oluyo ya bebeği getirdiklerinde bir Çay kaşığı emzirmeden önce verirsen çocuk gazsız olurmuş. Ne derece doğru bilemem.

Kızzzz izleme öle şeylerr :)) ama narkozu bende seviorummm

Öyle tabi ki hayırlısı olsun. Ben narkozu çok severim ya 10 a kadar hiç sayamam. O nefesimde hissettiğim koku çok Hoşuma gider. Ay hadi bayıltın beni aşerdimmm
Ben de bayılıyor narkoz .sen ıyı dayanıyor sun ben 3 e kadar sayamıyorum. Başımın uyuşma halı ve derin dalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…