- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #1.621
amin c
amin inşallah ben kalp atimina kadar dr gitmicem benim 3 mayisti adet günüm çok erken zaten :)
Kızlar kafanıza göre balık hapı almayın o kadar kilo aldırıyor ki o! Ayrıca kan tahtillerinizi yapmadan değerlerinizi bilmeden demir vs. gibi yiyeceklere bulaşmayın. Bilmeden bir değerinizi arttırabilirsiniz.
benimde aynı 30 martDogum ayni gun gorunuyor canim sat 30 martti benim senin ne zamandi ?
ama ben geçen sefer gittim gözükmedi adetten 3 gün sonra kese flan o yüzden erken diye gitmiyorum benim sat 3 nisanCanım doktora gitmen gerekiyor, bir takım testler yapıyor doktor. Ayrıca keseni inceliyor, gerekirse istirahat veriyor.
ama ben geçen sefer gittim gözükmedi adetten 3 gün sonra kese flan o yüzden erken diye gitmiyorum benim sat 3 nisan
peki pazartesi gibi gideyim o zaman peki bisey sorcam ankara zekai tahir buraktan dr tavsiyesi olan var mi ?4 hafta 5 günlük hamilesin bugün cuma cumartesi gibi gittiğinde görebilirsin. Erken gitmişsin sen biraz :)
canım benim telaşlanmadan bekle eşini gelir elbet gidersiniz stres seni daha etkiler
anladım yanlış olduğunu zaten canım :)) önemli değil:) iyiyiz çok şükür:)CRAZYBEL ve esoes1919 şu alıntı yapma işini bi becebilirsem süper olacak :) ikiniz de iyisinizdir umarım... sevgiler
mrb bende ankarada oturuyorum peki hangi hastane ve doktora randevu aldın bende daha gitmedim bebişi görmeye merak ediyorum önerin varmı hastane ve doktorBu hamilelik aklımı aldı :) panikle iki ayrı doktordan randevu aldım... birinde 14'ünde diğerinde 21'inde yer buldum... Ankara'da doktor öneriniz varsa 3. randevu için :))))) sanırım biraz sakinleşmeliyim
Canm hersey olablr.yerlesme kanamasi ya da ufak bi tehlike ya da hicbisey.progestan kullaniyor musun. Dr unu ara bi sor istersenselamlar, hanımlar dün kahverengi akıntım oldu
sizce neden?
Bana tavsiye etmedi dr um.hic sormadimm.kendiliginden balik yemiyorum diye uzulmuyosun dimi boyle sacma seyler dusunuyorlar ben nette arastirirken rastladim dedi.galiba o da buralari okuduOlsun canım kimseye ilaç olarak bir şey tavsiye etmeyin, doktorunuza balık hapını sorun falan de. Zaten doktoru gerekirse takviye yapar. Kaç yıl okuyor adamlar...
doktora gıtmedım daha. çok erken oldugunu düşünüyorum. 1 hafta sonra gıtmeyı düşünüyorum.Canm hersey olablr.yerlesme kanamasi ya da ufak bi tehlike ya da hicbisey.progestan kullaniyor musun. Dr unu ara bi sor istersen
fiyatları ne peki bilgin varmıKoru Hastanesi Ümit Bey ve Medikalpark Aylin Hanım... arkadaşlardan aldığım öneriler sonrası bu iki isim çıktı ortaya kararsız kaldım bende ilk randevumda herşey yolunda giderse devam kese gözükmezse bir sonraki hafta diğerine de gidicem ... Bilmiyorum belki her koşulda ikisine de giderim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?