2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kafanıza göre balık hapı almayın o kadar kilo aldırıyor ki o! Ayrıca kan tahtillerinizi yapmadan değerlerinizi bilmeden demir vs. gibi yiyeceklere bulaşmayın. Bilmeden bir değerinizi arttırabilirsiniz.

Kızlar kafanıza göre balık hapı almayın o kadar kilo aldırıyor ki o! Ayrıca kan tahtillerinizi yapmadan değerlerinizi bilmeden demir vs. gibi yiyeceklere bulaşmayın. Bilmeden bir değerinizi arttırabilirsiniz.

canım ben balık hapı 5 yıldır kullanıyorum
ömrümde 50 li rakam görmedim

dancingqueenn kan tahlili yaptırmış ve kan değeri düşük olduğu için avakadoyu yazdım

yoksa bu süreçte tabi ki hiçbirimiz kendimizi riske atmayız
ne kadar tanıdığım hamile varsa herkese balık hapı önerildi

tabi yine de herkesin kendi tercihi :))

Bu hamilelik aklımı aldı :) panikle iki ayrı doktordan randevu aldım... birinde 14'ünde diğerinde 21'inde yer buldum ... Ankara'da doktor öneriniz varsa 3. randevu için :))))) sanırım biraz sakinleşmeliyim

Bu hamilelik aklımı aldı :) panikle iki ayrı doktordan randevu aldım... birinde 14'ünde diğerinde 21'inde yer buldum ... Ankara'da doktor öneriniz varsa 3. randevu için :))))) sanırım biraz sakinleşmeliyim
mrb bende ankarada oturuyorum peki hangi hastane ve doktora randevu aldın bende daha gitmedim bebişi görmeye merak ediyorum önerin varmı hastane ve doktor

Olsun canım kimseye ilaç olarak bir şey tavsiye etmeyin, doktorunuza balık hapını sorun falan de. Zaten doktoru gerekirse takviye yapar. Kaç yıl okuyor adamlar...
Bana tavsiye etmedi dr um.hic sormadimm.kendiliginden balik yemiyorum diye uzulmuyosun dimi boyle sacma seyler dusunuyorlar ben nette arastirirken rastladim dedi.galiba o da buralari okudu senden kullanir bebis ac kalsan bile korkma dedi bana.ama belki cok zayiflar icin gerek olabilir.

Koru Hastanesi Ümit Bey ve Medikalpark Aylin Hanım... arkadaşlardan aldığım öneriler sonrası bu iki isim çıktı ortaya kararsız kaldım bende ilk randevumda herşey yolunda giderse devam kese gözükmezse bir sonraki hafta diğerine de gidicem ... Bilmiyorum belki her koşulda ikisine de giderim ...

fiyatları ne peki bilgin varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…