2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba sanrım ben de sonunda aradığım yeri buldum. Bende inşallah ocak ayında bebek bekliyorum imza alanıma ekledim ama başaramadım sanırım umarım hayırlısıyla hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza alırızz Bu benim ikinci gebeliğim ilk gebeliğim ikizdi ve bebeklerimi kaybettim bu gebeliğimde her hafta doktora gidiyoruz nerdeyse hem perinatoloğa hem de kadın doğum uzmanına cinsiyeti kıza benziyor ama bu hafta perinatoloğa gidicez kesinleşir sanırım. Umarım bu sefer hayallerim gerçek olurr ve tabi ki tüm hamilelerin deee

Kızlaaarrr arkadaşım test yaptı da silik çıkmış hamile midir sİzce :))

Eklentiler

• image.webp
    22 KB · Görüntüleme: 117
Taşınma artı bayram suresince ben de yazamadim, umarım herkes iyidir

Bu arada millet agdaya giden var mi, ben gidiyorum ama mikrop kapmaktan da korkuyorum

Ben iki t
vhalla kapağında bişey yok ml göstergesi de yok...benim de aklım karıştı
Ben ikitatli kasigi alıyorum, gormustum öyle demişlerdi , ki zaten sordugum kullanan arkadaşlarım da ilerleyen zamanlarda gaviscon için kaşığa ihtiyacın olmayacak şurup şişesini yanımızda taşıyordu dikip iciyorduk diyorlardı, tabi dibine kadar değil:) beni bir tatlı kaşığı rahatlatmiyor

hosgeldin canim.inşallah bu bebisini saglicakla kucagina alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…