- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #16.881
Benim midede sorun olduğu için oncedende içiyordum ve hep 1 yemek kaşığı çok sıkıntım varsa yarım kasık daha içiyorum anca kesiyorBen iki t
Ben ikitatli kasigi alıyorum, gormustum öyle demişlerdi , ki zaten sordugum kullanan arkadaşlarım da ilerleyen zamanlarda gaviscon için kaşığa ihtiyacın olmayacak şurup şişesini yanımızda taşıyordu dikip iciyorduk diyorlardı, tabi dibine kadar değil:) beni bir tatlı kaşığı rahatlatmiyor
lierac kimydallı degil mi zarar vermez mi krem sonuçtaBen lierac gel almıştım, üstünde "gebeliğin başından itibaren kullanın yazıyor" diye hamileliğimi öğrendiğim günden beri sürüyorum, geç kalındığı zaman ne kadar sık sürsen de fayda etmeyeceğini düşünüyorum.
Hamilelere özel olarak geliştirilmiş zararsız tabiki, kimyasal değil bitkisel krem değil jel formunda ayrıca :)lierac kimydallı degil mi zarar vermez mi krem sonuçta
Ben de kullanmaya başladım ama hiç istikrarlı kullanmıyorum başıma iş açıcam valla...Hamilelere özel olarak geliştirilmiş zararsız tabiki, kimyasal değil bitkisel krem değil jel formunda ayrıca :)
Günaydınnn kızlar günaydın tatlımm bu ne kAdar Şirin bişey yarabbim fiyatı nasıl canım internet üzerinden mi sipariş ettin bu bebek konusunda ne alacağın ne yapacağım hiçbilmiyorum birde bu kaç beden yeni doğan diyemi alınıyor... Yaaaa çok korkuyorum yaaaa ben bebişime güzel bakamazsam baksana daha bunları bile bilmiyorum gerçi bebek bakımı üZerine kitap aldın okuyorum.... Valla beni Telaş bast-ı..Teyzeleri biz oğluşumun hastane çıkış setini aldık :) İdil Baby Organik Serisi'nin çok sağlıklıymış, sizlere de tavsiye ediyorum
Canım arkası dönük çıkıntı var ama ne tarafa anlamadım yan pozisyonda daha kesin sonuc oluyorKızlaaar özellikle deMazlumuGetirinBana
tam karşıdan görüntü aldı mı dr cnm? yandan bizim anlamamız pek zor:)Kızlaaar özellikle deMazlumuGetirinBana
Teyzeleri biz oğluşumun hastane çıkış setini aldık :) İdil Baby Organik Serisi'nin çok sağlıklıymış, sizlere de tavsiye ediyorum
kizlar gecen hafta basindan beri cok yoruldum birde 4 ay aradan sonra bugun is basi yaptim. ayaklarim sismis eve gelince vcye gittim akintim sarilasmis ve iyice artmisti. ayaklarimida duvara dikip uyudum bi uyandimki kalkamiyorum sag tarafimda bisey sertlesti adim atamadim esimin yardimiyla vc ye zor gittim iki buklum. akintim yoktu ama tuvaletimi yaparken sag tarafim daha cok agridi ve bel agrisi kasik agrisi beni mahvetti... ctsi dr gidicem esim gerekirse erken gidelim dedi ama acaba bayramda filan mikrop mu kaptim vc lerden diyorum. gerci girdigim yerler temizdi ama bilemiyorum. dr akontin yogun oldumu fitil koyabilirsin demisti fitil koyup yaticam ama ne yapmaliyim kararsizim koysammi koymasammi. birde benim gbi boyle agri yasayaniniz var mi
Günaydın tatlımmm mutlu sabahlarÇok tatlı gerçekten güle güle kullansın inşallah yerim bunları da içine girecek küçük prensi de
Güle güle giy sin oglusun......Teyzeleri biz oğluşumun hastane çıkış setini aldık :) İdil Baby Organik Serisi'nin çok sağlıklıymış, sizlere de tavsiye ediyorum
canım bende hiçbişi bilmiyorum tek bildiğim kızım olursa mini etek giyemiyorum ben onda özentimi geçireceğimGünaydınnn kızlar günaydın tatlımm bu ne kAdar Şirin bişey yarabbim fiyatı nasıl canım internet üzerinden mi sipariş ettin bu bebek konusunda ne alacağın ne yapacağım hiçbilmiyorum birde bu kaç beden yeni doğan diyemi alınıyor... Yaaaa çok korkuyorum yaaaa ben bebişime güzel bakamazsam baksana daha bunları bile bilmiyorum gerçi bebek bakımı üZerine kitap aldın okuyorum.... Valla beni Telaş bast-ı..
ben senin oğluşunuda yerim bu kıyafetlerinide yerim yerrrrrTeyzeleri biz oğluşumun hastane çıkış setini aldık :) İdil Baby Organik Serisi'nin çok sağlıklıymış, sizlere de tavsiye ediyorum
Günaydınnn umarım istirahatle hemen düElir ağrıların arkadaşın da söylediği gibi suyu asla ihmal etmekizlar gecen hafta basindan beri cok yoruldum birde 4 ay aradan sonra bugun is basi yaptim. ayaklarim sismis eve gelince vcye gittim akintim sarilasmis ve iyice artmisti. ayaklarimida duvara dikip uyudum bi uyandimki kalkamiyorum sag tarafimda bisey sertlesti adim atamadim esimin yardimiyla vc ye zor gittim iki buklum. akintim yoktu ama tuvaletimi yaparken sag tarafim daha cok agridi ve bel agrisi kasik agrisi beni mahvetti... ctsi dr gidicem esim gerekirse erken gidelim dedi ama acaba bayramda filan mikrop mu kaptim vc lerden diyorum. gerci girdigim yerler temizdi ama bilemiyorum. dr akontin yogun oldumu fitil koyabilirsin demisti fitil koyup yaticam ama ne yapmaliyim kararsizim koysammi koymasammi. birde benim gbi boyle agri yasayaniniz var mi
Güle güle giysin inşalalhhh çok güzel ve soft gözüküyorTeyzeleri biz oğluşumun hastane çıkış setini aldık :) İdil Baby Organik Serisi'nin çok sağlıklıymış, sizlere de tavsiye ediyorum
Ben de kullanmaya başladım ama hiç istikrarlı kullanmıyorum başıma iş açıcam valla...
çok minnoş bu ya çok tatlıııı bende arıyorum oglusuma idil baby nerelerde var acaba ankara'da araştırayım, kız bebişlere gelinlikli setler var ben de oglusuma damatlık arıyorum görürseniz haber verin öyle bişeylerTeyzeleri biz oğluşumun hastane çıkış setini aldık :) İdil Baby Organik Serisi'nin çok sağlıklıymış, sizlere de tavsiye ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?